43

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбрах. Някакви брътвежи "***, ***..." Това не може да е речник на интелигентен човек, да не говорим за "професор".

42

Анонимен

преди 1 година

Тоя капчица самоуважение ли няма?

41

митев

преди 1 година

Като не позна, че украинците ще се предадат, се върна отново при КОВИД-а. И без да съм професор мога да се сетя, че в зимните месеци се увеличават респираторните заболявания и, естествено, смъртносста от тях. ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ и аз май ще се кандидатирам за ПРСТфесор.

40

Анонимен

преди 1 година

Губиш Витанка. Изпадам в потрес!

39

Нострадамус младши

преди 1 година

Не от КОВИД , от безпаричие , глад и студ ...... Това е жестоката истина .....

38

Бай Колю

преди 1 година

Миналата година имаше един,където раздаваше чувалите...ей много мераклии бре...

37

Анонимен

преди 1 година

Този ми е любимия БАНанаджия. След като нищо верно не каза през последните 2.5 години, хората почнаха да го бъзикат и подиграват. Малко след това охлювва обърна на обиди към българския народ, който му плаща запплатката. Но явно е удобен на шурощоидите, понеже въпреки обидите му, продължават да ни натрисат БАНановата гнидда.

36

Космонавт

преди 1 година

"Смъртността от COVID-19 ще се увеличи" Превод: Лекарите ще убиват хора в болниците по протоколите на СЗО.

35

Анонимен

преди 1 година

За да няма възможност да се печели от гадателство да спрем да ги четем тези медии!

34

Фурнаджийска лопата

преди 1 година

Този Витан се мята ту на едно после на другото. Метка се врътка се и накрая все претенции че нещо познава.

33

Вьзмутен

преди 1 година

Няма нужда да сьм професор за да го знам - като станеш недохранен и отслабне организма , като останеш на студено и се простудиш и лек грип може да те приключи

32

А бе

преди 1 година

Витанов няма ли да намери най-накрая някаква нормална работа. Не го ли е срам?

31

Лйхг

преди 1 година

Гледай и ти да не я изтеглиш...

30

Анонимен

преди 1 година

Ковита удря като бясно магаре. Ако сте слаб и болнав човек, който не би оцелял след ритник от магаре, може и да сте застрашени. Ако смятате, че ритник от магаре не може да ви убие, значи сте напълно незастрашени.

29

Анонимен

преди 1 година

Я си пийте ракийката. Тоя коронавирус приключи мача. Следващия щам, чак след 5-10 години. Подгответе се за тогава. Започвайте да зареждате маски и спирт, защото след 5 години всички ще са забравили за Ковит и после като дойде новия вирОс, ще станите милионери за 3 дена.

28

Нема такъв математик

преди 1 година

Пазете се все пак. Ако и да протича леко, има и къси клечки. Най-добре да не стигате до теглене на клечка. Така гарантирано няма да изтеглите късата клечка. ---------- Каква е тая липса на мисъл и смисъл? Че и професор на всичко отгоре! Абе, Витанка, нали "късата клечка" е лош късмет? Защо да се притесняваме, щом ни гарантираш, че няма да я изтеглим? То бива едеот, бива, ама твойто е на квадрат, ако знаеш какво значи това.51725

27

О БОЖЕ!!!!

преди 1 година

ЗА БОГА!!! ДАЙТЕ МИ ВАКСИНА!! ТРЯБВА ДА СИ НАБИЯ ОСМОРЕН БУСТЕР ЗА ДЕЛТА ВАРИАНТА!!!! ДА МИ Е СИГУРНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

26

Анонимен

преди 1 година

По принцип Ковита е по-силен от грип, но е факт че като прескочиш първите 1-2 дни с малко чайче с лимон и витамини, добра храна и вода, после се кара на крак. И си клатиш краката 14 дни болничен, държавата ти плаща, ти си гледаш филми. Като ваканция е.

25

Д.Р

преди 1 година

МЕДИЦИНАТА НЕ Е МАТЕМАТИКА, ВИТАНОВ!!! 2+2 НИКОГА НЕ Е 4.

24

НЕ

преди 1 година

СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИД НЯМА ДА СЕ УВЕЛИЧИ, АКО СЕ ЛЕКУВАТЕ НАВРЕМЕ ТОЧНО КАКТО ОТ ГРИП. ИМАМЕ И ИМУНИТЕТ. ВТОРИ И ТРЕТИ ПЪТ СЕ БОЛЕДУВА ВСЕ ПО- ЛЕКО, НО ТРЯБВА И ЛЕЧЕНИЕ, А НЕ НЕХАЙСТВО.