333

Ангелов

преди 1 година

Интересна статистика: от началото на войната (Русия срещу Украйна), на запад са избягали 5 000 000 украинци, а на изток около 500 000.Това са факти а не референдум за присъединяване към москва.

332

Анонимен

преди 1 година

До361. Такива референдуми на сила се правят и на други места . Но след време се вижда нагласения резултат. В България се направи референдум да сме монархия или република. Комунистите го излъгаха при броенето. И след това започна червения терор. Концлагери , насилствена колективизация , тоталитаризъм / еднопартийна система/ . Съсипан човешки ресурс с години напред

331

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Анонимен АНОНИМЧО МАЛОУМНИЙ чети английска преса - "УКРАИНСКИ ПЛЪХ със ЗЕЛЕНА ФАНЕЛКА" ЩО Е ТО? ЗА всеки случай не е на твоя женичка красна пичка!

330

Извинете,

преди 1 година

Някой знае ли какво стана с референдума в Харковска област?

329

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНСКИЯ НАРОД ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБИРА МЕЖДУ ЕС И РУСКОТО БЛАТО! УКРАЙНА ИЗБРА ЕВРОПА! НО БЛАТОТО СЕ ОКАЗА МНОГО ОТМЪСТИТЕЛНО.

328

Анонимен

преди 1 година

никой нямаше това е фотошоп и ги биха едни искаше да го снима че е празен прощада но го биша и го качиха на кола?

327

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Русия може да си вЕрва, че е взела, каквото и трябва, но важното е дали ще може да го задържи. Няма как насила, с терор и убийства, руснаците да задържат окупираните територии, в които живеят украинци, които вече ненавиждат русия, руснаците и путин. Отделно Украйна ще подкрепя партизани и ще воюва за възтановяване на териториалната си цялост. Путинови мечти... Ако с подпис можеше да стане, тогава Северомакедонските управници отдавна да са подписали, че българските, земи са македонски

326

Анонимен

преди 1 година

Браво поздравления за руския народ от братския български народ .Най накрая угнетените територии от фашистите в Киев са свободни !Браво и успехи г-н Путин пожелавам ви да смажете тази фашистка с--г--а--н колкото се може по скоро ,че после да ни освободите от натовска окупация.

325

Хан Талибан

преди 1 година

Аз пребих натовците със шепа селяни въоръжени с мотики и яздещи магаренца (втора употреба). Федералните Въоръжени Сили на Руската Федерация се гавврят с нашите жертви хехе

324

Федерации России

преди 1 година

Россия е силна. Россия е необятна. Какво тук значи някакво си НАТО?

323

тиририрам

преди 1 година

Винаги съм възприемала украинците като неделима част от руснаците.Нека плюенето почне сега.

322

Анонимен

преди 1 година

Битият - бит, такованият - такован. Оплаквания се приемат само при арменския поп.

321

55 хиляди ГРУЗ 200

преди 1 година

До Анонимен 470 "Животът продължава." Еееех.

320

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 471 "Ами хващай тогава пътя и марш на бойното поле" Ти вече там ли си, или това важи само за другите?

319

Анонимен

преди 1 година

"Споровете се решават на бойното поле, а не на намирисващи на простотия площади !" ----------- Ами хващай тогава пътя и марш на бойното поле - те споровете не се решават и по намирисващи на тролска пот новинарски сайтове и социални мрежи.

318

Анонимен

преди 1 година

Русия си взе което й трябва, а Зеленски гледа и цъка с език. Животът продължава.

317

хахаха

преди 1 година

СЛАВЕЙЧЕТО ПЕЙ ПУТИН В МАВЗОЛЕЙ

316

Анонимен

преди 1 година

Молитвите и вярата в Бог са последното оръжие на обкръжените в град Лиман руски части, пише телеграм каналът Всевиждащо око. Снимки с дрон от района показват дълга колона от танкове и машини в района на село Заречное, които искат да си пробият път към Торское и да излязат от обкръжение. Общо в капана в Лиман се намират около 5.5 хиляди души - бойци на ДНР и на редовната руска армия.

315

Анонимен

преди 1 година

Лелее, цялата тролска из мет е насочена да дращи под статиите за Русия. Разбираемо, днес няма новини за избори, политика и партии, а наемниците трябва да си заработват надниците, все пак.

314

Анонимен

преди 1 година

"180 000 колко един квартал в МоZква. Толкова му е подкрепата на диктаторчето." ................. А не ти ли е преминало през междуушието, че на Червения площад са били 180 000, просто защото там се побират 180 000. Или може би трябваше да се покачат един връз друг на няколко реда, за да ТИ демонстрират колко точно е "подкрепата на диктаторчето", че явно сън не те лови да го мислиш...