402

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да гоним руснаците.Ъотслна забрана за внос и износ на руски стоки.На руски фирми с над милион забрана за търговия и услуги На висши представители на властта , областни , кметове и всякакви забрана за пътуване.И още много такива мерки ще турят Путиновата държава в ситуация , че Голдомора ще им се види рай.А самите руснаци ще го свалят и разстрелят.

401

Психо путин

преди 1 година

Фюрерът на русия е за усмирителна риз153а!

400

Германец

преди 1 година

"Путин искаше НАТО по далече от границите си , но постигна обратното" -- Нищо не разбираш!!! Кремълският гросмайстор джуджак играе 5D шах :) ВсИчКо ВъРвИ пО пЛаН!!!111

399

Анонимен

преди 1 година

446....руснак си Личи си По добре се замисли върху това, следващите години как ще развивате икономика.Как ще издържате войска която непременно трябва да присъства като окупатор в завзетите земи.Каква търговия ще имате и стандарт на живот.Който ви препраща след тоталната изолация по подобие на Северна Корея..Това ми кажи Недей бера грижа за украинците.Те ще ви дишат във врата.Няма да имате сън.

398

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е подал молба по бързата процедура за приемане на Украйна в НАТО Путин искаше НАТО по далече от границите си , но постигна обратното - вкара Украйна в НАТО

397

Иван

преди 1 година

A защо просто не експулсираме ВСИЧКИ руснаци от Европейския съюз?

396

Германец

преди 1 година

Аве, Копейкин събира повече на неговите митинги от тая гротеска на червения площад в момента :) Е, той все пак дава по 40 лева. Жужака повече от 700 рубли, които и по имагинерния кремълски курс не са кой знае колко, не му се откъсната от сърцето :)

395

Анонимен

преди 1 година

Джуджето и подкрепящите го живеят в средновековието. Виждам какви са и повечето българските русифили - простовати хорица, живеещи в мизерия, необразовани, беззъби, съсипани от живота.

394

Анонимен

преди 1 година

Чакаме Харьков и Одесса да бъдат освободени от Окраина!

393

ПРОГРАМИСТ

преди 1 година

Давай Владимир цяла Украйна да анексираш! НАПРЕД ВЕЛИКА РУСИЯ!

392

Анонимен

преди 1 година

Ти си руско говорящ, живееш в държава, която е на крачка от Европейския съюз, гласуваш за присъединяване към изостанала, азиатска територия и шефа на територията за награда те мобилизира в една губеща война. БЕЗЦЕННО.Какъв си го завреха, не е истина. Ха-ха!

391

Германец

преди 1 година

"Лиман утече" -- Товарищ Генерал току що каза по Первъй Канал "Лиман - наш". Завалията сам не си вярваше, камо ли другите клоуни събеседници. Безценна комедия :)

390

Възраждане

преди 1 година

Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

389

анонимен келеш

преди 1 година

Тези хорица в Украйна къде ги анексираха изкараха късата клечка.Ще тънат в нищета дълги години.Нас тук в България Бог ни погали по главите и сме в НАТО иначе досега кремълските комунисти и тук шяха да пратят танкове да ни освобождават от нацистите:):):)

388

Харгалит

преди 1 година

Безценно. Колониализмът и демоКрадцията умряха. Окраина също.

387

Анонимен

преди 1 година

Абе някой знае ли по коя телевизия ще предават всенародните празнинства в Москва по случай анексията?

386

Анонимен

преди 1 година

До площ и население. И колко от тези гласуваха на "референдумите" бе, глу.пчо? А и какво значение има, русия си няма достатъчно територии ли? А украинците там какво да кажат, като не искат да живеят под гнусния сибирски ботуш?

385

юбералес

преди 1 година

Лиман утече.

384

Демократ

преди 1 година

До Боби. И още нещо МНОГО ВАЖНО. Испания не е извършила агресия с чудовищни смърти и разрушения, нали? Ама така е, цивилизованият свят не е за зомбирани съветски олигоффрени като теб.

383

Площ и население

преди 1 година

Луган. нар.република - 26,68 х.кв.км2,97 милиона жителиДонец. нар.република - 26,52 х.кв.км4,57 милиона жителиЗапорож.област - 27,18 х.кв.км1,60 милиона жителиХерсон. област - 28,46 х.кв.км0,99 милиона жители Общо 108,84 х.кв.км с 10,13 милиона жители.Територия почти колкото България и 50% повече по население.