33

неудобен въпрос

преди 1 година

А като има избори в Турция колко секции има тук?

32

Анонимен

преди 1 година

По никакъв начин не можеш да лишиш тия хора от право на глас античовешко е а те имат бг паспорт значи имат право да гласуват.Аз като казвам че БГ е в Турция вие не

31

Козъгъзъ

преди 1 година

Гражданина е селянин и съвсем естествено се казва ааааавъъъъгъъъъзъъъъ!

30

Анонимен

преди 1 година

Славчо и Тошко благодарение на акъла си са под прага на влизане в парламента, ДПС трета политическа сила.Много се радвам,че Славчо се набута в политиката за да усети истинската народна любоФ.Но хората са казали-човек сам каквото си направи никой друг не може да му го направи.Ако беше Славчо патриот щеше да работи за премахването на двойното гражданство на изселниците.Но той си показа истинското лице на патриотар и доганов слугинаж.

29

Lina

преди 1 година

Значи турция определи гласуването . Но те винаги гласуват, а славица им осигури тази възможност.

28

Анонимен

преди 1 година

Е и? Официалният език, на който се провеждат изборите е Български. Да го понаучи малко ...

27

Дарвин

преди 1 година

Интелигентния турчин и птицата додо са изчезнали отдавна видове , като за единия няма никакви доказателства , че е някога е съществувал .!.

26

българин

преди 1 година

защо продължава да се позволява на някакви с български лични карти неговорещи , непишещи ,неразбиращи български език , даже неродени в България и не живеещи тук да гласуват ??? защо им се издават български лични карти ?

25

Асан

преди 1 година

Как са казва тоз гражданин :)))

24

Анонимен

преди 1 година

С какво са допринесли тези за България, нито плащат данъци в България, нито знаят български език..... Не трябва да имат право на глас!!!

23

Бай Дрън

преди 1 година

То според мен е имало трудност с номера. За другите избори ще пуснем машинки с дублаж на турски. Добре, че в Македония не се сетихме да открием 130секции, че и там толкова с бг гражданство.Обаче за другите избори ще им пуснем ОМО,

22

Анонимен

преди 1 година

И това благодарение на жaлкия фигурант и cлaвyца

21

ами

преди 1 година

защо не е гласувал 1час

20

спрете това

преди 1 година

западните страни организират избори единствено в посолствата в чужбина и гласуващите се записват в консулски списък предварително /франция , гер, ит и тн/ тия наште ще откриват 120 секции кой ги контролира

19

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Това сме ние турците!, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

18

Анонимен

преди 1 година

Партията на Слави не помня друго съществено да е свършила, но в това успя - премахна ограничението за секциите в Турция, за да може още повече турски граждани да наливат гласове за ДПС.И този Слави се пише патриот и крещи Македонияяяя.Нагъл човек.

17

Анонимен

преди 1 година

Чобaнските драми край нямат ейййййй

16

Анонимен

преди 1 година

Това е абсолютен пример за намесата на Турция във вътрешните работи на България. Докато не се премахне двайното гражданство на изселниците които са манипулирани от противоконституционната крадлива дружинка ДПС,българите винаги ще имаме Турция за недоброжелателен съсед.Това много пречи на нормалните отношения.

15

Чочо

преди 1 година

Е,как трудност с езика?Странно.Какво българско има там?!?

14

Евала

преди 1 година

ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ГЛАСУВАНЕ В ЧУЖБИНА! НИЕ ПЛАЩАМЕ ПЕНСИИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ НА ЕМИГРАНТИТЕ! НИЕ ЩЕ СИ ОПРЕДЕЛЯМЕ САМИ БЪДЕЩЕТО!