10

Олимпий Панов

преди 1 година

Пускаите затворниците и си намерете достойна работа

9

А ТАКА

преди 1 година

"Надзирателите говорят за неоправдано трансформиране на щат в административни длъжности за сметка на надзорно-охранителния състав" - та нали преди месец точно синдикатите предложика и подписаха такова споразумение за да им се увеличат заплатите. Какво искат тези безочливите още?

8

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама що не обяват какви са им месечните доходи, за да се разбере за какво всъщност се напинят в момента??

7

Анонимен

преди 1 година

"Надзирателите говорят за неоправдано трансформиране на щат в административни длъжности за сметка на надзорно-охранителния състав" - а и като допълнение бих казал, че след като престъпниците така или иначе седят хоум офис, вместо в затвора, е по-добре да им наемат чистачки от колкото надзиратели.

6

Анонимен

преди 1 година

"Надзирателите говорят за неоправдано трансформиране на щат в административни длъжности за сметка на надзорно-охранителния състав" - как така неоправдано? Нали всеки иска да става мениджър и го нарича прогрес издигане? Навсякъде е така, в моята фирма сме 10 служителя с 6 мениджъра - фани го единия, ритни го другия. Както казва чичо Фреди инката дето продава капани за сънища из Варна - "В Европа много вожд, малко индианец."

5

VladTepes

преди 1 година

Интелектът на служителите е на ниво 1/1000 от този на еталонната букова талпа - едни милиционер. Служебните кучета са много по-интелигентни.

4

Ф

преди 1 година

Тея пък през 3 месеца стачкуват.Като стачкуват, стачкувайте до край!!!!

3

Анонимен

преди 1 година

"Нема пАри, действайте", "С пари всеки може", "Ден година храни"... Мизерията като манталитет...

2

стойте си

преди 1 година

ако е тежко да се работи там " то на КЪРА има места ама там се работи. ТЪЙ че си стойте там - къде дават 20 заплати при пенсионирани

1

Анонимен

преди 1 година

Ииии ко прай ся? Кой ши пази панделите? То ониа дет са вътре ши бегат бе бате!