23

Лицемерен Витанов

преди 1 година

Много народ умря по пътищата за тия 3 години. Мъцни нещо за тях... поне от куртоазия - да не ти личи лицемерието, Витанка.

22

Tisserra Fostatta

преди 1 година

Аз не съм карал Ковит за 3 години, дано не ме хвани и да пукна хахахахаха

21

Плащай,данъкоплатецо

преди 1 година

Математика - медицина - история на литературата - народопсихология - прогностика - дървена философия - нещо като хазартна прогноза под формата на пророкуване. Такъв коктейл представлява словесният коктейл, поднесен от този професор. Но от БАН какво друго да очакваш? Стотина милиона ежегодно за издръжката им плюс минимум още толкова за кухи проекти, за да ти сервира тази словесна боза. Браво!

20

Витанов Пор Мустаков

преди 1 година

Пор, глей ти да не изтеглиш късата клечка;))) чи отга чакаме да ритнеш бакърчето, да гушнеш босилчето, да ти бие камбаната и накраа, а ти турнат кръстчето;)))

19

онаним

преди 1 година

Наблюдение за градския транспорт - София, включително и метрото, в час пик, не повече от 3 до максимум 5 процента носят маски. Та на практика на никой вече не му пука.

18

Дай на прусака власт

преди 1 година

(на проосстака исках да кажа, ама думата е извън закона, но прусак е близо да смисъла) и му гледай сеира. Това се отнася и до Витанката, и до журналистите на днес.бг.

17

Сабри Манаф

преди 1 година

Боже прости му.Защо медиите дават поле за изява на психически обременени хора.Докога?Прогноза, самата дума означава нещо което е вероятно да се случи,но може и да не се случи.Жалък русофил.Сега една прогноза и от бай Сабри.Утре може да вали ,ама може и да не вали.Психиатрите казват "НЯМА ЗДРАВИ, ИМА НЕПРЕГЛЕДАНИ"

16

ЦИРК КОВИД ЗАВИНАГИ

преди 1 година

Продължаваме ли да се преструваме че леката настинка е страшна пандемия??

15

Анонимен

преди 1 година

Витанче не ти върви на прогнозите :) Няма балъци да ти се вържат. Прогнозите ти за Украйна също са НЕВЕРНИ и СМЕШНИ. Не ти е добре математиката :)

14

Въжарят

преди 1 година

Дайте да подарим една конопена вратъвръзка на Витанката и да направим залози колко време ще танцува от края на въжето!

13

Анонимен

преди 1 година

На прага на Трета световна война, ако мислите, че ще ни занимавате и ковид, ще ядете шамарки.

12

Не е ли нагло

преди 1 година

и дискриминиращо към читателите в сайта ви, когато коментират, да триете постовете им за изразеното мнение или да триете думи, които вие самите използвате? В случая визирам нелепите и даже гаменски изрази на т.нар. професор и нападките му към "***". Това не е ли реч на омразата? Не е ли двоен стандарт, когато вие, писачите от днеса, употребявате свободно някои думи в публикациите си, а когато ние ги напишем, ги цензурирате със звездички или направо триете мнението?

11

Smile

преди 1 година

Защо му давате изобщо трибуна за изява на тоя нечистоплътен кавал, клоун и грандоман.

10

Popa ot razgrad

преди 1 година

Тая статия не беше ли публикувана преди няколко седмици...

9

Анонимен

преди 1 година

Пропусна да добавиш сред "ваксинираните", нали витанка. Вече се случва по света. "Ваксинирани" от всички възрасти умират масово, трябва да сев измисли причина. През зимата е нормално да използват ковид.

8

койчо

преди 1 година

А дано и той влезе в тая бройка!

7

Анонимен

преди 1 година

Стига бе. Като застудее и болните ще се увеличат,а с тях и смъртността. Айде бе. Как не се сетихме сами. Този професор е гениален. Ако прогнозира,че след това лятото болните ще намалеят и смъртността ще падне и прогнозата му се сбъдне предлагам да го наградим. И паметник на великия му ум ще издигнем.

6

Анонимен

преди 1 година

Анализите му за войната в Украйна са точни, но не и тези за грипа.

5

Анонимен

преди 1 година

Витанката пак се готви за жътва на грантове.

4

Анонимен

преди 1 година

Едва ли е нещо важно. И без това сме нумеро уно в света по смъртност.