222

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен227 Ще си останете само с очакването

221

Анонимен

преди 1 година

На нашата улица направихме референдум да се присъединим към Париж. Зачита ли се?

220

Анонимен

преди 1 година

Той Путин така ще си анексира цяла Европа. Завладее малко и айде референдум. Анексира. После пак и т.н.

219

Мужик

преди 1 година

Скоро ще има "Кратка беше майко радостта на зайко"!

218

Анонимен

преди 1 година

Песков да взима калашника и да заминава на фронта защото нещата са зле.

217

Егати

преди 1 година

Не е вярно, не е казал това. Каза "към присъединените". Бяха доброволно присъединени, след референдум с 97% от гласовате ЗА присъединяване. Не се бъркайте на правото на хората да определят къде искат да живеят!!!

216

Този Който

преди 1 година

Ей тоя хамстер на снимката има нужда от яко три.ча.не като резбата зелката на лилипута.

215

Анонимен

преди 1 година

Очакваме Украйна да си ги вземе териториите и да продължи на Руска територия и да започне да прави референдуми там !

214

Анонимен

преди 1 година

Путин да издава укази закони да си анексира каквото иска да си рисува земното кълбо с руски знамена :) Путин може да се провъзгласи и за император на света утре това ще промени ли света :)

213

Анонимен

преди 1 година

60 хиляди черни чували за една незаконна анексия която няма да бъде призната от никой е това вече е пълна шизофрения В 21 век знаех че има трети страни но не знаех че има варвари от миналите векове спрели с цивилизационното си развитие Блатниците са номер едно по първобитност и зверства

212

Анонимен

преди 1 година

Рашките дори са незаконо на територията на суверена държава не са обявили война а спец. операция какво са спечели за да анексират ???

211

Анонимен

преди 1 година

В Черно Море имаше едно украинче - много добре играеше. Правеше им играта в нападение, В Черно море там му дадоха му шанс там и украинчето израстна като футболист. Сега и украинчето и морето се полакомиха за пари и го продадоха на ЦСКА 1948 - според мен грешка, но да видим? Там дали ще продължи да се развива, дали ще стане голям футболист от него? или червените ще го срежат и от футболиста няма да излезне нищо? Вие как мислите?

210

Хаймарс

преди 1 година

На Украинците не им пука за болните руски мозъци!Ще бият ЛНР, и ДНР както до сега!

209

Пижо

преди 1 година

За тези, които смятат, че резолюциите на ООН имат някаква стойност (на Лайен декларациите имат същата стойност): От 1967 г. до днес има приети СТОТИЦИ резолюции на ООН срещу окупациите на Израел! Стотици. Само преди 5 години Израел обяви Йерусалим за своя столица в разрез с всички международни документи. Е, и? ООН прие резолюция, осъждаща новата столица на Израел. Е, и? Единствената държава, признала Йерусалим, е САЩ. Е, и? Тази безполезна институция ООН да си приема каквото си ще!

208

Да видим

преди 1 година

Ще успее ли днес Путин да защити Лиман?

207

Газета ру

преди 1 година

Полковник от МВР на ЛНР съобщи за тежък бой в Красни ЛиманКсения Максимова. Виктор Антонюк/РИА НовостиВиталий Кисельов, помощник-министър на вътрешните работи на Луганската народна република (ЛНР), каза, че в село Красни Лиман се води "трудна битка". Той написа за това в своя канал в Telegram.

206

Анонимен

преди 1 година

Всичко прецакват тези комунисти.

205

Анонимен

преди 1 година

А защо не кажете, че вашите удари по Украйна ъщо са акт на агресия, противни комуниsti?!?!

204

Анонимен

преди 1 година

Тази нощ ще има изненади

203

Тича Варна?

преди 1 година

Гледам мач и се чудя: "Що не му върнат старото хубаво име на отбора: Тича Варана - Шампион на България по футбол от 30-те години? Защо все още използват името комунистите, които ДА са прецакали клуб, са му дали Черно Море? а?"