53

toti

преди 1 година

След повече от 30г възродителен процес,от напуснали страната над 100х са родили поне по едно дете с право на глас,но с двойно гражданство РАЗБИРАЙТЕ НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ,но гласува за ДПС !!! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ !!!

52

Ако всеки там

преди 1 година

е така дори със 166 секции не могат да се класират хахах

51

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 1 година

До анонимен 49От доста години живея в България. Знам за какво става въпрос. Вие сами сте виновни за този хал на страната.Съкратиха колегите ви от работа мълчахтеЗакриха заводите ви замълчахтеКопайте гроба на един на друг. Вадихте окото на близки и приятели. За това сте в този хал. Не знам ме разбра ли!

50

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 1 година

Искате ли да забраним на онези български граждани които са напуснали страната. Няма значение къде се намират. Дали в Турция, Русия, САЩ или някоя Западна Европейска държава??Ще гниете със злобата си.

49

Анонимен

преди 1 година

До АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕКИмаш паспорт, обаче нито живееш в страната, нито имаш представа какво изобщо се случва.

48

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 1 година

Ще отнемете ли гласовете на 3 милиона българи които работят в западните държави! Който има български паспорт е има право да гласува. Стига вече тази омраза и разделение.

47

Симеон Т.

преди 1 година

Ми така е - 6 милиона хора, 60 университета , 100 партии, образец сме за разделение, омраза и т.н. Радой Ралин - "На една полянка прабългарин срещнал славянка, цуни - гуни, вади - тури, народили чукундури - все злобливи, завистливи и т.н." Ей това сме...обречени на изчезване

46

урко

преди 1 година

Двама се карат - трети печели. Я вижте какво стана! Благодарения на разцеплението в обществото , омразата между парти ии т.н. - една партия как постоянно печели придвижвайки се напред в класацията, беше пета , четвърта , сега - .... Забравихме какво пише на Народното събрание. Ситуацията е аналогична като тази през 14-и век , когато държавата ни е представлявала раззъсани феодални владения и на практика - никаква държава. И сега - чергата се дърпа от 15 посоки и нищо не се случва

45

Бесен

преди 1 година

Затова сме на тоа хал - лицето Х , което не живее в страната , няма и понятие от живота ни тука има право на глас и право да ни определя битието , политиката в държавата. Пълен абсурд!!!!! Аз , който съм ходил в казарма - две години в полза а държават, аз който си плащам редовно , ежемесечно данъците, като консуматор плащам косвения ДДС-то върху всички стоки , който обирам всички негативи в тая държава, търпя , търпя , търпя съм изравнен с подобни индивиди , които български дори не говорят

44

ПроСоТо

преди 1 година

Аз няма да се взирам в тая чутовна дивотия,защото умът ми не я побира и може и да откача докато се напъвам да си обясня като как,по каква "логика" лице,което НЕ живее в България,НЕ работи тук,НЕ плаща данъци,НЕ говори и не разбира български,НЕ знае кои "партии" за какво се "борят",та такова лице да има възможност да ОПРЕДЕЛЯ БИТИЕТО на българите ?!?!...Не,шегата настрана,ние трябва да кандидатстваме в Книгата на Гинес за "Най-безумноплеме" !

43

тъй де

преди 1 година

Тази държавица е един комедиен сериал и уникална трагедия!

42

Анонимен

преди 1 година

Имам колега чужденец. Живее в България от 20 години, владее езика, работи, плаща си данъците... но няма право да гласува защото няма гражданство, а в същото време хора, които от 30 години не са стъпвали в България и дори не говорят езика имат право да гласуват?!

41

ТЕЛК

преди 1 година

Аз не гласувах. Защото сметнах, че нямам това морално право. 23 години съм плащал данъци, осигуровки, акцизи, такси, налози и т.н. на тази държава, но по някакво стечение от 4 години аз нямам никакъв принос към БВП на държавата . До края на живота си ще вися на врата и с пенсията си. Аз нямам право да определям живота на младите и работещи хора.

40

Анонимен

преди 1 година

А защо разрешават на неграмотни или на невладеещи езика да гласуват? Този човек дори езика на елементарно ниво не е научил,а ще определя моето бъдеще? Или тези от махалите, които не могат да четат.По тази логика по-добре чужденците, които от години живеят тук и владеят езика да имат право на глас, макар и да с продължителен престой от 5 години.

39

Едно към едно

преди 1 година

А сега да видим дали Копейката ще внесе законопроект за премахване на двойното гражданство! И такива като тоя "български гражданин" няма вече да се затрудняват с гласуването за български институции!

38

Пада ни се

преди 1 година

ГРОБ = ДПС. Честито на всички гласували за гроб и антибългарите.Честито и на всички не гласували заради, които ГРОБ И АНТИБЪЛГАРИТЕ ще ни довършат.Явно стадото си го заслужава.

37

Анонимен

преди 1 година

Ей такива ви определят бъдещето... Пак ходете за гъби, умни българи

36

Бай К

преди 1 година

До българин: Даже това е нищо. Предлагам една крачка напред - всички трайно непребиваващи в страната да нямат право на глас. Не само в Турция, а навсякъде.Не е редно хора, които са взели решение да напуснат страната и с това ясно са показали, че им е все тая, да бутат везните в една или друга посока и да определят какво ще става в страната.

35

Анонимен

преди 1 година

Ами дайте да им преведем на турски, за да не се притесняват нашите "сънародници". Как е възможно да имаме такъв избирателен закон, който позволява на голяма маса хора, неговорещи български език да гласуват? Само една партия може да промени това и знаете коя е тя.

34

Кхгд

преди 1 година

И марсианци да гласуват нямам нищо против..