35

Имот 100 идиот

преди 1 година

Като имаш пари да построиш хотел какво ревеш за сезона бил лош ми продай хотела

34

Аз

преди 1 година

Не съм ходил на Черно море скоро-не ми се налага.

33

Анонимен

преди 1 година

Туризма трябва да е държавен,съсипахте курортите с тия бетони.Да се върне Балкантурист,цялата печалба да влиза в държавата а тия хотелиери да отиват да работят в заводите.

32

Малоумници

преди 1 година

Който писа статията как взе "20 процента ПОВЕЧЕ ни е печалбата" и го превърна в "20 процента ни е ПЕЧАЛБАТА"? Хванат да те направят шеф на НАП та да плащам по-малко данък печалба. И без това като гледам за писане на статии не си.

31

Анонимен

преди 1 година

"Интересното е как имаше организирани туристи от Украйна,а едни други ги тълкуваме като бежанци от Украйна!?" ______________ Че то не е ли едно и също?...

30

Хемус

преди 1 година

Интересното е как имаше организирани туристи от Украйна,а едни други ги тълкуваме като бежанци от Украйна!?

29

Цяло...

преди 1 година

...лято си прекарах на БГ Черноморието. 10тина пъти макс да съм ходил по ресторанти. През останалото време си пазарувах от местни малки хранителни магазинчета и нямах проблеми. Цените не бяха толкова надути, беше поносимо. Почивал съм в Гърция, но не мисля, че там е по-евтино...

28

Станое

преди 1 година

Прекарах незабравима почивка у Гърция, ядохме чудесния деликатес вакуумирани кренвирши и домати и ляб на вестник, обслужването и храната бяха чудесни, снимвахме се и се върнахме първо у София, после отидохме и на село да покажем колко чудесно сме прекарали.

27

Спас

преди 1 година

*** моля ти се вече е европеец, един вид голема риба у малка вода не стои. Така де да не е отишъл у София от село, че да минава пак през село да ходи на морето.

26

Иван Стратиев

преди 1 година

Прекарах цяло лято на Несебър /+Сл бряг+Св.Влас+.../ и почти не чух българска реч, а там се събират над 200 000, а през сезона преминават предполагам над 2 милиона. На басейна слушах само полски, румънски и руски /разбирай украински/. Как така ние сме направили сезона? В тия статии има само опорнби точки. А към храната и красотата на нашето Черноморие нямам грам забележка! То на *** и суетен човек угодия няма!

25

до 25

преди 1 година

Не казвам ,че е всичко е прекрасно при нас,но когато стане въпрос за Гърция,обикновено сравнявате къща за гости там с 2/3 звезден хотел тук или 2 звезди там с 4/5 звезден хотел със спа комплекс.Аз съм фен на плуването.На Св.Константин има точно 5 басейна за тренировка (по 25м) От супер евтин,до луксозен.В Гърция колко ще струва хотел с 25м басейн?

24

Никога повече

преди 1 година

Отидох на Несебър, за да си припомня хубави години... само украйнска реч, че и навсякъде, ако не говориш на руски си 3-то качество човек... преместих на Слънчака за 3-4 дена и поне си отживях по дискотеките.През септември отидох до Гърция за 10 дена и похарчих същите пари, както на Слънчака, ама имах отношение, храната по-вкусна в пъти и се чувстваш оценен като харчиш. Извода е, че мутроморието освен по Градина и Слънчака за с.е.к.с туризъм тип студентски град не струва.

23

Анонимен

преди 1 година

И тия са решили в мътна вода риба да ловят.Като че ли някой ще им повярва,че само 20% им е печалбата.Като ги знаем какви са далавераджии и как скубят клиентите,и как крият доходи,направо им повярвахме на смешния плач.

22

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното е.40% ви е прихода,а 20% инфлацията.Май послъгвате и плачете за компенсации.

21

до 21

преди 1 година

И аз изкарах 2 месеца лятото в Гърция- къде дистанционен офис, къде- на почивка. Все хубави вили с гледка. Не харесвам евтини места. Прочее, на шега реших на пробвам и нашето море и изкарахме 2 седмици тук в място, в което хората бяха вложили много, за да изглежда така. Факт- адски скъпо е за масовия българин, цената е филтър там да не ходят осморазрядни простаци с Кайени и Панамери на 10+ години, мислещи се за милионери, но беше страхотно изживяване. Без мутри, само хубави истински хора.

20

Мето

преди 1 година

Българите ходят на БГ морето с отвращение, но все пак ходят! Но по-умните българи ходят в Гърция.

19

Почиващ

преди 1 година

До 12Ти на Приморско снобарско ли му викаш ? А Созопол беше избран заради стария град и децата да разгледат.

18

ник

преди 1 година

Официалната инфлация е 17,5%, така че сте на 2,5% плюс. Не ги приказвайте тези думи ,,били под вода, Цените ви са надути до небесата,спрете са малко,че гогодина ще останете и без тези туристи.

17

Софиянец

преди 1 година

Как пък не спряха да се оплакват тези хотелиери. Хотелите по морето - пълни, цените - високи. Но няма година, в която да не мрънкат.

16

Анонимен

преди 1 година

До SS "от като си купих апартамент в поморие..." ЕХ, МЕЧТИ,МЕЧТИ ДЕ ЛИ ОТЛЕТЯХТЕ!...