113

R.A.T.M

преди 3 месеца

Няма западна държава, която иска пряко да воюва с Русия. Предпочитат два братски народа да се избиват ако може после да включат и други славяни-католици, които исторически недолюбват руснаците например поляците. Но всички от Швеция, Франция, Германия са сърбали руската попара и хич не им се стъпва на същия търмък.

112

Жуков

преди 3 месеца

Не се ли пази въжето с което обесиха Садам Хюсеин за да го надянат на шията на тоя психопат Байдън.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Наистина украинците имат право да се защитават, но типично за тях прекалиха. По тяхните форуми се смятат за светци и как всички сме им длъжни. Уникални истерици. Помагат им с оръжие, пари, инструктури. Облякоха им голташката армия и те се взеха за голямата работа. Онзи ден Зеленски обясни на Швейцария, че неутралитетът не подхождал на съвремието. Аз по нагла нация освен тях и сърбите не познавам

110

Луд с лопата

преди 3 месеца

Tъn , Tъn , Tъn !!!!!!

109

Луд с лопата

преди 3 месеца

Подписват дефакто ,начало на трета световна.*** украински 3адниk

108

Анонимен

преди 3 месеца

Да дадат 2-3 ядрени бомби на Украйна и да го видя джуджето какво ще прави и кой ще плаши, защото Москва и Петербург са доста близо до границата на Украйна.

107

моника бонева

преди 3 месеца

Не върви на добре света!Лошо, че младите мъже не са готви за фронтова отбрана. Ако има мобилизация,масово ще хукнат към граничните пунктове.Не е тяхна вината,че не са ходили в казарма.Но не искат масово да правят деца,защото това е поемане на отговорност.Докато за тях мама готви,пере,чисти,обсулжва ги,взема важните решения вместо тях.Забили поглед като зомбита в телефоните ,търкат с пръстче по тях цял ден. Няма да има българчета след време и без да има война!Ако има война сме последните българи

106

Зелен Джуджак

преди 3 месеца

Искам да бера атомни гъби най-после!

105

неизвестен

преди 3 месеца

САЩ винаги са забърквали кашите, а войните са се водели на територията на Европа. Ако приемат спешно "великата " Украйна в алианса нека войната да се вихри на тяхна територия ,та да видят какво е. Дано двамата *** Зеленски и Байдън да не унищожат земята.

104

бай Пешо

преди 3 месеца

да де, ама нека да приемат Украйна в НАТО, за да видят натовци какво значи ЕвроАтлантическо Източване на всичко, и най-вече на пари

103

Анонимен

преди 3 месеца

Някой иска ли да бере атомни гъби?

102

Истината

преди 3 месеца

В устава на НАТО е написано, че с ржави, които имат не уредени териториални спорове не могат да членуват в алианса. За какъв страх и плашене става въпрос?

101

гошо

преди 3 месеца

Както коментирате Русия, първо си отговорете какво представлява в момента. Отговор: 1 диктатор и милиони бедни и стресирани хора на огромна площ.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Таралеж в гащите не ни е дотрябвал, само и само да угодим на търговията с оръжие с цената на война в Европа.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна няма да влезе в НАТО. Поне докато продължава спора за територии. И Зеленски трябва да го разбере.

98

Сусо

преди 3 месеца

Разбира се! НАТО трябва да пази сигурността си, преди всичко! И по-бавно с разширяването!

97

Алито от София

преди 3 месеца

Нещо нато почнаха да цапат прашки отзад, вместо да посъветват джуджето наркоман зеленски да сключи премирие, те му дадоха оръжие, сега главния виновник за тази война байдън, какво ще прави, Украйна като влезе у нато, те трябва да я защитават, и ние това чекаме, Путин да обърне ракетите към САЩ, да видят хубаво ли е да се напада без причина като нападнаха, ограбиха и разсипаха Ирак, Иран и други страни които всички бяха несправедливо обвинени с една цел, да ги ограбят, петрол и пари и власт

96

Украинка

преди 3 месеца

Нещо не разбирам хем не им харесва и ги плаши, хем отдавна те го обсъждат и го искат, но някак си да унищожат Русия. КулебА пак иска международен съд и аз искам тези хора, които отиват към Русия да ги осъдят за 8г търмоз,а също и ЕС защото подкрепят фашизъм и идиотщина, убийство на деца и мирни жители.

95

Нато шъ ни пази

преди 3 месеца

Ако в Америка мобилизират черните и им раздадат оръжие с право да стрелят, ще настъпи интересен момент. То и във Франция толкоз ще могат да мобилизират. В България пък няма достатъчно годни за военна служба угоени тумбаци. Та да не се окаже че единствената войска в НАТО са украинците и турците. И ако спрат да плащат достатъчно на украинците и те ще объркат посоката.

94

Жокер

преди 3 месеца

В Америка отдавна не може да има мобилизация.