127

стрина Недялка

преди 3 месеца

Не им е завидно положението на горките войничета. Но така е като обслужват диктаторските интереси

126

та така

преди 3 месеца

,,,,от които 4900 са се предали или са готови да се предадат .

125

БАБА ТИ

преди 3 месеца

До ОтговорЛудия си ти да опростачваш толкова нещата. Нещо не викаше луд на Буш като унищожи Ирак, Либия и тн и тн. Защото това ти набиват в празната глава и толкова ти е акъла да видиш през пропагандата какво наистина става.

124

Shark

преди 3 месеца

До 124 Е ми добре, като е наша, т.е. на ЕС, защото и ние сме в него, защо този ЕС не направи нищо за предотвратяване на тази война. Индикации имаше отдавна, не случайно Меркел ходеше често в Москва, и нея я изкарваха каква ли не, ама го озаптяваше оня лудия. Ето, махна се Меркел и войната готова. Това не трябваше да бъде допускано. Сега дали е под давлението на САЩ, или не, не знам, но европейската дипломация никаква я няма. Колкото до епитетите, това са платени тролчета за всяване на разделени

123

Люк Скаймокър

преди 3 месеца

Ха ха ха, и аз си купих 100 декара на една планета дето обикаля около една звезда в млечния път ама ше си я гледам само през телескопа както и жужи ше гледа новите присъединени територии.!!!

122

дядо йоцо гледа

преди 3 месеца

Снощи когато полковниците от Лиман са искали подкрепление или изтегляне, тлъстите генерали са пили на праздничния банкет в Москва.

121

Не вярвайте

преди 3 месеца

на сороски медии! Руснаците са вече в Киев!

120

Анонимен

преди 3 месеца

те са двама а ние сами...

119

Друго не близвам

преди 3 месеца

Каза русофила и си извади главата от гза на Путин.

118

Анонимен

преди 3 месеца

То Лиман не е град, и за село е малко, ама какво да кажем освен слава. Слава на енергичната неуморна пропаганда

117

Валислан Налибантов

преди 3 месеца

Аз съм НалиИбантов аз съм старозагорски художник татуироВчик , с драго сърце ще замина за фронта да подпомогнат своя Ортак Костя Копейкин. Мога да правя бомби и да продавам амфетамини на наще тавариши от Русия !!!! Велик и Най-Голям Валислан НалиИбантов

116

До 121

преди 3 месеца

Все едно гледаш директно по телевизията!? Като дерби!

115

Отговор

преди 3 месеца

До Shark! Тази война е и наша! Това е борба между азиатската варварщина, и нормалността! Един Луд хвърля ракети по чужда територия, и заявява, че всички трябва да се съобразяват с него , защото му хлопа дъската ! Този Луд просто трябва да бъде спрян! А тука има и такива, които са готови да му се наведат доземи! И изобщо не става дума за някакви си епитети или етикети !

114

Анонимен

преди 3 месеца

След фалшивите анекси оттука нататъка ще казваме следното. Украйна денацифицира и гони руските фашисти от териториите си муахахахахах!

113

Диктатори

преди 3 месеца

Путин, мечтае да има най-силната армия на света! Си Дзинпин, мечтае за най-силна армия на света! Ким Чен, мечтае за ядрени ракети! Орбан, мечтае да налага вето на ЕС!

112

Анонимен

преди 3 месеца

Хохленски лъжи. Русите получиха подкрепление и ги млатят яко тези хохляци.

111

До Искаше ми се

преди 3 месеца

Още ли не зацепвате, че ако Русия използва авиацията си, НАТО ще затвори небето над Украйна и се започва пълномащабна световна война?? Даже откачалки те в Кремъл не са толкова неадекватни...

110

Искаше им се

преди 3 месеца

Укропите много им се искаше до три денонощия,а *** уви - не станава. Има руска авиация която още не е ползвана както трябва.

109

На Костя изгората

преди 3 месеца

Ехх Костя Костя , мой Копейкин , аз съм твоето Искрено момиче от Стара Загора Костя ти ме направи депутатка , а преди това си бях съпруга на нарко производител и дребен разпространител !!! Сега Костя когато заминаваш за фронта аз какво ще правя , тъкмо свикнах със охолния живот ....Вземи със тебе по е и тоз *** дето ми се води мъж ,че да се Ебиете *** до *** !!!!!!!!!!!!!!!

108

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

В битката за Лиман украинците са впрегнали 20 хилядна армия. Руснаците са 5 хиляди в Лиман. Украинците се опитват да обкръжат града. Пътя който захранва Лиман е под обстрела на укрите и това затруднява доставките за руските бойци. Укрите ще пробват пълно обкръжение на града, засега не успяват.