15

Аз

преди 5 месеца

Тия какви ли цени безумни са надули, че малкото български туристе дето още ходят по Черноморието да им спасят сезона? Аз бях два пъти на море лятото, ама в Гърция. По нашето не желая да припарвам. Накрая ми остана и една седмица почивка за в България, ама предпочетох във вътрешността на страната да я изкарам вместо на бетона.

14

ZV

преди 5 месеца

То само за хотелиерите е инфлацията. Другите се чудим за кво да си харчим парите по напред

13

ss

преди 5 месеца

от като си купих апартамент в поморие на 2 мин от плажа съм супер доволен ! Кеф ти е кръчма, кеф ти е у вас ...

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Почиващ - сам си си виновен, че ходиш по снобарските места. Има все още малки курортни места, макар и единици, където може да се получи много по-добро преживяване и отдих, а също и Бургас хич не е за пренебрегване, особенно за финансово затруднените като мен.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Някой може ли да ми обясни това "гениално" изречение от статията: "защото руснаците колкото пари донесат - харчат, останалите си ги пестят"? Тоя какво, не е виждал беден руснак ли? Що не вземе за разнообразие се изнесе към Гърция да види как българите харчат там парите, дето си ги "спестяват" поради некадърното обслужване у нас?

10

Анонимен

преди 5 месеца

40% инфлация дали включва подкупите, дето плащате да не ви проверяват, за да можете да си правите каквото искате?

9

Анонимен

преди 5 месеца

ДОБРЕ. РАЗБРАХМЕ, ЧЕ ПЕЧАЛБАТА ВИ Е 20%. А КАКЪВ Е ПРИНОСЪТ ВИ?!!

8

...

преди 5 месеца

Тука е БГ туризма е загубена кауза! От как се наляха трилиони тонове бетон къде ли не! После обслужване и това как си изкарваш почивката и въобще всичко е толкова под нормите , че ...! Затова хората ходят в Турция за да им е в пъти по-евтино! и в Гурция където кефа е в пъти повече! Но ходи го обяснявай на БГ "хотелиери" и друга п.плач от сорта!

7

Анонимен

преди 5 месеца

В Созопол ми взеха такса за тоалетна в заведението дето оставих 100лв вечерта. Естествено не съм се пазарил и подавал сигнали . Ще се занимавам с бумащина .... След 10 месеца на Халкидики или Кушадасъ и готово, тъкмо Ке видя свят

6

Анонимен

преди 5 месеца

Завалиите пак на загуба дайте да дадем по милион на хотел от бюджета а им е драго

5

Док

преди 5 месеца

Ние "бедняците" отдавна се спасяваме по плажовете в Гърция. Не за друго, а защото по нашите плажове се чувстваме зле като за сянка и паркинг ни поискат дневния надник, който заработваме като склададжии нейде из прованса. Затова - торбите от Лидл, щайгите с домати и напред към гръцко.

4

Анонимен

преди 5 месеца

А дано фалират вече, че от тия пишман хотелиери не може да припарим на нашето красиво море. То мокри чаршафи, вмирисано месо, незаконно събиране на пари за паркинг, безумни тълпи евтини туристи от запад, винаги запушени сифони, и т.н. и т.н. Няма почивка на нашето море, само стрес, агресия, болести и всякакви безумия.

3

Общ работник

преди 5 месеца

За първа година не съм им стъпвал на тия въобще. Три пъти за общо 15 дни ходихме в Гърция и сме супер доволни. Открихме нови места и невероятни плажове и исторически обекти. А ако говорим за пари смело мога да твърдя, че в БГ щях да платя от 20 до 40% повече, а да получа......сещате се какво.

2

Почиващ

преди 5 месеца

Бях 5 дни в Созопол и 5 в Приморско. Никога повече България!!

1

Анонимен

преди 5 месеца

По-скоро 20% ви е официалният приход и 40% са ви по-високи цените на всяка услуга.