12

Анонимен

преди 1 година

И каква точно е файдата от това, че сте вдигнали паркирал на спирката в два часа среднощ? За сметка на това КАТ не си мърда пръста ПРЕЗ ДЕНЯ да глобява масово спиращите на спирки и пешеходни пътеки - ЗАМАЛКО. Да не говорим, че патрулките редовно си паркират на спирки и след знак Забранено спирането и тръгват по кафета и ресторанти.

11

Дидо

преди 1 година

По ул. Раковски РЕДОВНИ спират, пускат аварийните и все едно всичко им е усаконено!Кафенце, цигарки, банички, ама това че тролейте стоят ПЪЛНИ с хора, и ги чакат тия селски нереzи - не им пука, щото на село, на къра, те така си спират!

10

ГРОБ

преди 1 година

Стига с тия негативни новини ся, ще изгоните милионите (може и милиарди да са) туристи на София.

9

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

Ама аз само за малко спрях, само за едно кафе - час, час и половина...

8

Анонимен

преди 1 година

Браво,дано да е постоянно!

7

Анонимен

преди 1 година

По принцип е прав човекът. Пълно е с терикати дето са само за минутка до магазина.

6

Kuncho

преди 1 година

Не трябва ли да го правят всеки ден това с неправилно спрелите автомобили по спирките , а не да става водещо заглавие за деня!?Какво правят с отсраняването на спрелите непосредствено пред пешеходните пътеки автомобили (0,5- 1 метър от пътеката) или чакаме да стане неприятност поради ограничената видимост и да се сети някой, че трябва и те да се санкционират?!

5

Анонимен

преди 1 година

Да се разходят по бул. Шипченски проход, навсякъде са спрели или паркирали неправилно автомобили на катили от първо рушветчийно. Имат си и нишани ,да си личи че не са случайни,да не ги вдигат.

4

Име

преди 1 година

До Чича Ви МиткоТези "от селата прости" правят така, че ви плащат половината парно, плащат ви половината прищявки в това ОГРОМНО село, което сте! Такива столичани само да искате....живеещи на гърба на останалите хора. Но и това ще спре, не бързайте.

3

Чича Ви Митко

преди 1 година

Добре дошли уважаеми гости,......дошли от селата прости!

2

Име

преди 1 година

Отдавна всички си пречат в тая изгнила "столица". Дринов е направил тотално грешно предложение и сега ако можеше да види какво става - щеше да се застреля с голямата пушка!

1

Анонимен

преди 1 година

аз съм само за малко