76

Анонимен

преди 1 година

Както са тръгнали да бомбят, не е много сигурно колко сигурност има за колектора и за България...България и Европа стават все по- независими, в смисъл, че почти нищо вече не зависи от тях.

75

Анонимен

преди 1 година

Този газ не е от Азербайджан, затова Плевнелиев го няма там.

74

86

преди 1 година

Не, една плесница е много безобидно! Направо един мощен шут в червения му ***, че да помни кога е предавал интересите на България на кремълския злодей и масов убиец! И да помни, че остава в историята ни като национален предател! И той, и цялата "служебна" *** от *** и предатели като него! И като онзи селяндурин, който ги назначи! позор!

73

Анонимен

преди 1 година

Мазния Гълъб да отлита към родината си Русия!

72

Анонимен

преди 1 година

Този ако го видите на улицата, набийте му една плесница. Все има за какво.

71

Анонимен

преди 1 година

"Резултата е, че ще купуваме руски газ" - Къде видя руски газ бе, прислуго руска? Сигурно твърдите, че газовите находища в Азербейджан за фантастика и те всъщност купуват суперевтино газ от Русия и после продават евтино на останалия свят.

70

Анонимен

преди 1 година

Докатато такива като вас имат някаква власт, България никога няма да бъде независима.

69

Анонимен

преди 1 година

А защо ви беше необходим да се дуупите на Путин? Не е ли унизително, при полжение че сме били на финалната права за интерконектора?

68

Малко кураж!

преди 1 година

Че събери малко кураж и кажи "от КОЙ" България вече е независима бе, страхливецо, лакей кремълнски и национален предател! Кажи и защо е вече не е "уязвима"! Колко само беше гузна мутрата ан Гарвана, нали?! Беше като ***!

67

Анонимен

преди 1 година

Защото все по-малко държава ни остава, каква уязвимост, божей цру наистина знае как да подбира мъпетите си по колониите

66

Алекс

преди 1 година

ГЕРБ 12 год-няма интерконектор,ПП 6 мес-връзката е готова.

65

Анонимен

преди 1 година

Пупуньок.

64

позор!

преди 1 година

Ега ти "днешните" и "вчерашни" страхливци! напикават се от страх, като чуят истината! Да, Проскубаният Гарван, пардон - Гълъб е срам и позор за България!

63

Анонимен

преди 1 година

Очакват се доста "самоубийсва" на високопоставени рубладжии в енергетиката, по руски модел.

62

???

преди 1 година

На какво отгоре днес "служебният" кремълски лакей и национален предател се фукаше на тази среща като *** на сватба с откраднат костюм?! Че той, Гарвана и коварният селски измамник от Славяново правеха всичко възможно, за да провалят, да саботират и да пречат на на строителството на конектора! Да, ама Кирил Петков го построи и го довърши! Точно Кирил Петков, не проскубаният Гарван, кремълски лакей и национален предател! Трябваше да бъде изгонен от срещата този срам и позор за България!

61

позор!

преди 1 година

Присъствието на проскубания Гарван, пардон - Гълъб на откриването на конектора беше позор! Позор за България и за балканските лидери! Защото този коварен кремълски лакей и национален предател правеше всичко възможно, както и началника му - селяндурина от Славяново, да компрометира, да саботира ти да проваля гръцкия конектор, за да продължава да лазят в краката на кремълското чудовище и масов убиец! На мястото на Гарвана трябваше да бъде Кирил Петков! ТОЙ построи довърши конектора, точно той!

60

Килгор Траут

преди 1 година

Не беше ли тази гугутка птичката, която доскоро си свирукаше руски газпромпски частушки?...

59

bbb

преди 1 година

До Майк ПомпеоОбидно и недопустимо е български премиер и български президент да говорят на чужд език, пък бил той и английски, в центъра на столицата на Република България, София! Интелигентните хора биха се почувствали унизително!

58

Анонимен

преди 1 година

До Майк ПомпеоГЕРб е първа сила, да ти припомня. Това никога не зависи въобще от теб!

57

Майк Помпео

преди 1 година

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ НА АНГЛИИСКИ...БРАВО НА ГЪЛЪБ ЧЕ И ТОЙ..АКО БЕШЕ БОКО ТИКВОНИЯ, ЩЯХМЕ ДА УМРЕМ ОТ СРАААМММ ....НИКОГА ТИКВАТА = ПРЕМЕИЕР, ОТНОВО !! НИКОГА !