49

Егати

преди 1 година

Сърцето му било чисто ли? Я в затвора, докато разбере, че сърцето му никога няма да бъде чисто, защото е УБИЕЦ!

48

Анонимен

преди 1 година

Моето моче, ти уби човек, независимо известен или не. Как за Бога искаш да бъдеш освободен и да си продължиш живота. Хората са казали първо се мисли. Не може да караш над ограниченията под влиянието на наркотици и да мислиш, че се невинен.

47

ХФ

преди 1 година

Нищо не те оправдава, просто замълчи. Леката присъда за теб утре ще даде чувство за безнаказаност на поредният б*лук.

46

не става

преди 1 година

ТОЙ ГОСПОД ще те съди после.Първо нека да е бай Ставри.

45

АНОНИМЕН

преди 1 година

Не може да ти е чисто, защото си убил невинен човек! А той не може да се върне ида те съди!

44

Анонимен

преди 1 година

Хора като него наистина няма как да се променят поради тази причина в други държави ги пращат да си чакат смъртната присъда понеже не сме им длъжни да им плащаме доживотния затвор.

43

Пълен абсурд

преди 1 година

Надрусан убиец с чисто сърце - как не го е срам този мамин хубавец!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Дори да не е взимал наркотици пак е убил човек заради превишена скорост, така че какво променя това? Даже по-зле щото с наркотиците може да се оправдае, че не е бил на себе си. *** нагъл!

41

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим, това е всичко друго, но не и справедливо спрямо паметта на Милен Цветков. Има обществен натиск, но дали е без основание? Не искам да си мисля колко щеше да получи ако нямаше обществен натиск. Светът е полудял.

40

Анонимен

преди 1 година

Най-забавен ми е ***, наглият сивак тарикат със заплата в плик, който краде милиарди от държавата, как се прави на моралист иначе. А от тоя Милен Цветков, сериозно, наистина ми писна. 1000 статии за тоя плоскоземец, нарушител на Карантината и подстрекател в стил "маските са зада малчити". Колко още хора годишно умират от катастрофи, причинени от пияни или дрогирани? Стотици, драги ми сънародници, стотици. За френския гражданин- 2 статии. За момичетата, дето ги помете Аудито- 2. За Милен- 1000.

39

Анонимен

преди 1 година

Всички стават много праведни и взискателни към съда, но само ако присъдата е за тях. Този ни напомня само, че къщичката ни е толкова изгнила и продънена, че всичко трябва да се събори до основи и да се построи начисто, иначе сме обречени да се въртим в един и същ омагьосан кръг докато изчезнем напълно.

38

до Таня

преди 1 година

Таня, напиши ми, моля те: 1. ИМА ЛИ ПРИСЪДА ЗА ГРАБЕЖ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ тоя наркоман??? 2. Колко регистрирани нарушения има??? После ще си говорим дали е човек и дали може да се поправи. Първо ми отговори на двата въпроса, моля, ЧАКАМ

37

Lina

преди 1 година

криси, качил си се да управляваш на 4 вида " лекарство срещу акне", въобще не си спрял.Убил си човек.Ти си си убиец, и според правния , а и според моралния закон. И това маминка не може да го изтрие , колкото и много пари да има.

36

сина

преди 1 година

а като уби умишлено баща и остави едно дете да плаче на гроба на баща си не мислеше така, нали мамино глезено пюдалче приличащо на фамилията на урсула от брюксел!

35

Божеееее

преди 1 година

***. тоя и в Господ вярвал. И никакви наркотици не бил вземал. А мама му, дето се ожени за италианеца е пуснала тежката артилерия едновременно с бомбандировачите. Ееееее, оди превъзпитавай чувството за безнаказаност, както твърди Танчето за целта на наказанието. За хората е важно по-дълго да е затворен, за да не прави нови поразии. А тоя със сигурност ще направи.

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя е толкова нагъл, че иска обществото да му ръкопляска на наркоманските свинщини.

33

Майора

преди 1 година

Когато имаш вуйчо владика , всичко става! Едва ли не е света вода ненапита , а какво щеше да бъде ако беше обикновен гражданин пострадал? Жалко това са мамините и татковите синчета , които никога не си признават , защото имат солиден гръб!

32

aa1830

преди 1 година

Закона трябва да съответства на общественото мнение а ако няма закони има саморазправа - за убийство може да се сети какъв би бил ответния отговор.

31

Таня до бай брадър

преди 1 година

Не е теория и не е моя. Така се процедира в напредналите държавите със силно развито правосъдие. Факт е, че там и престъпността е много много ниска. Почти винаги е свързана с чужденци - балканци, араби, африканци и подобни изостанали биологични елементи. Нормално е тук да не се приеме добре, ние не сме интелектуално развити, а предпочитаме емоцията и гнева пред разума.

30

Анонимен

преди 1 година

А две мадами на коляно не иска ли? Накъде върви този свят