12

Асан

преди 1 година

Тиквата написал 160 страници лъжи и уйдурми :)))

11

баба мара

преди 1 година

в българия няма партии това са икон клубове по интереси като ги погледнеш виждашкак са вперили поглед към траншовете от ес един път да се докопат до тях и послебеж цялата битка е за тези милиарди затова избори 2023 г докато случим насвестни хора

10

Анонимен

преди 1 година

КОМУНИСТ! ПРОСТО УВРЕДЕН И МАНИПУЛАТИВЕН ИНДИВИД!

9

До 9

преди 1 година

Защо, става ли някой за нещо? Аз затова няма да гласувам. Няма нищо адекватно. Гласувате си само твърдите електорати с интереси. Кой държавна служба, кой друго....Само че, Майка ви жална, ако не съставите правителство и няма бюджет. Потоп ше има Вервай ми

8

Анонимен

преди 1 година

Не го знам този господин кой е, не съм запознат с възгледите му и дали имат допирнаточка с моите. Обаче заглавието е съвсем вярно.

7

Анонимен

преди 1 година

Този индивид постоя в СУ над 30 г. като асистент и накрая бе изритан, тъй като не положи никакви усилия да се развие като учен и преподавател. Пък сега дава акъл?!!!Познавам го от 80-те години, когато бях студент, а той беше асистент по педагогическа психология.

6

Анонимен

преди 1 година

ПЪТЯ НА РАДЕВ Е ТРАСИРАН ОТ РЕШЕТНИКОВ И ОТИВА КЪМ ЕВРАЗИЯ ПРЕЗ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! СЦЕНАРИЙ НА КГБ С АКТИВНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ДС И БКП ВНУЦИТЕ ДОШЛИ ОТ ХАРВАРД!

5

Анонимен

преди 1 година

И все пак е комунистическа издънка!еееи стига вече! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ЗЛОБЕЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ! НАПЪЛНИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С АГЕНТИ НА ДС !АГЕНТИ НА! КАКВО ДА ИСКАШ ОТ РЕШЕТНИКОВИ .....ЛЛ...Н..А

4

Анонимен

преди 1 година

Ще отида да гласувам, защото не искам Радев и служебите предатели да продължат да разрушават България. Може да не подкрепям на 100% партията и не им вярвам, че ще си изпълнят повечето предизборни обещания, но поне 10% от това което обещават да изпълнят, пак е по-добре отколкото да гледам как Радев и компания си развяват коня тук, защото като са служебни, никой не можел да им търси сметка какви ги вършат.

3

Някой

преди 1 година

Добрюй утро хахаха. Вече няма никакъв свестен избор в нито една сфера. На тезгяха пак идват бурканбанк, дърва, свещи и сланина ако не се наложи да се крием по гори и планини.

2

Анонимен

преди 1 година

Защо в ляво под заглавието пише, че има 6 коментара, а се вижда само един? Триете 5 от 6 коментара?! Чудничко. Ха сега изтрийте и този.

1

Анонимен

преди 1 година

Хм... тоя психолог е за ... психолог.