63

Анонимен

преди 1 година

А за теб идват....шамарите.

62

Анонимен

преди 1 година

еййй тоз козел пак ли взе да блее бе - тю да му се невиди - бий си 88 доза и си мълчи бре Ники

61

Анонимен

преди 1 година

Айдее, Витанката ше ни праща у Долината на Плача :)

60

Анонимен

преди 1 година

Ама само как се напъваше горкият ковид-19.Иска му се да избухме,ама се напъва,напъва,докато не минаха изборите...и сега веднага се отприщи!Интелигентен и политически ангажиран вирус - не случайно е пребивавал в човеколюбиви лаборатории!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Проф. Витанов удря доста греди в последно време с прогнозите . Реалният живот не е баш математика (или поне няма как да бъде при наличие на толкова неизвестни) . Що не заляга повече над математиката да го види какъв учен е в неговата област ? - има няколко не разрешими за сега математически проблема и хората дават милион долара за който успее да предложи решение или изглежда е по лесно да лала глупости по телевизията.

58

VladTepes

преди 1 година

Браво на големия пианист Витанов - постигнал е поредния делириум.

57

Ватенката

преди 1 година

Витанката да каже откъде ще минат "победните" калмики, дегестанци и дуги индиянци на път за Москве.Ковидо не е интересен-кой оцелее оцелее.

56

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

Експерти да огледат видео репортажи от болници в Китай,Русия,САЩ,ЕВропа виждат с е перфектно едни и същи обемно проникващо разболяващи облъчвания на лeгнали пациенти и на лекуващи ги.. МАркирани за убииство sа облъчвани както с цел остра проникваща бронхо пневмония така и с обемно проникващо блокиращо облъчване носещо смърт на облъчвания.. ИМа загинали и от RED KILLERS ,GRay death killers, През 2018 нямаше убити с RED KILLER SYNDROM .Всички преболедували имаха имунитет.. Вижте поляци в KENT UK

55

JJIvanov warnings

преди 1 година

НАД 90% от убитите записани че са умрели от КОВИД 19 са убити с дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия.Снимани са всички жертви вкл в болници и поликлиники.За първи път медицинските мафиоти на 23 април 2019 са дали заповед за безмилостен терор вкл срещу лекари и медицински работници и експерти.ДА се провери подготовката за терора проведена през 2019. Има филмирaни и показани срещи за калибриране на масови мероприятия за блокиране на всякаква съпротива. Десетки трилиони $ са печалбите н

54

JJIvanov

преди 1 година

Експерти да направят автоматизирани системи за разпознаване на атакувнаи с дигитално хологрмани видео пресканиращи оръжия вкл ЕКО Стикери,ТОЛ камери,камери и черно чумно активни дигитални екрани в ясли,градини и училища. Води се нагъл ликвидационен терор срещу всички българи вкл деца и младежи в детеродна възраст..Експерти да направят каталози на поразени с ТОЛ камери вкл Кирил Петков,Асен василев,Волен Сидеров,всички служебни министри вкл.са поразени и с ЕКО Стикери.ДА се блокират КАмерите.

53

JJIvanov Geolog

преди 1 година

Диверсията рекламирана с показни дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия - SARS COV 19 е СРАМ И ПОЗОР ЗА СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ И МВР в страните членки на ООН. Блокираха ги с дигитално холограмни оръжия в лични и служебни документи.Поразени са трайно трудно лечимо милиарди жертви /вкл с TERROR WITH PCR TESTS/нанесени са щети за стотици трилиони $,евра,паунди...ДА се мобилизират независими експерти за борба с медицинската ,полицейската и фармацефтичните мафии.!!!/заповед до ООН/

52

Не!

преди 1 година

Много се забавихме с тричането ми се струва...

51

123

преди 1 година

Разбира се, че ще се увеличат бройките. Все пак идва зима и трябва да се пести нафта. Но няма да кажат, че пускат децата онлайн за да се спести нафта, а защото сме в поредната Ковид вълна. Просто почват да ни обработват отрано. Да си занаем .

50

нн

преди 1 година

Мисля да подам сигнал в прокуратурата, този надминава всякакви граници.

49

Прилежно ваксиниран

преди 1 година

Жалко че хората не слушат професора заради всички антиваксъри ние интелигентните хора ваксинирани страдаме .Ето аз например този месец ще си сложа втори бустер ,винаги имам маска в джоба си и я нося в метро,автобус ,кола така се чувствам винаги защитен .Чакам с нетърпение да въведат зеления сертификат и КПП защото в тази държава ред трябва да има

48

Анонимен

преди 1 година

Прогнозирам че смъртността при Витанов ще стане 100%. Да му се невиди и мeкотелото.

47

Фалшив герой

преди 1 година

Другата страна на монетата: Смърността в БГ е спаднала през последната година и сега сме някъде по средата в ЕС, а някакво подобрение в здравната система и здравните грижи не се наблюдава, напротив, наблюдава се влошаване. Как така от първо място по смъртност преди пандемията, сега сме по средата и то само 30% ваксинирани, от които 15% само на хартия? Това го пише в евростат, идете и проверете.

46

Анонимен

преди 1 година

ТИ ДА ВИДИШ . ЗАТОВА ЛИ НЕБЕТО НАД СОФИЯ ДВА ДЕНА Е КАТО РЕШЕТКА. МНОГО СТРАННИ ОБЛАЧЕТА, НЕ МИСЛИШ ЛИ ВИТАНОВ? Я КАЖИ КАКВО Е ТОВА? НАЛИ СИ СПЕЦ И ПО ВОЙНАТА? КАКВИ СА ТЕЗИ ОБЛАЧЕТА? ВИТАМИН C ЛИ?

45

Albi

преди 1 година

Е как да е? С това пръскане. Очевидно е че ръсите, очевидно е и че няма как да натръшкате хората както 2020. Усещам гадорията, но привикнаха ли хората към тази отрова, най-вероятно.

44

Петьо

преди 1 година

Айде и този измислен герой се появи , стига си плашил хората бе *** . Не се ли наядохте от тези НПО-та или има още за лапане . Безкруполни гадове сте ..