462

Анонимен

преди 1 година

Слави е директно подчинен на Путин.

461

Анонимен

преди 1 година

Русия (Путин) иска ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане да управляват в България.След това ще може да я анексират.

460

Анонимен

преди 1 година

Продажниците от ГЕРБ и ДПС ,заедно с тяхните патерици Възраждане и ИТН са готови за анексиране на България.

459

Анонимен

преди 1 година

Велик президент ! Браво на Путин

458

1000%

преди 1 година

украйна свърши..................

457

От Вселената

преди 1 година

" Обещаха: "България ще е нова Швейцария!" Но не казват от амфона, колко получават сега Московците бона от амфона? Пак с усилена охрана ту са в Банкя, ту в Бояна, пак със суми многозначни си купуват безгръбначни. Пак за министерски вили цял народ напряга сили, колко върли кожодери пак са милионери. Пак във зоните секретни комунисти имат зимни хижи, хижи летни, като бели гълъбици все от нашите парици. На оградите изправени, надписи стоят поставени: "Елате да гласувате за нас!"

456

ОБРАТНО В МАТУШКА

преди 1 година

ВЧЕРА ПУТИН СПОМЕНА МНОГО РУСКИ ОПОРКИ КОИТО БРОДЯТ ОТ ГОДИНИ ИЗ НАШИТЕ ШИРИНИ- ..."С НАПЕЧАТАНИ ХАРТИЙКИ ЗАПАДЪТ НЕ МОЖЕ ДА НАХРАНИ НИКОГО....НЕЗАБАВНО ВСИЧКИ РУСНАЦИ ДА СЕ ТРАНСПОРТИРАТ В МАТУШКА ЗА ДА НЕ ПРЕЖИВЯВА ТОЛКОВА МЪКА ДРУГАРЯТ ПУТИН, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МУ ДА СЕ УСПОКОИ,

455

Щерю

преди 1 година

Едни юдеи се карат с други юдеи - пък във войните умират християни. Лукава еврейска политика! Пука му и на евреина Путин за избитите бели мъже, за почернените християнски семейства...

454

Роко2

преди 1 година

Абе гледах подписването прислугата беше с черни маски,това фетиш ли е или тия още са във филма .

453

Германец

преди 1 година

Ще му се на Путин да се нареди в учебниците по история до идолите си Хитлер и Сталин, но реално той е едно евтино копие от АлиЕскпрес. И феновите му едни такива никакви, евтини хорица с празни души.

452

###

преди 1 година

А бе то и др0гара Хитлер имаше 90% подкрепа на народа и освобождаваше немски земи!

451

Анонимен

преди 1 година

До ПОЛК АЗОВ: с 3000 бандюги в Лиман :) Мда :) Аз пък очаквам США да снабди Украйна с ядрени ракети и те да си вкарат една доктрина и джуджака да ходи да се пенсионира някъде :)

450

Истината

преди 1 година

Анексирай Вашингтон и да се свършва. Западът няма нищо общо.

449

Анонимен

преди 1 година

Помните ли рускити рекетйори през 90-те години в България. Путин се събра с тях, създаде им правила и основа путинската власт. Който не искаше да е с Путин беше затрит чрез отравяне, сгазване, падане, намушкване, застрелване или катастрофа. ЗАКЛЮЧЕНИЕ: В РФ управлява бившето КГБ заедно с бандитите.

448

Анонимен

преди 1 година

Бая пишещи петолъчковци тук все оплакват запада и САЩ, ама то и затова пишат, че белким децата им се уредят да отидат там / Ама Митрофанова нали скрънза, все намира начин да отреже от договореното/ Така че писането продължава

447

Германец

преди 1 година

Мълчите. Не знаете къде минават границите, значи. Нищо. И жужака не знае :)

446

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците с дървения материал нямат проблеми. Ковчезите им излизат почти без пари. Сега и ладите поевтиняха . Заминаха си французите и рационализаторите изхвърляха бая екстри. Остана една заплата на крепостния, ама тя е обещана и като го гътнат може и да не получат роднините. Ей тъй се води война

445

Германец

преди 1 година

Пак питам -- къде, според вас, минават новите граници на Матушка? Лиман вътре ли е? Запорожие вътре ли е? А къде ще минават границите утре? Толкова ли е сложен този въпрос за вас? :)

444

Германец

преди 1 година

Само дето и той не знае и не казва кои точно територии е анексирал. Къде минават границите на новата ви Матушка днес? Лиман вътре ли е или вън? А утре? Клоуни :)

443

Анонимен

преди 1 година

Жалко за хората в тези региони. Следват репресии и забрани за протести и всичко руско. Никой не иска да е част от Русия с Путин начело.