105

До 112 шарк

преди 1 година

Трябва да бъдат забранени такива като тебе, защото сте вредни за България. Русофилите никога не сте били и няма да бъдете пълноценни българи.

104

ще цитирам Висоцки:

преди 1 година

А нам сказал спокойно капитан:Ещ не вечер, ещ не вечер! :):)

103

....

преди 1 година

До "...лъжи и измислици"! Браво бе, и се хвалите колко народ сте "избили", и колко територии сте "завладяли"! Така ли ги завладявате, бе ? И после ще разправяш, че Референдумите били "доброволни"! Ти сам вярваш ли си, като лъжеш! Никаква жал към такива ! Само отвращение!

102

Shark

преди 1 година

До 101 Изобщо не ме интересува кой какво е държал... в миналото, отдавна свършило време. НИКОЙ НЯМА ДА МЕ ПРИЧИСЛЯВА ТУК И ТАМ, ОСОБЕНО ПЪК ХОРА, КОИТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТ. ЗАТОВА ТЕЗИ ЕПИТЕТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ! 90481

101

Анонимен

преди 1 година

Са тоя град къде се намира последно след анексите? Мухахаха, денафициране

100

предаде Укринформ.

преди 1 година

Те нали се биеха вече под Москва ? :):)

99

До 98

преди 1 година

Ще гърми шампанско, но не в Рассия. Впрочем, то вече гръмна. Осми месец и понеже руските душмани губят осезателно, започнаха да приватизират територии от Украйна. С това и ще си останат. Украйна продължава успешно специалната военна контраофанзива.

98

Москва потъна

преди 1 година

Защото тукашните петоколонници не отидоха да се сражават там и сега техните руски фашаги като губят и те казват не е вярно. Ами отидете да видите дали не е вярно хем да дадете едно рамо бе мишоци какво само като страхливци пишете че не е вярно като е вярно.

97

Shark

преди 1 година

До ...! Вие първо се научете на две магарета сеното да разделяте, после ще делите и ще слагате етикети на хората. И да, не ни занимавайте повече с тази война, която не е наша е не искаме да става наша. Европа също ясно показа, че не иска да става и нейна. В този смисъл това е позицията на Европа, ясно ли ти е. Така че връви разделяй сеното на магаретата и не се занимавай с неща, които единичната гънка на мозъка ти не може да резбере. Някакви кЕЕлеши ме ме причисляват тук и тай, ай да ви няма!

96

х

преди 1 година

Както е казал Хан Крум когато избива над 5 000 византийци, които се предават на българската армия преди настъплението на Никифор: "Убихме ги за да не се налага да се бием пак със същите хора след това." Така че бой

95

Костя Налбантов

преди 1 година

Аз съм Костя имам авер Налбантов , взех жена му в партията си ,а пък той си продава наркотици из Стара Загора ,и работи уж като художник.....Сега отиваме на фронта с него , ще оставим млада и самотна дамата която си поебаваме и двамцата !!!!!!

94

ггр

преди 1 година

Айде Азовстал им се върна тъпкано - тъкмо 5 пъти. Дай да видим колко са герои рашистанците сега.

93

Русия

преди 1 година

Абя туркоробци и тъй докат вечи 1/3 от *** я няма. Саму стинкити ви вярват.

92

Анонимен

преди 1 година

До Shark Докато Просия ни държеше в желязната си хватка, самите русНАЦИ държаха да използват "русофоби" за противниците на потисничеството им в България. Нещо като системата за опознаване "свой-чужд". Сега, когато стана срамно да си русофил, защото това значи, да си привърженик на най-голямата терористична организация в света, решиха, че вече "няма нужда" и даже било признак на разединение. Остава да кажеш защо: русофилите работят срещу интереса на България, а с такива "единение"НЕ МОЖЕ да има.

91

Зъл Глобалист

преди 1 година

Путин ще победи, когато баба му си смени прaшките:)

90

Анонимен

преди 1 година

ТАЗИ ВОЙНА ЗАСЯГА ПРЯКО И БЪЛГАРИЯ!300 000 БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В УКРАЙНА И СТРАДАТ ОТ БЕЗУМИЯТА НА ПУТИН

89

Анонимен

преди 1 година

А относно новината...мисля,че е фейк.На тея и една дума не вярвам след евакуацията на Азовстал.Нали ако беше вярно сега шампанско щяха да гърмят...

88

Рускините

преди 1 година

Почнаха ли да раждат по 10 деца?

87

F.U.P.

преди 1 година

KILL 'EM ALL!Избийте до крак тези путиноидни фашаги.

86

За Путин

преди 1 година

Тези 5000, не са важни! По-важни му бяха,, референдумите"!