38

УВредиха ДЕЦАТА

преди 1 година

Всички деца вкл в ясли,градини и училища имат ТЕЖКИ ТРУДНО ЛЕЧИМИ УВРЕЖДАНИЯ ОТ ЗАБРАНЕНА ОТ КОСТИТУЦИЯТА дигитално холограмна видео пресканираща техника. ЗАБРАНЕНА Е ОТ чл 32 ,чл.28 и чл.29. Жертвите на мръсни експерименти се виждат всеки ден да излизат от училищата.. Виновните длъжностни лица ОЩЕ СА НА СВОБОДА> НЕЗАКОННАТА ТЕХНИКА Е ЗАКУПЕНА С ОГРАБЕНИ МИЛИАРДИ ОТ НАРОДА ЧРЕЗ БЮДЖЕТА..

37

ЛИквидират Българите

преди 1 година

Провежда се организирано ограбване на десетки милиарди годишно по отработени схеми през доказано престъпни министерства и ведомства. Народа на България е подложен на ЛИКВИДАЦИЯ . Всички се следят активно увреждащо през нагло престъпни дигитално холограмни оръжия инсталирани в :ПАспорти,Лични карти, шофьорски книжки,талони на автомобили,смартфони .Особенно жестоки оръжия лепят на предни стъкла на автомобили вижте"ЕКО СТИКЕРИ"претъпкани с оръжия вкл АНТИ ФАНЕРОЗОЙСКИ.. Вижте МИнистрите..

36

Анонимен

преди 1 година

Има но появят ли се и заявят ли своите позиции ще започне плюене, омраза, завист, предателства чак до "..разпни го". За съжаление топката не е у политиците а у нас - народа. Не можем да познаем и подкрепим свестните дори и да ни проглушат ушите с рационални аргументи. А политическия елит е просто еманацията на самите нас. Доказателство, че грешката е у народа са 30 те години преход - нека всеки от вас си спомни години назад за кого е гласувал и какъв после се е оказал той и после да обвинява

35

Анонимен

преди 1 година

До Бай *** В страна, където президентът пръв норуши конституцията, привиквайки Кирчо, какво искаш? Ами лансираният от него и Черепа Божков дерибей Чашков? Хайде холан!

34

И.Б.

преди 1 година

Политиката не е само въпрос на разума (ratio).

33

Анонимен

преди 1 година

Посткомунистическа реалност.

32

баба мара

преди 1 година

каква рационалност от 1878 до сега ни управляват цър-ву-ли 12 години герб ипосле стачкуват работниците от пътищата къде са ми парите за времето за коетопп бяха във властта за колко разходи научаваме сега ами ако бяха останали ощевреме с нас беше свършено затова избори 2023 г докато случим на хора

31

Врачанин

преди 1 година

До Виготура 42 Кога за последно си идвал във Враца ? Ела и виж. Гарантирано шапката ще ти падне. Града свети. Три нови завода. На второ място по най висока средна заплата.И всичко тава благодарение на най добрия кмет за 2020 година.Спечели втори мандат с рекордните 73 %.Казва се Калин Каменов от ГЕРБ.

30

Така е ..

преди 1 година

Така е Евгений.Да си внесем рационални политици от Русия. Я виж колко рационално избиха 100 000 души да ограбят Украйна.

29

Дядо Боби

преди 1 година

Всички продажници в затвора!!!!!!!!

28

Бай Ганя

преди 1 година

Тази страна...няма нужда да "избираме хора,които да я управляват", защото...е неуправляема! И това не е страна,а ....територия! Щом един *** дойде от Канада,брутално наруши Конституцията..и никакви,ама никакви последствия...ЗА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ??

27

Анонимен

преди 1 година

Нормални хора има,ама не са от вашите шуробадцанаци,това е проблема на България

26

Демократична Украйна

преди 1 година

ли ще ни оправи според вас? Софиянци редовно си гласуват за тях! Кандидатите на тая партия са като киборзи разни лелки в синьо жълти костюмчета рецитират заучени фрази.

25

Нора

преди 1 година

Напротив,у нас е пълно и гъмжи от рационални хора.В България се краде с усет,рационално,трайно,с политически финес и замах!Жалка държава с крадливо управление и крадливи политици!

24

В североизтока

преди 1 година

нито Кирчо е идвал нито киборзите от ДБ. Единствено Възраждане дойдоха да ни видят как сме. Какви са ни проблемите. Що за държава е това? Що за управление? Как се живее с 600 лева заплата? Народът вече изнемогва. Възраждане и това е! Ще ви изринем ***!

23

Гласувайте

преди 1 година

Аз вече гласувам като пенсионер. Виж ако работех или правех бизнес в бг по друг начин щях да гласувам. Но сега. Програмистите със заплати над 5к да развържат кесиите и да плащат 1000 лева на човек отгоре. А парите да се преразпределят за пенсионерите.

22

Анонимен

преди 1 година

Нямало рационални хора каде са се.чудим как да преживяваме със заплата от 600 лева еживей троино натоварване мръзнене и после какво ковид заради някои които не си върши работата Дами и господа в малките градове като Ловеч тия гитърпим от деца дано някога доживеем разбиране не ми пука от това което пиша писна ми да ги търпя

21

Анонимен

преди 1 година

Да махнем корупцията да махнем всички тия които са над закона да спрем дрогата проституцията и пиенето воината по пътищата .Тука проблема е един автомобилна адмистрация като ги пускат безобразно на тоя оня и си избират изпитващи ето резултат продължаваите така и ще стане всеки ден зле и по зле невинни хора *** по пътищата дее Йонко Иванов скри се де си бе това е със здравето всеки ден лекарства скъпи заради тия търпим унижения

20

Анонимен

преди 1 година

Да се моля нещо за по пет пъти не никъде го няма това.човек бърка всеки има грешки но за такива издребнявания никъде не съм срещал това хората дори не го и казват нормално е но това думи нямам писна ми да си мълча описвам го в блога си дано някои го чете и да гледа какво тегло теглим ние младите нормални хора.които сме нормални и интелигентни и ако се чудите защо всичко бяга заради тия е така в малкия град унижават добрите хора затова в неделя да махнем това и да оправим тая държава по съвест.

19

Анонимен

преди 1 година

Старал съм се да бъда идеален и честен а не като това измамник да в буквалния и преносен смисъл унижения докога