23

ььаьаьа

преди 1 година

Така е Европа умря или е на издихания. Края е неизбежен. Който е умен да се спасява

22

Хялмар Шахт

преди 1 година

С Еврозоната е свършено! Догодина ще се развихри инфлация като в Германия през 1923 г!

21

Не само икономически

преди 1 година

Ами и като цяло намразих тези ИЗТРЕЩЕЛИ брюкселски зелки Нито с Ковид се справят нито с войната но на цени са на първо място да вдигат!! На калъфите Путин им е виновен, ха ха Путин е най-малко виновен и някой ден ще му благодарите,че ще ви освободи от евроатлантичесткото робство!РАЗПАД НА ЕСЕС И НАТО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ДА ОЦЕЛЯТ ОЩЕ ХИЛЯДИ ДУШИ

20

Анонимен

преди 1 година

До А нашите А ти гдя бе га нашите завързаха лева за германската марка и после за еврото 1997г след като другаря Гечев направи 2500% инфлация и фалира 19 банки и още сме вързани ако не бяхме ги махнали тия некадърници кой знае колко щеше да е инфлацията.

19

следвамехронологията

преди 1 година

Всички показатели, включени в индекса, от услугите до индустрията, показаха катастрофален спад. Несигурността сред домакинствата е най-висока за всички времена. Преди година-две говорехме за европейското бъдеще като за Европейски Халифат, а сега еесовските управници докараха Европа до реално африканизиране.

18

Анонимен

преди 1 година

Нали бше прекрасно в Еврозоната , нали вече колко време ни раздуват лакардиите за еврото , как било много хубаво и трябвало веднага да го приемем ! Хайде сега гайте пак на Бойко юздите и ще видите как ще ви .....с 300 този път !

17

Анонимен

преди 1 година

70 процента от износа ни е свързан с ЕС. А тука някои се кефят че ЕС се разпада. Няма такъв лош човешки материал.

16

SS

преди 1 година

Не икономическото,изобщо доверието в ЕС е сринато !

15

SS

преди 1 година

РАЗПАДНЕ ЛИ СЕ ЕС ( което е въпрос на време ) СТАВА МНОГО ЛОШО ЗА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ ПРЕБОЯДИСАЛИ СЕ КАТО ДЕМОКРАТИ ! ЩЕ ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД ! НАРОДА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ !

14

SS

преди 1 година

ЕС ще колабира,а може и да се разпадне ! А бай ви SS цяло лято предупреждаваше ,че ни чака тежка зима, и да се запасявате с храна,гориво и лекарства .Както и да не харчете за глупости ! Който ме е послушал -добре !

13

Анонимен

преди 1 година

какво доверие...печатат се еврохартийки, които се обезценяват със всеки изминал ден....Всички горива са с цени до тавана...Закриха една камара атомни централи заради гонене на зеления михал...перфектната буря се очертава тази зима...и за какво...за една бивша република на СССР и указания на големия брат зад океана, който ни заби саботажен нож в гърба ...чака ни студ, глад и политкоректна мизерия...

12

Някой

преди 1 година

Преди година и половина +един колега ни каза, че шефът на жена му е казал, че купува генератори и зарежда с бензин защото ще седим на тъмно. Тогава се смяхме от сърце как от короната може и милионерите да превъртат. Обаче се оказва, че те са знаели какво друго идва. Правете си сметка. Участваме в игра на плейстейшън на живо за богатите и властта. Може и да залагат на наш гръб с труда ни и данъците ни.

11

Някой

преди 1 година

До номер пет. Абсолютната истина на милярд процента пишеш.

10

Някой

преди 1 година

От кухнята на Евросъюза иде време пак за бурканбанк и сланина.

9

В историята

преди 1 година

няма случай,съюз в който участва България да не се е разпаднал :)

8

Анонимен

преди 1 година

благодари на пагубната политика на ЕС лидерите но ти си толкова прооосс че си заслужаваш съдбата благодари и на байдън че разпалва война в европа като продава оръжия

7

Анонимен

преди 1 година

Да се благодарим за ужаса на Путин, путинизма и никога повече джуджете недорасли с наполеонови комплекси на човекоубийци!

6

Анонимен

преди 1 година

все повече почват да осъзнават че русия е бъдещето !

5

анонимен

преди 1 година

хаха,е сега вече със сигурност ще отговаряме на критериите за приемане в еврозаната. просто тя дойде на нашето ниво. Не че е повод за радост.

4

Анонимен

преди 1 година

Тогава ще ходим в Русия да работим. Ако не е ЕС, как ще влизат пари в тази държава не знам.