13

fww

преди 1 година

Гласуването в чужбина трябва да се забрани напълно. Излишно харчене на пари за хора, които са напуснали страна и плащат данъци в чужди държави.

12

гербисто-патриот

преди 1 година

Защо на машините не се инсталира освен българския и езика на държавата в която се гласува? Това ще облегчи хората и ще увеличи избирателната активност. Нали не очаквате децата на балгърите емигрирали преди 20-30г. да знаят балгърски? Говоря например за щатите, за австралия и т.н. други евроатлантически, т.е. добри държави.

11

Unknown

преди 1 година

Това е гавра с изборите ..да позволяват на такива хора да гласуват .. БРАВО

10

Анонимен

преди 1 година

Кой дава право на анадолска офча неграмотна чутуpa,нямаща нищо общо с България,да решава как ще живея аз.

9

Саки

преди 1 година

Какво мотивира един неграмотен и беден турски гражданин,да гласува за парламент в друга държава,където нито ходи, нито знае езика, нито културата и традициите на тази държава ? Кой ги организира тези ? Досега не съм видял от един интелигентен от тях, все някакви прос*товати овчари.

8

Не

преди 1 година

ми харесва съдбата ми да се определя от хора непрочели и една българска книга и незнаещи и една дума на български. Никой няма дупе да премахне двойното гражданство. И от къде на къде хора живеещи и работещи другаде, плащащи данъци в чужди държави ще гласуват за избори в България? Пък крайно време е да се разбере, че всеки не отъшъл да гласува, реално гласува за ДПС. Щото при тях е стад0 - под строй.

7

toti

преди 1 година

ОСТАВЕТЕ ГИ АБУРИГЕНИТЕ ДА СИ РЪФАТ ЦАРВУЛИТЕ !!!

6

VD

преди 1 година

Кучета, това са български избори, дават на някакви дето немат понятие от този език, били българи да гласуват...

5

Фи16

преди 1 година

Това не е нормално. България е прекалено малка, за да има такъв голям брой гласоподаватели от Турция,които не говорят български.

4

Анонимен

преди 1 година

Е, спокойно, Ердоган ще инструктира Борисов да даде 30% от гласовете на ДПС, за да са стабилно мнозинство в НС. Борисов си е прислужник на догановци.

3

Анонимен

преди 1 година

Аз пък що не мога да гласувам за Меджлис?

2

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се забрани гласуването от турци и всекакви мусулмани.

1

Ибрахим Мукарзел

преди 1 година

Другият път ДПС ще е на първо място.