195

Анонимен

преди 1 година

Да се готвиЯт Харков, Одеса, Николаев

194

Анонимен

преди 1 година

Дрога, дрога, дрога.

193

Анонимен

преди 1 година

На руснаците от тези войни и санкции ще им останат само хвърчила за парада през Май.Ден победи ще бъде ден на срама .

192

Лош човек

преди 1 година

До АнонименПриятел Русия тепърва започва ! Но ти си свършил курса като гледам.

191

Анонимен

преди 1 година

Никой не обича победителите ! Справка след ВСВ. Никой не харесва СССР. Всички всъщност обожават и помагат на Германия.

190

Нострадамус младши

преди 1 година

Пак ще позная , на Зельо са му сменили дрогата ...Аман от експерименти .... :) :) :)

189

Анонимен

преди 1 година

Империята на злото е САЩ драги драганчо.

188

Анонимен

преди 1 година

Русофилите не могат да приемат факта, че във Вселената всичко си има начало и край... Ами точно това ще се случи с фашистка Русия... - края и, като Империя на злото.

187

Гггутт

преди 1 година

211 ***,а СССР с всичките му републики беше по-голям,но се разпадна и пукна,хаахаа!!! Големината няма значение,освен ако е големина на Простотията,виж,тука играе яка роля за излагация,както случая с *** как тебЯ!!

186

Анонимен

преди 1 година

НПО защо не се радвате на победата над Русия ами вашите хора пишат ужасни глупости и простотии по форумите. То бива бива бива глупости и простотии ама чак толкова не бива. Това не са мнения ами злобения. Патрона им същия. Вместо да се радва на победата злобей/дивей.

185

Анонимен

преди 1 година

Едва ли, Русия е огромна, няма как да се разпадне.

184

Анонимен

преди 1 година

Божее, и този треторазряден актьор се смята за политик! Излъгала го 78-годишната деменция начело на САЩ и той като истинско еврейче-Моше се опитва да командва Европа, че и света : дайте оръжие, танкове, ракети Хаймърс и се държи с президентите/премиерите на държавите от ЕС като Урсулата чиниите и паниците си! Пълна карикатура! Накрая, когато вече няма да трябва на престарелия президент, ще му спретнат един атентат и ще замине при тръбите за Северен поток 1 и 2.

183

4INGIZ

преди 1 година

Рафончо,от си не пиеш розовите хапчета,а??Знаш кога ша стане на УСА-рийската политика...на 36.13 в ШЕСТЪК!!Рашаните са велика нация!!!!

182

Радон Керанов

преди 1 година

Тепърва почва броенето на руски трупове! Идват още 18 Химарса! И украинската армия става все по мощна, злобна и настървена Зад гърба и стои най-могъщият ВПК - американският! Само *** може да си въобразява, че може да го победи! В края на войната украинската земя ще бъде напълно свободна и добре наторена с трупове на агресори! Руските майки ги чакат тежки времена!

181

Анонимен

преди 1 година

Русия свърши курса...

180

Кое е ясно бе

преди 1 година

Друсалко проста.Хората ти не искат да са украинци,а руснаци кое не ви стана ясно.Фашисткото ЕСЕС не може да го приеме,че хората не ги искат,но ИЗВРАТЕНИЯ им зелен *** не им признава гласовете.ЕСЕС,НАТО,ООН И СЗО СА ФАШИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИТО ПОТЪПКВАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА! С КОВИД ГО ДОКАЗАХА,СЕГА И С ТОВАЧЕ НЕ ПРИЗНАВАТ ХОРСКАТА ВОЛЯ В ОКУПИРАНИТЕ РАЙОНИ.ДОЛНИ ФАШИСТИ УМРЕТЕ АКО НИ МОБИЛИЗИРАТ ДИРЕКТНО ТРЪГВАМ СРЕЩУ НАТОВЦИ!

179

Украинка

преди 1 година

Стига, Путин да Путин, народа го поиска не видяхте ли. Зеленски се наака и няма кой да го избърши, *** сигурно в Англия или САЩ пазарува бутикови дрешки,а може и да в Италия в тяхна резиденция.

178

Николов

преди 1 година

Никой не иска война, но американските компании произвеждащи оръжие трябва да ги продават някъде. Причината за да не е Доналд Тръмп президент е точно тази, да се спрат войните. Но явно Америка потъва сериозно, да колим навън , за да не колим вътре. Сами *** клона на който сме стъпили, не виждам Духовност, а само агресия.

177

Анонимен

преди 1 година

Русия им взе територия по голяма от България, а тоя продължава с празните приказки.

176

Анонимен

преди 1 година

Путин анексира преди щатите да лииснат, няма да можеш да земиш пари донбас... вътре вътре целия целия сух сух