27

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ни припомни какво успя да направи правителството на "борещите се срещу мафията" освен да тегли по 1млрд на месец? Нещо много скъпа ни излиза тази борба бе :)

26

Анонимен

преди 1 година

Доктор по политически науки от университет в Брюксел /дано наистина да има такъв, ама се съмнявам/ няма как да каже, че е имало мафия. Политиката в Брюксел е да ни хвалят, действа окуражаващо за кандидатите за ново членство. "Радикален популистки цикъл мафията срещу добрия народ" - наистина се надявам да няма такъв университет, защото не преподават нищо хубаво, освен идеология.

25

Анонимен

преди 1 година

Няма драма ако изчезнем един ден като народ. Изчезвали са дори хилядолетни цивилизации, например египетската. Народ, който е неспособен да се възпроизвежда и развива ще бъде заменен в тези кръстопътни земи от други, по-жизнени сили. Нима залутани в ежедневни грижи и безхаберие не виждаме, че намаляхме с 850 хил. души за 10 г.? И пак начело ще е този ,който превърна България в най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС?!!! Никой не ни е виновен, виновни сме си ние. Все търсим спасители?!!!

24

Не мога да повярвам

преди 1 година

Мафията се връща на власт. Пак се връщаме в миналото, в корупцията, в кражбите.

23

Хахаха

преди 1 година

А да не искате да кажете "добрата мафия" срещу лошия народ??? Егати парадокса.

22

Алооо

преди 1 година

Народа е изчерпван. Това му е максимума, Приготвяйте гумичките, скоро ще трием България от картата. Дано всички, които загинаха ние да имаме държава и свобода някога да ни простят.

21

Ше отпаднат и..

преди 1 година

МУТРОПУТИНИСТИТЕ НА ***...ЩОТО ШЕ ГИ МООБИЛИЗИРАТ У МОСКВА...хахахааа

20

Анонимен

преди 1 година

Отпада евроатлантическата партия бавно, но сигурно. Може да е за добро, но със сигурност ще ни коства огромни сътресения смяната на геополитическата ориентация. По-добре да си кютаме и да сме остров на мира, защото всички около нас ще се подпукат скоро. Косовари и сърби, турци и гърци. Ще има много големи бежански вълни у нас.

19

Сега като

преди 1 година

Дойдат ГЕРБ и ДПС на власт,ще ни го припомнят.

18

Анонимен

преди 1 година

сега отпадат чалгарите, през февруари- бесепето и възраждане и т.н. докато всичките мааскари си отидат!

17

Анонимен

преди 1 година

Как може да сравняваш ИТН с ПП и да принизяваш по този начин каузата на Продължаваме промяната до някаква популистка чалга сбирщина, каквито са точно ИТН! 2. Няма такова нещо като "изчерпа се популисткия цикъл мафията срещу добрия народ", защото мафията в БГ е факт и цикълът е безкраен! И ИТН е част от мафията.

16

Пич

преди 1 година

Напротив. Показва че борбата на мафията срещу народа е в патова ситуация. От една страна мафията се е окопала яко, винаги успява да спечели поредните избори. Обаче от друга страна, не успява да състави стабилно управление, за да продължи да си краде отново. Защото народът не ѝ позволява. Ето защо ситуацията е патова.

15

пришълеца

преди 1 година

Задкулисието срещу мафията:))) ще новият ви рефрен:)))

14

Анонимен

преди 1 година

България потъва, за 12 г. ни забиха на дъното, а сега ни вкарват в тинята.

13

Еее

преди 1 година

Най хубавото в тези вяли избори е, че канадските недоразумения загубиха избиратели. Хората се усетиха до какъв катаклизъм щяха да докарат държавата и реагираха.

12

Анонимен

преди 1 година

Нов антибългарски университет и Брюксел аре е лево тая ф. Са

11

Братой

преди 1 година

БСП - Бесни Страшни Пенсии;ПП - Поддържаща Патерица;БВ - Бесен Възторг;ДБ - това е плевенски жаргон;ДПС - Дорого Полицейская Служба;

10

РАБОТЕЩ

преди 1 година

В изборната вечер журналистите-*** обвиняваха Промяната,че е отговорна,ако не се състави правителство.Защо?Нали има победител?Борисов се скри и не излезе да говори с неговите обични ***.Избирателите искат ББ,а и той каза,че е най-подготвен.Защо се крие?Журналистите да се научат,че след като има победетил всички въпроси да си ги задават на ББ,Гьотето от Габрово,Томето,Десито и т.н.Стига са се заяждали с Промяната,които си казаха как ще работят в НС.

9

Слънцето

преди 1 година

Трябва електронно правителство по модел на Финландия или Канада. Стига сте се ослушвали. Няма да се занимаваме само с избори и да потъваме постоянно. ГЕРБ построи много неща, не го оценявате. Но за да се грижи за всеки един по отделно - трябва компютър не става един Крал, Кралица или Принц. Той няма как да знае състоянието на всеки по отделно и да му препоръча работа или нещо което е полезно за този индивид. Краля си подържа системата само така е било и затова са се разпадали и Египет и други.

8

Тенгри кан

преди 1 година

С една дума, Паткана Георгиева, казва: Аз съм от Мафията и Мафията и Народа са едно;))) То нема политическа апртия, която да не е част от Мафията, инак отде пари за партия, за избори?;))) Хм?:)))