165

(-_-)

преди 1 година

Уж обкръжени, пък те леекичко се попреместили.. Абе, до кога ще се пънете да изкарате черното бяло? Още не са минали всички процедури по присъединяването, ама като минат другата седмица и ги запукат укропитеците пак ли ще секнат новините за военните действия?

164

Военен блогър

преди 1 година

Офис на днес Бг беше поразен от мълния и са натръшкани всичките фантазьори от пасквила днес. Военен блогър от американския институт за изследвания.

163

славянин

преди 1 година

Решението за отстъплението на руския контингент от Лиман е взето по обяд няма, забрана за отстъпление!

162

Z

преди 1 година

"американския Институт за изследване на войната" това са на нашите родни журналист източниците, това са на Зеленски съюзниците. От другия край на света изследват войната в Украина. И вие сте тръгнали тука да ме убеждавате колко са лоши Руснаците ли бе? Според кои са лоши - според американския Институт за изследване на войната ли?

161

Z

преди 1 година

"Според американския Институт за изследване на войната" Вие не пишете статии нито новини вашето е американска куха пропаганда. Вземете си института и се скритите някъде. Жалка картинка а можеше да сте смешни, жалко

160

К.Диас

преди 1 година

Да главанака под номер 172:Радвай се бе главчо на измислици от Сашо Сороската/така го наричат в квартала/ му този драскач. Още вчера фронта бе стабилизиран с изпратени подкрепления от РФ. Хохлите и този път "гризнават" дървото !А такива измекярчета като тебе им предстои мобилизация до края на годината !След съкратена военна подготовка ще ви изритат на Източния фронт като пушечномесо, за да защитавате интересите на задокеанските ви господари !От там ви предстои да дойдете в дървени ризи...

159

SS

преди 1 година

Веднага с да се удари врага по няколко направления,със системи за залпов огън и високоточно оръжие за да се получи бреш за да могат обкръжените да се изтеглят ! Или да се имитира контранастъпление на едно място с много шум и да се удари тихомълком по друго за да бъде разкъсана блокадата .Още тактически прийоми да казвам ли ?

158

Рашист

преди 1 година

Само да припомня че през 1945 година РККА зверски разгроми Квантунската армия окупирала Манджурия. Армия над 1 млн японци. Така че споко. Укрите ще ядат яко бой. А ако се намеси САТАНАТО, тогава Китай няма избор, щото са следващите за унишожение, както и дрогаря Ким и иранците. НАТО си играе с огъня. Зле ще се ооари обаче. Лошото е че ние сме идеалното пушечно месо. Най смешнотое че ако има мобилизация ще е за дедовци дето и нема де да избегат. Освен у Сръбско.

157

Зозо

преди 1 година

Добър ден. Онзи ден като ви го писах тук, се скъсахте да триете, нали?

156

Минус 10 Пъти

преди 1 година

Около 500 души е гарнизона в Красни Лиман, не 5000. Идеята на Украйна беше вчера, в деня на церемонията по присъединяване на новите територии града да падне. Не се получи обаче. Вероятно в следващите дни Лиман ще бъде превзет от украинците, които имат голямо чиснено превъзходство.

155

Анонимен

преди 1 година

Още една добра новина, сега Украйна ще се чуди къде да държи пленената руска армия. Преди 2-3 седмици 10000 плениха.

154

Анонимен

преди 1 година

вече не са обкръжени - напуснали са града-тези, които са оживели. усилено се говори за предателство сред руските генерали-естествено за пари, но жалко за войничетата, които наистина геройски до последно отстояваха позициите. жалко и за цивилните, които сега ще бъдат избити до крак от украинската армия, щото вече са руски поданици

153

Анонимен

преди 1 година

На кратко, разкъсаха им шортите на руснаците и сега с повлечен хастар ще бегат... :-) :-)

152

Гражданин

преди 1 година

Горките руски момчета- с тези по-некадърни и от политиците си генерали, с тази стара техника, липса на логистика и най-вече пълна липса на мотивация - просто нямат шанс!Великата руска страна ги накара да си купят дори медикаменти за фронта.Жалка картинка!

151

Анонимен

преди 1 година

ако някой си мисли, че в руската армия няма некадърни генерали - жестоко се лъже!!!!!!!!!! Жалко за войниците, подчинени на тези генерали.

150

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън 117: Вече са вътре и то преди 2 часа. Има и клипове. Което означава,че са вътре поне 6 часа преди това :) Слаба ти е информацията , дрогарю :)

149

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 - "Хохленски лъжи. Русите получиха подкрепление и ги млатят яко тези хохляци." - колко да лъже ? Провери livemap dot com. Има и клипове. Единствените които лъжат като *** до момента са ТАСС. Още помня за кораба масква :) Хихихих

148

Анонимен

преди 1 година

До Пешо до[#138]Недялко: Така е ! Авиацията си знае работата перфектно - minusrus dot com :) Обърни внимание на самолетите и хеликоптерите :) Найс.

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 153: А според Украйна руските бандюги навлезнаха в Украйна още през 2013-та години като окупираха ЧУЖДА ЗЕМЯ ! Украйна е в правото си да ползва всякакви доктрини и копчета :) Хохоххо

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 148: Иска ти се да е лъжа, но уви. Украйна не споделя никаква информация от 2-3 месеца. Всичко това инфо идва от руски блогери и русофили. Имай в предвид,че те ще спестят малко истина, тоест положението е поне 2 пъти по зле. Хихихи :)