20

Анонимен

преди 1 година

Керемедчиев, грешиш. ГЕРБ показва желание не за диалог, а отново за власт.

19

Анонимен

преди 1 година

Никой не трябва да разговаря с тези кpaдцu! Bcuчкuтe ca зa зaтвopa!

18

Кажи си го направо

преди 1 година

Каза си го направо, че Урсулата е цъфнала ден преди изборите да ви стикова продажните гъзoлизки партийки. Хайде да видим как хора, които не могат да се гледат, фиктивно се арестуват и откровенно мразят ще управляват заедно. Аз лично се надявам да се направи едно такова евроатлантическо правителство. След тоталния му крах няколко месеца в разгара на може би най-тежката зима от 90-те насам, може би на българина ще му уври нещо в главата.

17

Анонимен

преди 1 година

След тези политически боричкания за замазване на положението, можете да бъдете сигурни, че правителство ще има и то ще е съставено от ПП, ДБ и ГЕРБ. Ще бъде наречено правителство за спясяване на България, или подобна безумица. А на въпроса от къде съм сигурен за това, ще ви кажа, че на САЩ им е много важно в този момент да има евроатлантическо правителство в БГ, за да си прокарват интересите срещу Русия. Стойте и гледайте :)))

16

Анонимен

преди 1 година

На снимката прилича на шеф манчев

15

Анонимен

преди 1 година

На следващи избори само Герб и ДПС ще си качат резултатите.------Да им е сладко и честито. На вас дyпе да ви е яко.

14

Емо

преди 1 година

Герб ще направят всичко да има правителство и ако другите се дърпат ще ги последва съдбата на Слави Трифонов..... На следващи избори само Герб и ДПС ще си качат резултатите.

13

Анонимен

преди 1 година

Не съм сигурен дали разбирате, но ПП и ДБ нямат правилен ход, и в двата случая изчезват.

12

Анонимен

преди 1 година

Решението на ГЕРБ за отдръпване на основните лица в преговорния процес и слагане на други, показва огромното желание за намиране на консенсус и диалог.-----Естествено. Боко и хрантутниците му отчаяно се нуждаят да излязат от изолацията наложена им заради отявлените корупция и злоупотреби, за да скрият иначе добре работещата си симбиоза с ДПС. Който и да им пристане ще извърши самоубийство за няколко паници с леща. А и сега е момента да се отличат "независимите експерти" на заплата от ГЕРБ.

11

СТЯГАЙТЕ ШИНЕЛИТЕ !

преди 1 година

Плевнелиев и Паси МОГАТ ЕДИНСТВЕНО ДА НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ФРОНТОВА ДЪРЖАВА !

10

Анонимен

преди 1 година

Нек се порадва малко на " успеха" си ГЕРБ! Че ще е кратка! След като никой не иска да управлява с ГЕРБ,сама е за никъде!-:)))

9

Зозо

преди 1 година

Какво ще кажете за Царя - премиер? :)))))))))))))))) Силно обединяваща фигура, а?

8

Ндсв

преди 1 година

Писна ми от бивши НДСВ издънки, които продължават да тровят обществото. Този Керемидчиев, Никифор Василев и съдружник му перач на Тилевите пари Никола Янков, Паси, Шулева, Севлиевски. Гадна и крадлива *** ще ме убеждава, че Борисов не е крадец, мафиот и убиец. Айде няма нужда

7

сара

преди 1 година

А каква риторика има ББ ? Отявлен евроатлантик с чекмеджета...

6

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.......ГЕРБ, ДПС, Янев= 115 гласа. Ще намерят отцепници 5-6 гласа. Нищо чудно с мандата на Янев - третия.

5

Анонимен

преди 1 година

Диалог с Кого? След ПП,. БСП,ДБ сега и Възраждане казват,че Няма д разговарят с ГЕРБ! Дори и да се съгласи Стефан Янев,няма да е достатъчно ГЕРБ да " управляват"! Това което виждаме,е че ГЕРБ ще остане изолирани с ДПС!!! ГЕРБ е на път да си Плати глупостта,че свали ПП от власт,със законен кабинет! ГЕРБ и ДПС са сами в " политиката" от тук на татъка! -:)) Нищо и никой не е забравено!!

4

Зозо

преди 1 година

Мони - премиер. Подпукване по съдилища на руските слуги.

3

Гюнай Шабанов

преди 1 година

Шеф Манчев от кога почна да разбира от политика?

2

Анонимен

преди 1 година

Чакат парите за възстановяването двуцофрена сума в милиарди много за крадене гледайте сеир как всички ще, се обеденят да трийнат тия пари народа все по малко ще, става, и на, терминал 2

1

Анонимен

преди 1 година

Моето тълкувание е, че показват страх от затвора...