43

Анонимен

преди 1 година

До Шопендар А в берьозка как е цената? Безплатно ли е? Тмаркет не е немско междувпрочем.

42

Шопендар

преди 1 година

Ние им плащаме сметките.немскитв вериги ни продават продукти които са в пъти по скъпи от Германия и на никой нему пука за народа.масло 250грама в Германия беше 1.45евро,сега е 1,69евро, в кризата.в Т маркет вчера 9.60 за250грама.

41

Някой

преди 1 година

Стига сме плащали на всички за всичко. Повярвайте, че тук в Германия сме новите бели роби на 21 век без право на глас. Длъжни сме да издържаме и да работим за всички. Стига толкова. То не бяха пенсионери, то не бяха малцинства,это не беше мафия и бизнесмени, а сега законите на ЕС ни превърнаха в бели роби и навън. Не можем повече ни психически ни физически. Малко останахме нормалните, образовани и възпитани християни. Всичко вече иска големи пари без работа.Да слиза Господ вече, безсилни сме...

40

Пепи

преди 1 година

Това с плащането на сметките е малко двуяк въпрос ако вземем предвид, че фондовете, които се изсипват в България са от данъците на Германците. Та е добре да се изчисли повече ще спечелим или загубим ако всеки почне да си пази приходите в собствената хазна :)

39

Анонимен

преди 1 година

Твоят вожд Копейкин кво казва по въпроса? Ако дойде той на власт кой ще плаща дълговете на БЕХ? Нищо не казва. Нали? Ей това е популист най-чиста форма. Само обещава евтин ток, без да каже кой всъщност ще плаща сметката. Дажи бай Тошо навремето изнасяше тока, а българите седяха на тъмно за да плащат заемите.

38

Анонимен

преди 1 година

До 44 И кой ще плаща дълговете на БЕХ? Или викаш кво ти пука, то е държавно.

37

Анонимен

преди 1 година

До Възмутен Не забравяй, че тока преди да излезе на борсата, БЕХ натрупа няколко милиарда дългове. Е сега взе да ги изплаща. Разбирам, че всеки иска да има евтин промишлен ток, ама да не е за сметка на държавата.

36

анонимен

преди 1 година

Ами спираме да изнасяме ток, няма печалби, няма и да има режим на тока!

35

Вьзмутен

преди 1 година

Нека не забравяме , че буци и герб искараха бьлгарският ток на европейската енергиина борса , ще плащаме и още как докато избираме такива индивиди

34

Анонимен

преди 1 година

Като нищо колониалистите могат да извъртят нещата така, че бедна България да плаща сметките на германци, испанци, гърци, италианци ... След като загубиха многогодишния си щедър енергиен спонсор Русия, те са в трескаво търсене на обекти, които да им плащат сметките.

33

Вьзмутен

преди 1 година

Моите сметки не мога да платя на - германия и гьрция да плащат - киро рублата и кюлчака Ще гласувам за вьзраждане

32

Ужас

преди 1 година

Ние нашите сметки не можем да плащаме ..ще плащаме на германците..Хаха!Че да идва Путин и да вдигаме ръцете тогаз!

31

Ха ха ха

преди 1 година

Руската мишка се показа от дупката и започна да ръси глупостите си, " експерв" хи,хи,хи

30

Анонимен

преди 1 година

Какви заглавия само Насажда се омраза към Е.С.Ако излезем от Е.С. и НАТО само за 24 часа ще стане Турска територия

29

Анонимен

преди 1 година

Сдружение 'Бабки Русофилки срещу Европата', ОБЕДИНЕТЕ СЕ !!!

28

8888

преди 1 година

АМАН ОТ КУМУНЯГИ,НЕМА ОТЪРВАНЕ ТЕ ТОВА Е.............ПОТОМСТВЕНИ ЕКСПЕРТИ

27

Края идва

преди 1 година

Напускане на ЕС и НАТО на момента. Никакво въвеждане на евро. Най-после независима България, която сама до определя политиката си без да се съобразява с исканията от изток и запад, пък да става каквото ще!

26

пришълеца

преди 1 година

Може и на александър да плащате сметки, алкашки ***:))))

25

Космонавт

преди 1 година

Граф Калерги представя проекта ЕС още през 1922. Хитлер полага основите за построяването на Вавилон 2 с названието Европейски Съюз. Този съюз е нацистко и сатанинско туморно образувание. През последните 500г, нито един политик, монарх или представител на кръвна линия не са работили за благоденствието на хората. Хубавото е, че този свят свърши и скоро ще им пуснем водата. Да не си помислихте, че ще имате правителство? Политическата система е мъртва, играят ви театър в ехото на отминалия свят.

24

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно е прав, и затова България трябва да предложи най-голямият производители на автомобили в ЕС, да заделят пари във фонд, за закупуването на нови автомобили от най-бедните граждани на ЕС.