432

До алито

преди 1 година

Абсолютно сериозно има и видеоклип приятел само че няма как да го видиш по нашите телевизии

431

Алито

преди 1 година

До Ако Искате - Това сериозно ли е ... Страхуваю се за днешния свят

430

Анонимен

преди 1 година

До 489 - Няма нужда! Германия ще се разпадненполитическинмного скоро. Икономиката им е в коша. Вероятнонше отнесе и целия ЕС. Китай вече издиша. Русия синпреживява добре сакнциитез ама след тая зима, играта загрубява.

429

Анонимен

преди 1 година

Самоназ линполучавам цял ден реклами, за да гласуваю за ПП? Дори получух реклама на новата песен на Ицо Хазарта, която просто беше целият клип!

428

Ако искате

преди 1 година

Може да сравняваме путин и байдън по интелект и по каквото искате друго байдън оня ден с малоумната си деменция търсеше в публиката жена от неговия екип която е починала преди един месец в катастрофа ако путин е таксиметров шофьор то байдън какво е май не мога да намеря подходящо сравнение за тоя ***

427

А урсула фон дер л**

преди 1 година

Пред европарламента беше като недоволна му треса на която не са и купили най-новото porsche cayenne тази дето няма един работен ден през живота си и ходи и ръси мозък само навсякъде отгоре на какво

426

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 490. Не си вярвай! Вие сте едни плашила. Преди да пусне, ще са му пуснали . Объркаха му картите, няма технологии. Вероятно ще улучи я Беларус, я Сибир.))

425

Анонимен

преди 1 година

тоя ще пусне ядрена бомба в Европа,може и в Германия,той е непредсказуем.психясал е

424

До Народеее!!!!

преди 1 година

Това вероятно е твое обръщение към руския народ. Защото само за там е вярно. Не ви ли мобилизираха бе, кво ревеш? Доказвай се за родината си, т.е за родния си Путин!,

423

Анонимен

преди 1 година

До Народеее!!!! Не плюй по народа ни, руски ***, а изчезвай към великата си държава.

422

Народеее!!!!

преди 1 година

РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА! СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ВЪШЛИВИ *** ЗАЩИТАВАЩИ НАЦИЗМА И ИЗБИВАНЕТО НА ДЕЦА И МИРНИ ГРАЖДАНИ!ПЛЮЯ НА ВАС И НА ВАШИТЕ *** ЦЕННОСТИ!

421

Таксиджия

преди 1 година

Много съм обиден!!!

420

Анонимен

преди 1 година

Гневен е, откакто няма личен живот. Рамзанка Кадирова предпочете Васил Божков. Черепа му е в покоите, а другия - в далечен бункер. Отразява се на нервите нередовният секс.

419

Анонимен

преди 1 година

Русия е последната колониална империя, тюрма за над 80 малки народи. Ще бъдем щастливи да видим нейния разпад в най-близко време. Ще има и нещастни от този разпад, ама всеобщото щастие е една илюзия.

418

анализатор

преди 1 година

До: PL Чакай сега малко... чувалите не бяха ли сини? За тия, дето се закопчават с цип ли говориш? Или са други, за хранителни отпадъци, с връзки, за загниваща биомаса така да се каже? Понеже генерал Мутафчийски ги описваше по време на пандемията де, та за това питам...

417

Анонимен

преди 1 година

Дете, на което не мудават любимата играчка. Така се държи инфантилът.

416

Раирани зебра

преди 1 година

Само да му кажа на тоя от Гардиън, че в Лондон таксиджийте са 100 пътипо-умни от списвача на статийката. Защо ли? Защото са професори от университетите на Източна Европа, които с мизерните си заплати след падането на комунизма не можеха да изучат децата си и се принудиха да работят като таксиметъри по западния свят. И един таксиджия има повече мозък от тяхната Лизи, дето ако й дадем географска карта може да ни пита какво е това, завалийчето. А пък да познае къде е Русия ще е истинско чудо!

415

Анонимен

преди 1 година

Путин се раздели с Америка, после със Китай, сега с Европа. Странно откъде ще идват пари.

414

Анонимен

преди 1 година

И при Хитлер всеки немец е мислил, че всичко върви ток и жица. Но накрая всички са били изпаднали германци. Понякога светлината в края на тунела е просто товарния влак.

413

Анонимен

преди 1 година

Много точна си беше речта. Само че зададе едни стипчиви въпроси, дето никой не смее да зададе.