125

та така

преди 1 година

,,,,от които 4900 са се предали или са готови да се предадат .

124

БАБА ТИ

преди 1 година

До ОтговорЛудия си ти да опростачваш толкова нещата. Нещо не викаше луд на Буш като унищожи Ирак, Либия и тн и тн. Защото това ти набиват в празната глава и толкова ти е акъла да видиш през пропагандата какво наистина става.

123

Shark

преди 1 година

До 124 Е ми добре, като е наша, т.е. на ЕС, защото и ние сме в него, защо този ЕС не направи нищо за предотвратяване на тази война. Индикации имаше отдавна, не случайно Меркел ходеше често в Москва, и нея я изкарваха каква ли не, ама го озаптяваше оня лудия. Ето, махна се Меркел и войната готова. Това не трябваше да бъде допускано. Сега дали е под давлението на САЩ, или не, не знам, но европейската дипломация никаква я няма. Колкото до епитетите, това са платени тролчета за всяване на разделени

122

Люк Скаймокър

преди 1 година

Ха ха ха, и аз си купих 100 декара на една планета дето обикаля около една звезда в млечния път ама ше си я гледам само през телескопа както и жужи ше гледа новите присъединени територии.!!!

121

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Снощи когато полковниците от Лиман са искали подкрепление или изтегляне, тлъстите генерали са пили на праздничния банкет в Москва.

120

Не вярвайте

преди 1 година

на сороски медии! Руснаците са вече в Киев!

119

Анонимен

преди 1 година

те са двама а ние сами...

118

Друго не близвам

преди 1 година

Каза русофила и си извади главата от гза на Путин.

117

Анонимен

преди 1 година

То Лиман не е град, и за село е малко, ама какво да кажем освен слава. Слава на енергичната неуморна пропаганда

116

Валислан Налибантов

преди 1 година

Аз съм НалиИбантов аз съм старозагорски художник татуироВчик , с драго сърце ще замина за фронта да подпомогнат своя Ортак Костя Копейкин. Мога да правя бомби и да продавам амфетамини на наще тавариши от Русия !!!! Велик и Най-Голям Валислан НалиИбантов

115

До 121

преди 1 година

Все едно гледаш директно по телевизията!? Като дерби!

114

Отговор

преди 1 година

До Shark! Тази война е и наша! Това е борба между азиатската варварщина, и нормалността! Един Луд хвърля ракети по чужда територия, и заявява, че всички трябва да се съобразяват с него , защото му хлопа дъската ! Този Луд просто трябва да бъде спрян! А тука има и такива, които са готови да му се наведат доземи! И изобщо не става дума за някакви си епитети или етикети !

113

Анонимен

преди 1 година

След фалшивите анекси оттука нататъка ще казваме следното. Украйна денацифицира и гони руските фашисти от териториите си муахахахахах!

112

Диктатори

преди 1 година

Путин, мечтае да има най-силната армия на света! Си Дзинпин, мечтае за най-силна армия на света! Ким Чен, мечтае за ядрени ракети! Орбан, мечтае да налага вето на ЕС!

111

Анонимен

преди 1 година

Хохленски лъжи. Русите получиха подкрепление и ги млатят яко тези хохляци.

110

До Искаше ми се

преди 1 година

Още ли не зацепвате, че ако Русия използва авиацията си, НАТО ще затвори небето над Украйна и се започва пълномащабна световна война?? Даже откачалки те в Кремъл не са толкова неадекватни...

109

Искаше им се

преди 1 година

Укропите много им се искаше до три денонощия,а *** уви - не станава. Има руска авиация която още не е ползвана както трябва.

108

На Костя изгората

преди 1 година

Ехх Костя Костя , мой Копейкин , аз съм твоето Искрено момиче от Стара Загора Костя ти ме направи депутатка , а преди това си бях съпруга на нарко производител и дребен разпространител !!! Сега Костя когато заминаваш за фронта аз какво ще правя , тъкмо свикнах със охолния живот ....Вземи със тебе по е и тоз *** дето ми се води мъж ,че да се Ебиете *** до *** !!!!!!!!!!!!!!!

107

Гиб Мелсън

преди 1 година

В битката за Лиман украинците са впрегнали 20 хилядна армия. Руснаците са 5 хиляди в Лиман. Украинците се опитват да обкръжат града. Пътя който захранва Лиман е под обстрела на укрите и това затруднява доставките за руските бойци. Укрите ще пробват пълно обкръжение на града, засега не успяват.

106

Анонимен

преди 1 година

Не виждам нищо радостно ако 5000 човешки живота изчезнат, заради един полуръст в бункера. Нито си бранят родината, едва ли знаят за какво са там. Да се предават и да минат на страната на Украйна.