372

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Путин за теб може и да е дребен, но замислял ли си се за Зеленски? Той е по-нисък и от Путин, а по вредност няма равен на света.

371

Анонимен

преди 1 година

не му стиска да отиде на фронта на тоз български пъзльо, там да каже какво мисли за Путин, а тук чупи клавиатури ...

370

Дедь Мороз

преди 1 година

Путин стигна твърде далеч.Той е опасен за всички,дори за самите руснаци.Светът трябва да намери начин да го отстрани,ако иска да има бъдеще.

369

Анонимен

преди 1 година

един prost българин, който не харесвал Путин, той ще си го премести в другия крачол ...

368

Соц брадър

преди 1 година

Така така! Играта е по-дебела от това, което ние знаем, просто историята го доказала. Защо сега да е по-различно?

367

Анонимен

преди 1 година

Путин е копие на Хитлер, но без мустачките. Типичен, дребен, вреден У Р ОД... Пpocт, като софийскк бакшиш... И това ми е президент на най-голямата държава. Пфу!

366

Анонимен

преди 1 година

Ред е за анексация на руската Аляска!

365

Анонимен

преди 1 година

До Заклет наведен роб Я дай първите 20 от нашествениците бе, че да се посмеем! Украйна е фалшиво образувание, създадено от австрийските служби и после от Ленин в 19 век. Точно като република северна македония, която е правена по същата рецепта. Виждам, че си склонен на бомбастични лъжи, но тука силно се изцепи. Дай да видим победените нашественици и къде са нашествали.

364

Martin Bormann

преди 1 година

Истината боли :)) Нали евро-***? бухахаха

363

Анонимен

преди 1 година

Путин е велик, той вече е влязъл в руската история, за разлика от разни навалници и друга пиндостанска ***.

362

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Путин е пародия на държавник... Смачкан, като настъпана xлeбapка. Има вид на див колхозник. Постоянно заеква и пелтечи, когато не чете речите си..." мойто момче, смени канала, включил си CNN и гледаш Байдън. Ако му изключи телесуфльора, не може да си каже името и след като го качат на сцената, не може да слезе от нея. Това което си видял и описваш е "лидерът на "свободния" свят", тоест - сатрапията САЩ.

361

Заклет наведен роб

преди 1 година

До до Реалист! И какво да ти се вярва ли? Украинците са унищожили над 50 хиляди нашественици, и според теб руснаците са избили половин милион ли? Хайде бе ! Всичките *** ли си вервайте ,като ръсите нелепости! И ако руските варвари са избили толкова, то е най вече от цивилното население ! И какво смяташ, че след като са ги избили, украинците ще заобичат Психаря като теб ли? Верно си "наясно"! И жестоко се лъжеш, че Путин може да мобилизира 25 милиона!

360

Анонимен

преди 1 година

Русия може да рзабомби цяла украйна, като разорана картофена нива ще стане, наторена с украинска кръв на цялата им нещастна армия.

359

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Реч на КГБ-ист. .." Нещастнико, не коментирай нещо, за което нямаш никаква идея, какво е в същност. Ако си толкова умен, коментирай речите на Байден, стига да ти стиска или на Столтенберг, да видим какъв смисъл ще намериш в тях. Всичките пудели на Запад нищо свое смислено не могат да кажат, чакат да им дадат текста от USA посолството, за да го повторят. Там САЩ са провели обратна селекция, при която само крайно *** и много послушни могат да се докопат до власт и говорят брътвежи.

358

Анонимен

преди 1 година

Путин е изперкал дядка, който е гледал много пропагандни филми за ВСВ и напълно име повярвал. За разлика от него Хрушчов и Брежнев бяха видяли войната и нейните ужаси с очите си. Затова и те опазиха мира. Путин се опозори с тази война между два съседни и уж братски народа. В 21 век да водиш война със съседа си и да искаш да го заличиш е проява на дълбока политическа несъстоятелност. Как се заличават 40 милиона?!!! Изперкал дядка!

357

Анонимен

преди 1 година

А защо не излъчите клип със субтитри от речта на Путин да видим какво е било положението - аз от качените снимки от митинга в сайта видях много патриоти на снимките които бяха доволни.

356

Анонимен

преди 1 година

До Реалист Кой те излъга, че си реалист. Ти просто си промит мозък или просто поради тоталната "демократична" цензура, хабер нямаш от реалното положение на нещата в Украйна. В Украйна са мобилизирали всички, които могат да хванат. Вече няма кого да мобилизират, освен студенти и жени. Русия воюваше срещу техния милион с 200 000 и сега ще добавят още 300 000. При това загубите са в съотношение 1 : 10 в полза на Русия. Руснаците могат да мобилизират 25 млн - повече от населението на Украйна.

355

Анонимен

преди 1 година

Смяната на пола може да доведе до здравословни проблеми, ако е пълна.Аз като бях тийн исках да си сменя пола, но тогава не беше модерно и нямаше организации които да ме защитят и затова не си смених пола и сега мисля че е било за добро.

354

Анонимен

преди 1 година

Ама как бе те искат таксиджии да ги возят безплатно и да не се гневят, как може да ги третира Путин така, може, всичко може, и мъж може да роди.

353

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 410 Реч на КГБист пълна с лъжи демонстрира колко е "умен и интеилгентен"? Явно за русофилите колкото по-голям сатрап и лъжец си, толкова си по-"велик".