25

Анонимен

преди 1 година

До ПОЗОРНО МЪЛЧАНИЕ...Наришкин ли те светна за това ...или е сън на болният ти мозък...

24

Анонимен

преди 1 година

Туй митофановото посолство умора няма. Оня ден са поръчали два буса клавиатури, че на сегашните им се е изтрила кирилицата

23

ПОЗОРНО МЪЛЧАНИЕ

преди 1 година

Ако някой все още не е разбрал - разрушаването на двата газопровода (СП1 и СП2) е МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ срещу енергийната структура на ЕС и срещу Русия, по размер и последствия несравнимо по-сериозен и тежък от сриването на двете кули в Ню Йорк на 11.09.2001. Тогава САЩ започнаха война, може да се каже още същия ден. ДНЕС ЕВРОПА МЪЛЧИ. ЖАЛКО И ПОЗОРНО МЪЛЧАНИЕ, както робът мълчи, когато "господарят му" го третира жестоко и несправедливо. ТОВА ПОВЕДЕНИЕ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ КОМЕНТАР.

22

Анонимен

преди 1 година

До Натовеца И къде ще одят тогава на босовете ти децата? За къде трупаш money когато децата и внуците ти решат да се образоват? Или ти трупаш денги? Бурятия и Якутия скоро ще станат резервати, та може да си решил да си направиш вила там - далече, далече от цивилизацията

21

Анонимен

преди 1 година

Тръбите ги гръмнаха британците с участието на специални подразделения на Полша. Но разбира се със знанието и одобрението, а вероятно и по заповед на САЩ.

20

колония ли сме

преди 1 година

ще се разбере на 2ри Октомври. Последните години буквално нито едно решение касаещо външната ни политика не е взето в рамките на България. Всичко се спуска отвън. Че чак и Македонския въпрос се опитаха да ни решат Французите този път. Всичко беше решено, ние само трябваше да подпишем. Като болен, инвалидизиран човек който не може сам да реши съдбата си. Свободен е само да сложи подписа си върху присъдата си. А скоро ще се налага да взимаме трудни решения за съдбата на България.

19

Така е ..

преди 1 година

Не е Запада , а Украйна. Има много да си отмъщават с години напред. Там Мир няма да има. Путин да пази моста към Крим , че и той е на тезгяха.

18

Каскет

преди 1 година

За жалост Русия не прощава. Скоро и на други места.

17

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии...така казваха и за Дугина....

16

Анонимен

преди 1 година

Kогато не продаваш на никого газ, защо пълниш тръбите на макс? Комуниста винаги е бил елементарно човече, даже и провокация не може да спретне като хората

15

Натовеца

преди 1 година

ФАЩ и НАТО на трибунал!

14

Логика

преди 1 година

Не се иска много акъл да се види кой печели и кой губи. Елементарно Уотсън! Датчаните знаят кой е. Но малко припадат на пресс конференциите...

13

а

преди 1 година

Тия много лъжат затова никой не ги басари за нищо

12

ха ха

преди 1 година

Холандския самолет вие го свалихте ама пак не бяхте вие

11

Този саботаж

преди 1 година

1. увеличава зависимостта на ЕС от САЩ, 2. увеличава и гарантира дългосрочни печалби на САщ от втечнен газ 3. Поставя Германия в ъгъла без ход назад. Е, според вас кой стои зад него? Аа да! Кремъл ще да е, друг няма кой да е. Веднага да ги обвиним и да ги санкционираме!!

10

Германец

преди 1 година

Това не е ли същият, който пелтечеше като първолак, когато Жужака го мъмреше. Комеди голд :)

9

Изключено !

преди 1 година

Всеки друг, но не и запада. А пък САЩ..абсурд, те не правят такива работи ! Бай Дън никога не се е заканвал. Полски премиер не е казал: "Благодаря на САЩ за това" !? А пък Америка няма никакъв интерес да продаде свръхскъп демократичен газ на Европа !

8

до 9

преди 1 година

Мда сега русия ще забравни достъпа на американците до сибирските курорите и износа на матрьошки.

7

Анонимен

преди 1 година

Това с трабите е просто геинално :) сега Русия загуби една разменна монета и не може да изнудва никой вече с този газ :) още нещо хубаво става че ще се ускори доставката от други източници и всичко ще се нормализира по-бързо и без Русия :)

6

кОстя кОпейкин

преди 1 година

ЯСНО! Значи ГРУ са думнали тръбите, а "доказателството" е фотошопната размазана "снимка" като при сваленият пътнически самолет в Украйна.