44

баба мара

преди 1 година

нито сме уморени нито бягаме от гласуването не ходим да гласуваме защото нямаза кого това което е на сергията в мом е бо-клу-к хората са отвратени от тези коитонапират за нс затова избори 2023 г докато случим на хора

43

Реалист

преди 1 година

"Хората" 30 години с малко прекъсвания гласуват за отвратителни чеенгета и комуняяги, докараха безумни партии на власт (БСП, Жорж Ганчев, Яне Янев, Бареков, Сидеров, ***, ГЕРБ, ДПС, Трифонов, зелените чорапи Янев и Летеца, и т.н.), и сега не им се гласувало. Не може в държава съставена главно от чалгари и полуидиооти, да очакваме нещо различно. След като 30 години на един деебил не му идва акъла в главата и той си иска Москва, значи нищо не заслужаваме и не може да сме Швейцария.

42

Боко обеща

преди 1 година

Боко обеща ,че щом паднат ПП бензина веднага ще стане левче. Па сега не му се управлявало.

41

Анонимен

преди 1 година

закривай

40

Име

преди 1 година

На хората не им се гласува, защото няма за кой и се измориха да гласуват за "по-малкото зло". А политиците ни са мизерници!

39

Анонимен

преди 1 година

Хората трябва да осъзнаят, че правителствата не са критерии за прогрес, колкото са по-малки и ограничени, и не пречат на икономиката, толкова държавата е по-просперираща.

38

Нема начин

преди 1 година

Да де,ама как да гепиш пари,ако не си в управлението

37

Анонимен

преди 1 година

До Някой 27 Абсолютно вярно! Навлязохме в дистопия, глобабно имам предвид. Който иска да види ревюто на модна къща Баленсиага за пролет-лято 2023-та - струва си, много точно описва епохата ни, има го в тубата. Особено краят вижте, пророчески!!!

36

Бургас

преди 1 година

.. с много малко. А главните виновници сега да няма управление, които и се правят на победители не са казали още нищо и се тюфкат и се маят как да управляват като никой не ги ще освен тези които са зависими от тях.Та кога ще ги питате тези, които свалиха правителството , кога ще поемат отговорност затова??? А не да убеждавате че на хората не им се гласувало и т.н.

35

Анонимен

преди 1 година

СВАЛИЛ ГА*ЩИ КАЛЕКО АЛЕКОТО, ОГЪЗИЛ СЕ И РЕКЪЛ, БЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МЕ ОПРАШИ...

34

Някой

преди 1 година

Ако може да уволним всички политици в света и да се помолим Господ да слезе да управлява и да раздаде правосъдие без врън, мрън, лъжи вериж, кражби, шуробаджанащина, ама а бъ аз, той ние вие те.....аз бял той черен аз такъв онзи онъкъв.... Искам Господ да управлява.

33

Бургас

преди 1 година

Много ви се иска на всички социо моцио и т.н. лози и разни други да убедите всички, че е най-добре да се правят компромиси, от които пак ще сме назад във времето- една изчезваща нация, първи по смъртност и последни по жинен стандарт.Постоянно убежцавате хората, че не им се гласувало, как еди си кой си имал много голяма пррднина и един вид нищо не зависи от вас.И какво става сега, тези които си работиха добре във предишното правителство и бяха най пезпардонно отстранени от властта пак губят с ..

32

Анонимен

преди 1 година

Ами като неискат да управляват да дадат властта на мен аз искам да управлявам :)

31

Някой

преди 1 година

Към човек от народа.Моли се никога в живота си да нямаш работа със косовци и албанци и хора с подобен манталитет който наложиха и в България. Сега се налага в Германия, но Германия е сляпа. Хората който виждат мълчат защото закона не е за тях дори в собствената им държава и ЕС. Всичко е брутално и извратено вече.

30

Augusto Pinochet

преди 1 година

СИМЕОНОВ МНОГО ГЛУПАВИ ИЗКАЗВАНИЯ ПРАВИШ. АМА РАЗБРАХ, ЧЕ И МАЛКО ТИ ПЛАЩАТ ТА НОРМАЛНО! СТРАХ, СТРАХ, БЕЗУМЕН СТРАХ ЦАРИ В ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСЛОЙКА В БЪЛГАРИЯ. ЗА ТОВА Е ВСИЧКО С ТОВА С ИЗБОТИ И Т.Н. НИКОЙ ОТ ТЕЗИ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ - СТРАХУВАТ СЕ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ - СТРАХУВАТ СЕ ЗА СЕБЕ СИ, ЗА ДЕЦАТА СИ, ЗА РОДА СИ. ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ МНОГО СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ДЕНЯТ В КОЙТО ЩЕ ДОЙДЕ МОМЧЕТО СЪС СМЕТКАТА. ВИНАГИ ИДВА.

29

Някой

преди 1 година

Към Калеко АлекоБардаците и ц-г-н-я-та са навсякъде вече, но прикрито. И чак след това разбрах, че това са добре подбрани пр*ст*тут*и както се пее в една песен на ъпсурд. Всичко е черво свинско из целият свят се влачи наши ваши техни ония и тия скрити и подкрити т.н. луди. Психиатрите не си вършат работата и изпущиха лудите и полицията и съда вече работят от другата страна

28

Анонимен

преди 1 година

Пак Русия ни е виновна. Само не и ние. Кой тегли неизгодни заеми? Кой обещава невъзможното? Със заеми всеки може, а икономиката кой ще движи? Колко са реално работещите? Смешна работа. Накрая Русия ни е виновна.

27

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ Е СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО С МАНДАТЪТ НА ГЕРБ-СДС ОТ СТЕФАН ЯНЕВ- БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, С БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА!!! ВСИЧКО ДРУГО Е ДОСАДНА АГОНИЯ. СЕГА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ БОРИСОВ Е ДОСТИГНАЛ ДО НИВО НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ !!!

26

Човек от Народа 2

преди 1 година

Как може да накараш да гласува един отчаян и обезверен човек? И най вече - да го задържиш в България!!! Тия *** , които дори НЕ ходят редовно на работа ми взимат от 4 бона нагоре "заплати" - А средностатистическият Български гражданин - Какво взима? 500 евро заплата или 200 евро Пенсия!!!!! Каква "Евро Зона" , бе , смешници? Какъв ЕС?!?! С тия заплати и пенсии?!?! Ние НЕ ставаме за АФРИКАНСКИ СЪЮЗ ... Да не говорим за Европейски!!!!! В Косово и Албания сигурно са по - високи заплатите ....

25

Анонимен

преди 1 година

Копейката има 51%!Той ще управлява!!!