29

Тоя

преди 1 година

Май изглеждаше много по-добре в предизборната кампания. Не му се отрази добре работата в Белия дом. Някои веднага му взеха силите и сега командват чрез него. Америка първо да си оправи нейната сигурност, а после да мисли за Украйна. Да не говорим и за натиска, който оказват на предишния президент. За Путин само пишат, че е много зле, но не могат да го превземат.

28

ДО БАЙДЪН

преди 1 година

Човече , защо взривихте тръбите за газ в Европа ?Това е Терористична Атака срещу 300 000 000 човешки Съдби .Най-големия Терористичен Акт в Човешката История , след Био Лабораториите на сина на Байдън - Харис Байдън - тези Лаборатории се намираха в Харков , Украйна и Произвеждаха Ковид - набедиха Китай за Заразата която отне Десетки Милиони Човешки Животи .

27

Анонимен

преди 1 година

нато открито и цинично се намесва в регионален военен конфликт в полза на една от страните. От тук следва, че цялата философия прикрита зад гръмките им фрази е заробване на нови земи и унищожение на най-силният им опонент Русия. Другото са словесни алабалистики и дъвки за ширпотреба на матряла.

26

Анонимен

преди 1 година

Путин е скрил лекарствата на Байдън.

25

Фактически

преди 1 година

Членовете на НАТО в Европа са атакувани със Северен поток. НАТО води вътрешна война. Май ще сменяват членовете.

24

Анонимен

преди 1 година

До Говорене "Сега е престижно да се мре в Европа от глад и от студ...".. и на тъмно.

23

ZV

преди 1 година

Надрусаният просяк мераклия за Трета световна ,получава от трите най дългото от НАТО. ) Това развеселява още Путин ,който пича си действа по план и ще ги души бавно като питон докато и последната пудра не излезе на Наркоман от всички отверстия.

22

Мая

преди 1 година

Е това само да се допусне и тогава всички ще видим "как се кърпа дърпа". Що за особена порода сме хората...съзнателно да вървим към самоунищожение...

21

Говорене

преди 1 година

Сега е престижно да се мре в Европа от глад и от студ, вместо във война.

20

Анонимен

преди 1 година

До do 21 "Още ли въртите тия глупости с гражданската война :))) малко сте няколко години назад с материала :)" ------ спокойно, ей го къде е мидтърма. Поживьом-увидим хахахаха.

19

Анонимен

преди 1 година

Какво НАТО, кви 5 лева? Идеята на Щатите, продиктувана от кърле-жа им Израел, никога не е била да търпят загуби. Войната е тяхната жътва, все пак... Пък и кой да се бие? Отхранените със соя войничета с дефицит на тестостерон ли?

18

Aaa

преди 1 година

До АнонименАаа обичат и да бомбят бързо и да бягат

17

do 21

преди 1 година

Още ли въртите тия глупости с гражданската война :))) малко сте няколко години назад с материала :)

16

Анонимен

преди 1 година

Както Столтенберг каза вчера, вратите на НАТО са отворени за всеки и Украйна е свободна да кандидатства но дали ще влезе решават страните членки. Така, че тази излишна драма в статията е напълно излишна.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Няма ли нещо по-сериозно да я тресне тая американска територия да се свършва вече..." ----- скоро, много скоро. Такава хубава гражданска войне ще си спретнат там, че нЕма да им се вЕрва.

14

Някой

преди 1 година

Спокойно, Украйна ще кандидатства да я приемат в Русия съвсем скоро, така че все ще се присъедини към някоя организация!

13

Петров

преди 1 година

американците печатат пари, дават ги на своите, онези правят оръжие и патрони и прибират парите, байдъновцците го изпращат на наркодилъра-командир и казват- ето, помагаме ви с пари, а вие умирайте по фронтовете. малко нации ще се съгласят на този вариант, но укрите го правят.

12

Анонимен

преди 1 година

Ooooo не... ами сега жужето еленски какво ще прави?

11

Мдааа Дааа

преди 1 година

Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство между народите за много години напред!!! А то брате на запад само ckлерози, жeHдъpи които ... обръгнати от вроден страх и безсилие стават злобни и агресивни!!!!В Европа и света има дефицит на качествени управляващи. Една велика държава като САЩ се управлява от демент. Канада от потомствен министър председател дето ходи по гей партита. Франция от лице което в медицината би определено като геронтофил. Във Великобритания беше един клоун, който дори не м

10

Асан

преди 1 година

Слава кокаине :)))