242

До 248

преди 1 година

Аз лично съм много добре! По добре от колкото през 1989а, когато заплатата ми беше 320 лв като млад инженер, колата ми беше Москвич, а за собствено жилище в панелка беше мечта! Освен това имаше милиция, държавна сигурност а да пътувам до ГДР с кола ми скъсаха нервите от интервюта в задграничното в милицията! Добре съм, ама ти мисля че не си! Ходи на лекар и се лекувай!

241

Българин

преди 1 година

Не само да не пускаме, м.и и да върнем всички руснаци в раша. Те са опасно луди....щам се "освобождават" като убиват и нахлуват в чужди земи!!! АУТ!!!

240

Sandman

преди 1 година

То понеже до сега не се водеше война между Русия и Украйна! Тепърва ще се смята нещо си...! Чудя се, когато всичко приключи и руските *** от глад излязат по улиците, за да отнесат тези престъпници- къде ще се скрият такива като Песков, Захарова, Шойгу, и при герои???!!

239

Хага те зове

преди 1 година

Там ще ви е края на цялата компания !

238

Анонимен

преди 1 година

Ми вие удряхте по украински райони, защо това не беше акт на агресия?

237

Анонимен

преди 1 година

Костенурките-нинджи са забеляни в Лиман да притичват на прибежки на фронтовата линия.Започва се Обратът във войната.

236

Хикса

преди 1 година

Моля най-учтиво тролчетата на евро хранилка да си кажат кога им свършва работният ден,за да започнат сериозните политически анализи.Иначе това ми прилича на заяждане в междучасието между шестокласници.

235

Анонимен

преди 1 година

До противниците.... Яд ви е и затова плюете срещу Русия.. Не искате да сте добре, а искате другите да са зле.

234

Анонимен

преди 1 година

Щом краварите щели да приемат лично, ударите на Китай срещу Тайван, защо и Русия да не го направи..

233

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

САЩ взеха хиляди територии и в Сирия и в пустинята и никой нищо не можа да им каже! Сега е ред на Русия и колкото да пищи еврейския клоун, който носи дамски маратонки с висока платформа демег зелю никой няма да го чуе!

232

urist

преди 1 година

Абе, човек женен 3 пъти, и три пъти се е клел във вярнот - как да му вяевате. Айде, ути само един път и се парясал, ама направил деца барем на още две булки. Туй са чорбаджиитев на РАсиия, то Русия няма, До нас има паметник на починалите от битката при Стара Загора=само украински , молдавски и белоруски фамилии и много българи. И 17 хиляди старозагорци без имена..

231

Анонимен

преди 1 година

Щял да го приема за агресия. А, здравия пердах, който яде досега - от Буча до Изюм /600км/, за какво го приема? За гъделичкане?

230

Анонимен

преди 1 година

Тези територии всъщност се водят за независими, а не руски. Смисъл Русия не ги владее и могат да се присъединят към Украйна. Така че не знам какво се радват рашите.

229

Off

преди 1 година

Скоро *** в Кремъл ще получи още няколко хиляди км граница с НАТО. Все по-трудно ще му е да не си пие хапчетата и да остане жив.

228

до 240 до Катя

преди 1 година

по времето на Тодор Живков си пишехме домашните на газена лампа, имаше режим на тока. Когато Москва раздава демокрация в Европа, има режим на тока. Но Кремълският Цирк е пред затваряне.

227

ВОЕНКОМАТИТЕ

преди 1 година

ИМАТ ИНЦИДЕНТИ, ИДЕ РЕД НА КРЕМЪЛ ! ПЕСКОВ, СЛИЗАЙ В БУНКЕРА !

226

КАТЯ

преди 1 година

ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ ЕВРОПЕЙЦИ ОТ ПЪРВИ ДЕКЕМВРИ ОФИЦЯЛНО РЕЖИМ НА ТОКА !!!!!!!!

225

Анонимен

преди 1 година

Радоста им ще е кратка , лудите украинци не прощават, само САЩ да дават каквото трябва ,

224

отец Нафърфорий

преди 1 година

Ако разрешат Русия да вземе тези територии очаквайте продължение по целият свят например : Турция влиза в Родопите прави референдуми и ние гледаме опулени защото нямаме армия, а тогава такива " патриоти " като Иво Христов , Валентин Вацев , Велизар Енчев и Копейкин ще избягат в Русия , защото тук ще им отрежат главите .

223

Анонимен

преди 1 година

Третата Световна ще започне от там. И внимавайте с дипломацията и тук пишещите. Че нито ай ти ще останат, нито собственици на апартаменти - наемодатели. Нито пазар на имоти. Под бомбите на войната само спекуланти просперират. Трябват спешни преговори от цял свят за мир. Иначе с тази агресия всички отиват при Създателя неминуемо. Това е.