10

Ani

преди 1 година

Зачестиха се случаите с дрогираните,абе полиция спите ли имаме деца ,намерете кой ги продава в Шуменска област,досъдебно производство е и резултат?Толкова ли не можете да намерите продавачите и разпространителите?

9

Д-р Дулитъл

преди 1 година

Излезе някаква извратена мода-да карат надрусани и пияни.Решението е просто:тежък,безпощаден и продължителен обществено полезен труд.

8

При цена

преди 1 година

от 70 евро в Западна Европа на грам кокаин явно стандарта на българина е доста висок, за да си позволи до го шмърка. Всеки трети заловен у нас да шофира е на кокаин. Поне така твърдят компетентните органи на МВР!

7

Анонимен

преди 1 година

Ах, бай Тошо, бай Тошооо...

6

Мара

преди 1 година

Най-големите престъпници в България са Пеевски, Цацаров и Гешев. И тези хора уж пазят закона. (?!) Все едно да назначат Хитлер в ООН да се бори за мир. (?!) Все едно да вкарат вълк в кошара за да пази овцете!

5

Кико

преди 1 година

МВР трябва да се закрие изцяло поради корупция. МВР е прогнило отгоре до долу.В Грузия уволниха всички в МВР и почнаха начисто. България трябва да направи същото.

4

Анонимен

преди 1 година

На тридесет и шест години,без книжка, пиян и друсан,мислите ли че му пука от ушев или от съд,според мен не,даже муепрезкура. Това са непоправими отпадъци.

3

Анонимен

преди 1 година

Досега вече трябваше по бързата процедура да са осъдени на по 2-3г затвор.Седнеш ли пиян,дрогиран зад волана това е подготовка за убийство.

2

Литмус

преди 1 година

Вече се разбра - бил е Наско ! Наско, що така ве момче, министър беше , стига се излага!

1

Алооо

преди 1 година

И ко ? Нищо. Като гледам на никой не му пука и си продължават в същия дух. Докато няма наказания, тези новини, не са новини.