10

Арести за бандити

преди 1 година

Шулева беше една от доказаните престъпнички подставени на власт чрез парични подкупи .. ДА с е провери участвала ли е в продажбата на Енергото ..НАнесени са невъзвратими щети за десетки милиарди левове на БЪлгарския народ от нагло високи цени на електроенергията. ...НАд 1000 000 по официални данни НЯМАМЕ НИКАКВИ ДОХОДИ . Виновните лица още са на свобода над 80% от тях още са на работа в министерства и ведомства.

9

Анонимен

преди 1 година

как изпълзяха всичките мошета изведнъж ....нищо случайно няма

8

Анонимен

преди 1 година

А когато нямаше рецесия защо ме давайте пари на хората бе шушулева

7

Омбре

преди 1 година

Точно така г-жо Шилева с всеки изминал ден политическите им картунии раждат по някоя несправедливост. Да спират да изплащат пенсии , защото системата е опорочена. Едни пенсионери получават в пъти повече без да са заслужили това а други с много години трудов стаж "духат супата".

6

анонимен

преди 1 година

А откъде накъде компенсации за някой, кой не искал да работи защото не харесвал това, не харесвал онова, или на разни тарикати, предписали по пет жилища на децата си и ревнали за помощи? Това е в пъти по-несправедливо, поне да се дават на тези, дето се блъскат поо цял ден?

5

Анонимен

преди 1 година

Шулевааа,и ти яко захлеби покрай царя,а сега даваш акъл от първа инстанция.Айде млъквайте вече разни бивши,че ми писна от вас.За днес ми стига юпито Ники,ти ми идваш в повече.

4

Анонимен

преди 1 година

A нa зaмeнkи ли иckaш ga rи gaвaт nak, a Шyнgeвa?

3

Анонимен

преди 1 година

Ммдаа помощи само на фес на калпаци йок

2

Анонимен

преди 1 година

Съгласен давайте ги на бомбе стига с тез калпаци и на фес.

1

анонимен

преди 1 година

А да се дава та тези, дето нищо никога не са внесли, така ли? А тези с мизерни доходи по хиляда лв да се скъсат от плащане до дупка на какво ли не!?