29

Асан

преди 1 година

ХА-ХА-ХА ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Добре че си ти да не съм аз най пpоcту :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Много от тея млади не са наянсо, че Борисов вече не е премиер, защото, особено след каот напуснат къщята на родителите си, зпаочват само сериали и клипчета в тубата, бачканка и напивнка. Някои от тях, даже и на лекции ходят.

27

Ghjj

преди 1 година

Ладите го духат щото са *** . Няма кой да им помогне ако сами не си помогнат. Но нали по комунистически...равенство справедливост...и те горките чакат равенството да дойде а то не досажда. Щото са ***. Слушат комуняготе и ПП.

26

Анонимен

преди 1 година

Докато ГЕРБ беше на власт, крепеше финансовата дисциплина и бъдещето беше предвидимо. Имаше прогрес с умерен темп. Дойдоха ПП и смениха умерения прогрес с абсолютен хазарт - обещания за голям успех, но трябва да заложиш това, което имаш. Хората заложиха една част и я загубиха. Младите това ги кефи, щото не са заработили нищо сави и живеят за сметка на мама, тате, дядо и баба. Те са готови да пропилеят хазартно всичко, което родителите им са спестили срещу обещания.

25

Ей за това

преди 1 година

710 лв. !!!

24

Асан

преди 1 година

Тиквата или Киро все парапет :)))

23

от 31

преди 1 година

Ок, ок ... 80% само! Не ме ядвай, брат!

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - ЕС е на дневен ред и съжалявам, ако не го виждаш. Препоръчвам ти, да проучиш пвоече въпроса за това, как европейските субсидии и договори влияят на държавата ни.

21

Анонимен

преди 1 година

"Ко ша прай довечерка, уе браааааат!" е проблемът на 85% от наборите ми.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20Тя партията се появи от няколко години и се нарича Възраждане

19

Анонимен

преди 1 година

Че те хорота до 25 годишна възраст не знят даже кога са изборите.

18

фсфсф

преди 1 година

До 16Младите гласуваха за партия, която няма да се коалира със статуквото. Това и прави и им благодарим, а ти не се занимавай с нас.

17

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо е на 89 г. Бил е 25 години миньор и му вдигнаха пенсията на 1900 лв. Всичко плаща с нея и на мен дава 600 лв. всеки месец. Добре си ми е.

16

Анонимен

преди 1 година

Аз съм млад и НЯМА, подчертавам, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. Не и докато не се появи нова партия, която да сложи на първо място България, българските проблеми и техните решения, а след това всякакви други измишльотини като ЕС, Украйна и прочее анимационни герои, които не са на дневен ред.

15

Докога

преди 1 година

Младите, които гласуваха за пп и дб, само да питам: Доволни ли са, че кирсен и рюстю им се изплюха в лицето? Казаха, че каквото са си надробили народа, това ще сърбат. Няма да се занимават да търсят диалог, а ще опозиционерстват и плюят? Това ли е промяната?? Докога ще гласуваме за да им угодим? Един милиард изхарчен за избори. Да возим секции и машини по чукарите на Македония и Турция. При толкова болни деца, разбити пътища ние си играем на сърдитко Петко с едни неадекватни надрусани хора.

14

Анонимен

преди 1 година

Тата носи, мама меси, а двамата заедно с баба и дядо 1 и баба и дядо 2 плащат таксите за обучение, квартирата и разходите. Ако ни трябва жилище, те ще ни осугурят поне 50% от цената, а ако не могат, ще живеем при тях, а те ще ни плащат режийните. Тая държава ще се опрани, когато родителите пратят отрочетата си след 18 години да се справят напълно самостоятелно в живота. Но това няма да стане скоро, а дотогава тате ще носи, мама ще меси, а Кичо Лайк Мъни ще ги саботира, кото гласува за ПП.

13

Анонимен

преди 1 година

Няма кои да ме чуе няма и да ме чуе всичките са хора на другаря казанджиев

12

Анонимен

преди 1 година

Казвам истината и пети път сезирам че секцията нее вред срамота

11

Р0мите гласуваха

преди 1 година

за СъНародника си - Асенчу и Кирчу - това са едни от най-честите имена в техният Етнос!

10

Ямболски цървул

преди 1 година

Не само младите....И много дърти не гласуват.Заради такива скоро очаквайте ДПС с пълно мнозинство!