12

карачанаков

преди 1 година

Всеки ден сигнали, акции,арестувани ,намерени списъци и какво ли не.Приказки за наивници,не че не се купуват гласове но тези хептен прекалиха,намерили в магазина списъци,че в кой магазин няма списък с длъжници ве Дерменджи ли Деведжи ли,ако бяхте отишли в Горна Митрополия не 7 ами 77 щяхте да хванете.

11

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 1 АМИ КАЗВАЙТЕ ГИ........как да кажат като не могат да го докажат. Рашков знаеше само едно ГЕРБ та ГЕРБ, все едно че другите са божа кравички.

10

Радослав

преди 1 година

100 акции и 1000 статии, а в нито една не казват най важното: коя е партията която купува гласове! Нито ни интересуват първите букви от имената им, нито възраст, нито за колко пари, а коя е партията! Тоест тази статия като всички преди нея са с качеството на употребена тоалетна хартия и почти толкова полезна! Партията напишете!

9

Aaaa

преди 1 година

Ааа ааа, сакън, те там в Северна България всички са невинни, там измамници няма, ама моля ви се.

8

Полския тръмбеж

преди 1 година

Казвам тукашния район кога?90% ромови!Разни ..Бижито..Бибата..разпределящи парите кога?

7

Анонимен

преди 1 година

Дългата ръка на ДъПъСъъ трие ли трие..неудобно а?))

6

силно изненадАна

преди 1 година

Ама как так, вотът в тази "евродемократична" държава, купува ли се?!

5

Анонимен

преди 1 година

В Делиормана гласовете отдавна са купени. Що няма задържани? Знаете ли, че там в общините работят само турци, знаете ли, че в Шишеджам назначават турците с предимство, знаете ли, че турските фирми там НЕ назначават българи? Тръгнали да жалят Украйна, а жертват собствения си народ!

4

Анонимен

преди 1 година

Аз както не виждам нито един качествен кандидат, за когото да гласувам - бих гласувал за който и да е, ако някой ми даде някой лев. За безработен - всичко повече от нищо, ще ми е добре дошло.... :(

3

баба мара

преди 1 година

защо няма наблюдатели от енп другаря вебер и от алде където членува дпснаблюдателите да гледат и да снимат а не да се подвеждат от свободните съчиненияна заинтересованите

2

Анонимен

преди 1 година

Те хептен нагли .. взели по 200 лв и дават само 40 лв :Д изрудиии.

1

Анонимен

преди 1 година

Ама казвайте всички тези, които ги залавяте, за коя партия купуват тези гласове да знаем