18

Анонимен

преди 1 година

Такава омраза срещу мен нее имало никога винаги съм се държал свестно със всеки един явно тука нее така нищо търпял съм унижение ще преживея и това да стоя на пътя по голямо безобразие не съм виждал тои на топло другия на студено закриваи тая фирма и бъдете здрави това не са хора няма разбиране има интерес на ракия е не пия няма и да пия

17

Анонимен

преди 1 година

Понякога се питам какво правя сред хора които не те признават и не те разбират.Половината ми живот мина в нерви дано в другия живот срещна нормални хора колеги и приятели ДАИ боже пожелавам на тия завистници дето ме плюят и приказват всеки ден и на шефа им че ме мразят те не са спирали оттука нататък а не се ядосвам с никои живея си живота както намеря и както преценя а на това приятен път

16

Кори

преди 1 година

До САМОХВАЛКОВЦИ ЛИ СА, всички ние, приятелю, трябва да ръзсъждаваме така както ти разсъждаваш. Убеден съм ,че българите точно така разсъждават! С политиците нещо не ни се получава ...

15

Анонимен

преди 1 година

Има но ще бъдат унищожени или никой никога няма да пусни нищо да правят. Цялата държава е гнила, сега се води унищожение на старата корупция, гради се нова по модерна!

14

Анонимен

преди 1 година

Има но ще бъдат но никой никога няма да пусни нищо да правят. Цялата държава е гнила, сега се води унищожение на старата корупция, гради се нова по модерна!

13

Анонимен

преди 1 година

След като Възраждане набира проценти, изведнъж няма хора да управляват страната! Затова сега е наред Възраждане, защото другите ги видяхме!

12

Случаен минувач

преди 1 година

Това е положението в България. Когато бях много млад, имаше един селянин от село Расово, занимаваше се с амбулантна търговия. Веднъж ми каза: Грешката в живота ти е, че смяташ хората за добри. А хората направо са си е б a ли майката!

11

Асан

преди 1 година

Слава кокаине :)))

10

Анонимен

преди 1 година

България е криминална държава, също като Косово.

9

Анонимен

преди 1 година

Популизъм и простотия ги гони нашите политици, но народът не е толкова ***, колкото го мислят. Търпелив е обаче, но не до безкрай. Нинова повтаря мантрата, че достойно се била представила, увеличила пенсии, заплати, детски безплатни градини и очаква да е напред. Киро се вижда на първо място със същите постижения, Костадинов и той на първо или второ място, абе от първенци нема отърване. Ако така налитаха и работа да вършат, цена нямаше да имат.

8

Роза

преди 1 година

Заглавието на статията казва всичко!От вярно по-вярно!Желая ви тиха и спокойна вечер ида има винаги мир в България!

7

българин

преди 1 година

На някой много му се иска да наложи имперския модел на управление на Русия с нейния некоронован император върху България май.У нас ИМА хора които рационално да управляват страната - Просто НЕ ИМ ДАВАТ ШАНС!!+

6

Анонимен

преди 1 година

"От тази гледна точка е много вероятно да има министър, който дори да не може да наложи своите виждания, а да слуша каквото му кажат политиците." Човече не те знам къФ си и за кВО се бориш, но ти яко изплиска легена май...Министър да слуша политиците??? Че министърът, той какъв е?Не е ли и ъой политик?И не се ли съобразява с другите?Какво лошо виждаш в това да слуша другите политици?Съвсем объркваш хората, ало!Премиерът съставя правителство.Той избира екип. Слуша съветниците.

5

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Селски , няма рационални ама има ирационални банкови служителки на клона на ДСК под петолъчката на булевард " Дондуков " . Те раздават кредити на безработни и на хора с нулеви доходи . Селски, вече спечелих с тази схема .

4

Анонимен

преди 1 година

Когато няма рационални управляващи, става лошо. Русия е доказателството.

3

Анонимен

преди 1 година

този грантaджия са го активирали на МАКС. Захлебва!

2

Анонимен

преди 1 година

Политическата криза всезнайко ***,я създава точно Борисов! Не напразно сме за 4 път на избори! Обстановката му подсказа достатъчно ясно,че му е време да се оттегли! Но понеже за него е важен най вече имунитета му,той се " кандидатира" и ще се " кандидатира" до безкрай! Е ние гражданите какво трябва да направим ? Пожелавам му от сърце,един масивен инфаркт и да ни отърве от себе си!-:(( Иначе няма отървахме от този индивид комунист бивш!!! Аз ще гласувам Пак срещу ГЕРБ! А вие???

1

Анонимен

преди 1 година

У нас нямало рационални. Видя се и в Харвард няма, по точно има но са лъжци и крадци, но пък много рационално подходиха, направиха пачките в офшорките и искат още. Както е казал Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече. И искат да повторят. Или сега дс дойдат следващите от Йеил или отМосква. Все едни и същи. Засъгбяха ме ръцете нещо.