69

Украйна е като лека

преди 1 година

Жена, с която САЩ си легна, но никога няма да се ожени за нея!

68

Спокойно....

преди 1 година

... сега в Украйна ще разберат, че на страните от НАТО им харесва, когато украинци загиват във война с Русия, но никак не се кефят на перспективата армиите на страните по договора да се бият срещу руснаците.

67

Анонимен

преди 1 година

Кво Запада го е страх да приеме Украйна в Нато хаха!!

66

Анонимен

преди 1 година

Гласувано е изпращането на още 1,1 милярда долара за Украйна. Изпращат им се нови 18 HIMARS плюс стотици бройки леко въоръжение техника от САЩ. Няма сега да бъдат приети в НАТО за да не се ескалира конфликта излишно. Ще бъдат приети на по късен етап след връщането на териториите си и свалянето на Путин.

65

Калеко Алеко

преди 1 година

Форумът е силно обгазен, носи се острата, задушлива и натрапчива миризма на руска газ ... Моля проветрете и дезинфекцирайте .... !!!

64

ПЛЮС-МИНУС

преди 1 година

Вчера Украйна изгуби над 15% от територията си (при това икономически много ценна) и в замяна трябваше да даде нещо в ръцете на пропагандата за украинците. Даде им Нато уснорение, според тях поне. Много малко не им достигна дададат и превземането на Красни Лиман, заедно с голям брой заловени и унищожени бойци от ДНР. Но второто не беше постигнато. Тоест ПРОПАГАНДА..

63

Калеко Алеко

преди 1 година

Дали по-рано или по-късно Украйна ще стане член на НАТО, поне докато путиновата федерация се разпадне на съставните си части и мумията на жужи намери мястото си в саркофага на ленин, дотогава НАТО ще изпълнява своите функции и ангажименти, а и след това ако се наложи ... !!!

62

очевидец

преди 1 година

Зеленски видял деца да си играят на една площадка.Отишъл при тях и ги попитал.--Вие руснаци ли сте или украинци?Децата отговорили: -Руснаци.Зеленски им се троснал:-...Как ще сте руснаци след като сте родени в Украйна !.Едно от децата му отговорило:-.Ако лъв се роди в свинарник ,прави ли го cвuня?

61

Shark

преди 1 година

След като западът не иска война с Русия защо подкражда тази война. Защо не направи всичко възможно да има мирни приговори, а тръгна да въоръжава укрите. Защо сега не пуска руснаците, които бягат от мобилицазия, защо ги връщат, за да бъдат пратени на фронта ли? Европа трябваше да направи и невъзможното, за да предотврати тази война, която е в услуга само и единствено на САЩ! Не сега, като видяха дебелия, да викат "Ама ние не щем война"Като е така натистнете и двамата откачалници да проговярят.

60

Анонимен

преди 1 година

"Къде са ни самолетите Ф-16, които купихме? Хайде - Къъш, Къъш" _______________ Купихме 8 броя таралясници за милиарди народна пара, а стойността на един Ф-16 е $35 млн. Кой ще потърси сметка на грабителите? Утре е моментът да ги питате, защо купиха самолети на петорна цена и къде са те /купените Ф-16/.

59

Русия е права

преди 1 година

оКрайна пое пътя към дъното като Титаник, а всички досегашни техни "приятели", които ги въоръжаваха гледат безпомощно. За сметка на това в Русия празнуват. Е кой сега е слабия ?

58

Анонимен

преди 1 година

Точно така!

57

Анонимен

преди 1 година

Ха, от къф зор ще отивам да воювам за украйна? Вие добре ли сте?

56

Анонимен

преди 1 година

Kолективнозападниците се опасяват от незабавното влизане на Украйна в отан, тъй като не искат война с Русия, а съветник на байДжо абсолютно еднозначно каза на Зе-клоуна ""HiMARS"-и няма, но вие се дръжте".

55

Анонимен

преди 1 година

Зеленото човече знае много добре, че не може да се справи с Русия ама сега иска и нас да въвлече в тая война та дано оцелее. Не мисля, че милионите граждани на страните членки на НАТО искат да отиват в окопите заради тоя невминяем клоун.

54

Западно лицемерие!

преди 1 година

"тъй като не искат война с Русия." - пряко, НО ако друг мре - може!

53

Украйна

преди 1 година

Използвана и изоставена....

52

Анонимен

преди 1 година

Не искам аз и синовете ми да отиваме да воюваме заради тоя болен Зеленски. Той ги надроби едни и сега иска другите да ги сърбат. Не става така и няма да стане. Жалко за загиналите украинци и руснаци.

51

Анонимен

преди 1 година

Германия е окупирана до днес от сащ, от всв досега. Фон дер лайен преди да бъде спусната като парашутист за шеф на еврокомисията беше министър на отбраната на германия, т.е. била е директно на разположение на американското командване. Връзката със сегашната ситуация е очевадна. Еврото падна надолу. Защо никой не й търси отговорност за несправяне с работата като шеф на ек ? Тя работи за фалиране на ес в полза на сащ. Продажна немска ***.

50

Русия е права

преди 1 година

Ааааа сега запада започна да се плаши и не желае война с Русия. А когато въоръжаваха окрайна с оръжия и стояха надалече не се плашеха. Сега Путин като им каза, че ще защитават територията си с всички средства и осъзнаха, че вече не са им толкова далече и това, което си търсеха ще си го намерят. А, защо бойните действия да не се пренесат на хамериканска територия ? Ето това е най-големия кошмар на хамерите, но и това ще стане, ако продължават да въоръжават окрайна. Дано само и ние не намажем.