313

Анонимен

преди 1 година

Светът вече е затворен.За кого...Всеки сам да си прецени.

312

Абе

преди 1 година

... защо всички ГКППта по границите с що годе нормални държави граничещи с Просия са задръстени от бягащи руснаци? Те май не са чули, че "у дома" на руския фашист в Кремъл е толкова хубаво? :)))

311

Дуле Савич

преди 1 година

Тука в деня на размисъл се е напълнило с крякащи либерасти, дето газ пикаят от яд в безсилието си. Некоя друга санкцийка? Още едно пакетче милиарди помощи за зелевия клоун? Некоя реч на бабето да ви обяснява, че ще студувате и мизерствате тая зима в защита на евроатлантическите ценности и демокрация?

310

Анонимен

преди 1 година

Я, на троловете на Дневник са им добавили в работното време сутрините в събота и неделя и са ги "дислоцирали" тук. Правилно, читателите на Дневник си поспиват до късно през уикенда и е безсмислено троленето там, тук е много по-ефективно.

309

Анонимен

преди 1 година

Джуджето фашист Путин. Скоро ще го изпратят в мавзолей

308

Анонимен

преди 1 година

"Анексирах Москва! Преименувах я Източна София ! Дано помъдреят ! Вчера проведох референдума ! С 99.99% ! Преди 2 часа подписах документа, приветстван от одобрителния вой на кварталните кучета !" .......... ------- ....... -------- Имате ли зададена бройка този текст, дето са ви го подали, колко пъти да го постнете под различни статии, че вече, след като го изчетох за 567 път, ми додея? Ако имате, моля, сподели, да си изясня колко още пъти ще трябва да ми мине погледа през тази тъпня.

307

ааа

преди 1 година

Май доста голяма част от руснаците все пак подкрепят с двете ръце анексирането.

306

Путкин

преди 1 година

В 2022 превземаш територии като в преди 1500 години. Бил съм в Русия и наистина изглежда на държава преди 1500 гд. ама чак и по мислене да са там...

305

Анонимен

преди 1 година

"Като е толкова "учтив" защо не казва Довиждане на всички руснаци които напускат" ---------------- ами сигурно защото не планира да се видят

304

Анонимен

преди 1 година

Владолф Висарионович Путл-ер

303

Анонимен

преди 1 година

"Още помня сцената как измъкнаха Саддам от бункера и го помляха! Мисля че не след дълго ще имам ДЕ ЖА ВЮ с едно жуже." ................ Ех, умен и оригинален, бе... А помниш ли изфабрикуваните от хамериканците "доказателства" за хим.лаборатории, помниш ли бруталното бомбене и смъртта на хиляди невинни иракчани и съсипването на цяла държава, за да бъде заграбен петрола им. Няма как да го помниш, защото нямаш акъл да го проумееш.

302

Анонимен

преди 1 година

Владолф Висарионович ***.

301

Хмм

преди 1 година

Това с анексирането и заплахата че нападат Русия ако тръгнат да си връщат заграбени райони работеше с Крим, но с новите 4 района няма да мине

300

Сина

преди 1 година

Браво г-н Путин! Спасете хората от десетилетия на нацистки мъчения на рускоговорящото в Донбас. Не забравяйте и Одеса - тя също е руска! Успех и напред!

299

Мдааа

преди 1 година

Мдааа, робовладелсто в 21 век!!!

298

Хохохо

преди 1 година

Като е толкова "учтив" защо не казва Довиждане на всички руснаци които напускат!!!

297

Анонимен

преди 1 година

180 000 колко един квартал в МоZква. Толкова му е подкрепата на диктаторчето.

296

Иван

преди 1 година

Я, колко пушечно месо се събрало. Скоро HIMARS ще му кажат "здравствуй" :)

295

Защо

преди 1 година

не отиде сред народа на Дагестан, да изпита народната любов!?

294

Анонимен

преди 1 година

Путинските памперси от редакцията пак се уплашиха от истините които цитирах и побързаха да си спазят договорката с едно посолство. Даже ми стана смешно и жалко за манталитета им. Жалко все пак за държавата ни с такова население /гласоподаватели/