5

аман

преди 1 година

Дробчета на кайма имат много гаден вкус и не съветвам никого да го готви това, освен ако не е мазохист. Веднъж си бях взел готова кайма и като я бях сготвил, заради различния вкус изрових опаковката и там прочетох, че е с месо предимно от дроб и сърце. Вече няма шанс да купя такава. Затова четете и не купувайте какво да е.

4

Анонимен

преди 1 година

Най-вкусната супа е съвсем елементарна - 1 глава лук, 1 морков и 2 картофа. Всичките са средни по размер. Нарязват се, лукът се задушава, прибавят се моркова и картофите и литър -1,5 вода, а защо не и повече. Добавя се 1 дафинов лист, 2 пирончета карамфил, черен пипер и бахар. По желание - джинджифил, мащерка или риган. Когато картофите се сварят , ако супата ви се вижда рядка, извадете 1-2 картофчета и ги смачкайте. Страхотна и лека супа.

3

Анонимен

преди 1 година

Ориз със свинско е готино от тия шарените

2

..

преди 1 година

До АнонименБраво

1

Анонимен

преди 1 година

Аз правя дробсърма с пилешки дробчета, доста зелен лук, джоджен и ориз! Много вкусна става!