20

до 13

преди 1 година

И ти ще гледаш като мишок, ако ти се изпречи някой доктор некадърник или сестра усойница

19

наскоро

преди 1 година

имахме болен, лежащ в болница, софийска. Е, беше ходене по мъките. Сестрите като горгони, груби, не смееш да попиташ нещо. Ставаха по-любезни, когато им се дадат пари, които прибираха без свян. Да се добереш до лекуващ лекар, цяло чудо. Приемане и изписване от болница, цяла одисея, висене от 3-4 часа. Знам, че не може без тях, но привкусът ми е горчив и с много обида. И моят труд е достоен, но срещу 960 лева. Така че, просто да не стигаш до болница. И по-лошото е, че продължава връзкарството

18

Анонимен

преди 1 година

Лекарите в интензивното са убийци. Дано не се налага да влиза човек там.Всичко се връща един ден, гнусните убийци ще си получат заслуженото и ще се пържат в ада.

17

Albi

преди 1 година

На какво основание? Точно в тази болница нищо не заслужавате. С някои изключения. Колко хора уморихте, искате още.Да не работите на норма, на убит пациент да ви плащат? Къде изчезнаха клиповете от ковид отделенията, дето пикаят в шишета пациентите?Цяло чудо е че има излезли оцелели от тази морга.

16

Анонимен

преди 1 година

Полувината крадат пари от ЗК ,кво вият за пари

15

Анонимен

преди 1 година

Да връщат краденото, милионери станаха. Освен това лъгаха 3 години цяла България и продължават да го правят за пари. Наглеци.

14

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Така трябва ! Най-големите заплати трябва да са за целият медицински персонал, от санитаря до лекаря в цяла Република България .

13

Анонимен

преди 1 година

Вместо увеличение на заплатите не може ли да им ръкопляскаме всяка вечер в 8?

12

Хуманитарна професия

преди 1 година

Kакто всяка мафия, така и бялата се интересува само от пари. Пари,пари,пари.....

11

И този

преди 1 година

Масово населението е учило - недоучило до средно образование от училища за работници.Такива хора не могат да преценят лекарския труд и отговорност.За доктор се учи първо гимназия с отличие,после 6 години академия и 5 години специализация.Накрая заплати колкото об. работник едва хванал средно.Та никой няма да ви лекува,оперира и съветва за без пари.Редно е да си посъберете някой лев за доктор при нужда.Професията е сложна и трудна.Лекарите намаляват и като легнете някъде ще гледате като мишоци.

10

аз

преди 1 година

До Асан. Зад тези 5 минути стоят 15 г.четене на няколко вагона книги. Нещо непостижимо за теб, понеже се иска много акъл!

9

Анонимен

преди 1 година

Спрете работа само за 24 часа и политическата пасмина на колене ще дойде да ви се моли!

8

Анонимен

преди 1 година

Аз очаквах да протестират измислената пандемия, против медицинския експеримент с ваксинирането на пациентите си с ваксини срещу фалшив вирус, против задължителното носене на маски от здрави хора, против ЗС..А те за пари. Значи не им пука за болните изобщо..

7

Анонимен

преди 1 година

Време е да Изритате "специалистът" по хипербарна оксигенация.

6

Искаме ковиТ

преди 1 година

бонусчета и да се спрат плановите операции! Да лекуваме само от ковиТ и да се храним от мъката на народа! Ние сме търговски дружества,а не лекари! Хипократовата клетва не значи нищо за нас! Питаме :"Кой ще е ни даде парииииииии?!?"

5

Анонимен

преди 1 година

Що си трайкаха по време на пЛандемията ? Даже имат да връщат на касата, т.е. на нас здравно осигурените. Затворът им е малко! Бяла мафия

4

Anonymous

преди 1 година

И между другото - Костя, както му вика колегата по-долу за доста неща е прав, ама няма кой да го чуе - 33 години гласуваме за едни и същи, а сикаме разливен резултат!

3

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на всички в коментарите да взимат по 2000 лева заплата

2

Анонимен

преди 1 година

свикнаха по ковида да вадят пачки от затриване на пенсионери и сега се чувстват гладни

1

Реалист

преди 1 година

Шефът им на протеста ли е? Че едно приченце ми каза, че се чудел каква кола да си купи. Задавам следният умен въпрос: бюджетът на здравното министерство беше до преди 3 години 3 милиарда, а сега е 6 милиарда, а заплатите и при 3-те и при 6-те са пак същите на мед. сестри/санитари/лекари в отделения. Така, сега Вие ми кажете къде е разликата в парите?