58

Диана

преди 1 година

Логично е Герб да не се коалира с никоя БСПарска партия като ПП, ДБ. Но и тези партии не трябва да му пречат да сформира правителство - след като Герб има най-много гласове в Парламента, редно е да бъде прието правителство, излъчено от тази партия. Ако в Парламента има коректни и безпристрастни политици, те би трябвало да обсъждат коректно решенията на едно такова правителство, което винаги би могло да приеме конструктивните предложения на другите партии...

57

перко

преди 1 година

България дълго време, ще се въри в омагьосаният кръг на изборното си законодателство! Докато не е промени ни чакат гоини на политически кризи от които само народа ще страда, а политиеските партии дори не влезнли в прламента щом имат 1% да получават субсидии! Нужен е нов изборен закон. Увеличаане на процента за влизанне НС, намаяване на субсидиите, а тези извън НС без убсидии.

56

скоро народната

преди 1 година

любов ще се излее върху импотентните политици

55

Анонимен

преди 1 година

Реално ПП имат мижава подкрепа в страната,от половин милион избиратели общо,огромната част са в София.Без София ПП ще се срине като партия.Защо София?Защото в София има хора с високи доходи,които на тези избори още не бяха усетили инфлацията,защото главите на софиянци са най-промити с евроатлантическа пропаганда,повечето работят в западни фирми.Но без подкрепа в страната 1 партия няма как да управлява за напред.ПП в страната за около 17-18% и тези,които не гласуваха 100% не ги харесват.

54

Анонимен

преди 1 година

Народа предпочете СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ. Тези не гласувалите биха излезнали да гласуват ако имаше в колонката СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО! Едни и същи.

53

Mali Сакън

преди 1 година

Само "убавци" се събрали в студиото - все едно гледам репортаж на "Агенция" ПИК.

52

Анонимен

преди 1 година

Това е същия, който се опита с джип да мине през протеста на Румънско Посолство. След като не му дадоха, започна да съска и да сочи средни пръсти от джипката си Suzuki, с размер на количка за голф.

51

Пурко

преди 1 година

До Случаен минувач Пак нелепа пропаганда. Мелени е крайно десен политик, няма нищо общо с путинизма и цоциализма. А, копейкин е путинист и лъжец. За кражбите и измамите му няма да коментирам, всеки който иска може да прочете за това в нета.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Кои "протестиращи"??? Онези с ковчезите, бесилките, онези които палеха полицаи, онези които биеха майки или онези които пречеха на софиянци да работят и отглеждат децата си? Борисов има вина, че тогава не прекрати терора на платените променкаджии. Затова хората го наказаха. Сега е ред на ПП+ДБ+БСП да платят за кражбите, измамите и лъжите. Този път ние, българите ще ви изметем от площадите ако отново излезете да ни тормозите и да съсипвате България. Стига, 2 години експерименти са дос

49

Анонимен

преди 1 година

ТОВА СЪЩИЯТ СТОЙЧО СТОЙЧЕВ ДЕТО МАЧКАШЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ НА ОРЛОВ МОСТ ЛИ Е?

48

АнонимЦИГАНЕТОен

преди 1 година

до кога ще гласуват комшиите за нашите садби в булгарско ?

47

Случаен минувач

преди 1 година

Нови избори март 2023. Това е положението. Само че тогава очаквам Възраждане да качи още доста проценти и да станем така, както стана в Италия. Там Джорджия Мелони спечели убедително и вече от ЕС започнаха да се притесняват какво ще стане... Гинеколожката Урсула мече започна да заплашва със спирането на всякакви финансови помощи...

46

тогава

преди 1 година

Следващите избори тогава да си ги платят те, не от нашите данъци! Харчат се стотици милиони от бедния български народ за клоунади.Докога?

45

до Демократ

преди 1 година

ГЕРБ и Възраждане трябва да ги разпуснат и половината да отидат в затвора, а всички вие, които ги подкрепяте, да си хванете шапката и да се разкарате най- накрая от България. Заради такива *** като Вас сме на това положение вече 20 години

44

Демократ

преди 1 година

Герб и вьзраждане трябва да преодолеят различията си за сьставяне на кабинет - макар да не виждам проблем да управлява служ правителствоДа се коалираш с - пп означава да се исхрачиш в лицето на избирателите

43

Зоро

преди 1 година

Борисов трябва да направи правителство на малцинството, да даде програмата как ще спре инфлацията и върне цените на тока от свръхпечалбите на АЕЦ и който не го покрепи, на новите избори ще изгори като факла. Давай Борисов направи го и гледай после Киро и Рашков как ще се прегръщат в една килия. БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ. Ако не го направи той ще изгори и ще заеме мястото им в килията.

42

Анонимен

преди 1 година

Бацо се насади на пачи яйца и сега мълчи.Лесно е да бутнеш правителство, трудно е да създадеш ново в кризисна ситуация и война. Трябват много компромиси, а Бацо не обича да дели власт, камо ли пари! А пред т.нар. социолози труженичките на Околовръстното са направо светици.

41

Анонимен

преди 1 година

ПП ще разбие ГЕРБ на местните избори в София през 2023 година

40

Зоро

преди 1 година

Няма никаква партия ПП. Това са само тея двамата мошеници и паточохични лъжци. Слави ги видя как влачат народа към пропаст и то за Кокора е сигурно, че го прави нарочно, и ги спря. Сега те се радват, как друг трябва да измъква каруцата, застават отстрани и се хилят. Е викат те, това което съсипахме, не можете да го оправите. НАГЛИ ТИПОВЕ. ГЕШЕВ НЕ СПИ АМИ ГИ ОПУКАЙ.

39

Президент Румбурак

преди 1 година

Гугутката е готова да управлява докато аз не реша друго!