170

Пак ли ще си имаме

преди 1 година

коалиция от хора на които им нареждат на листче в посолството ккво да правят и как да ръководят държавата? Май така се очертава с тая ос ДБ ПП и Бсп

169

Копейката

преди 1 година

България вън от ЕС и НАТО и присъединяване към велика Русия! Само Възраждане. Всички *** и евроатлантици в лагери. Това ви чака след неделя. Трябва и мобилизация, да помогнем на братята руси в свещената война.

168

Анонимен

преди 1 година

До Коко "Всички около мен ще пуснат за ПП" Къде това? Кажи ако са хубави мадамите да дойдем да ни пуснат и на нас де! Не бъди такъв егоист, сподели с другарчетата от форума!

167

Достатъчно зависимос

преди 1 година

от ФАЩ!! Стига вече! Дойде време да си вземем държавата в ръцете!

166

Анонимен

преди 1 година

Подготвят ни за фалшиви резултати. Възраждане са начело, защото са единствената българска партия, а и не са управлявали. Проамериканският вот се разделя между всички останали партии, които предадоха националния ни интерес и интереса на цяла Европа за сметка на американския.

165

Анонимен

преди 1 година

За съжаление Герб се готвят да управляват с възраждане и дпс. Освен това ще върнат моментално хартиените бюленити, защото ще имат мнозинство. После да няма изненадани! Все пак Борисов много остаря и скоро ще го смачкат, личи си, че издиша много.

164

ДБ от кого са им

преди 1 година

гласовете? Да не би да броят и КОЗИТЕ и *** гласове?

163

Анонимен

преди 1 година

"Всъщност професията социолог е най- близко до проституцията." - Така е, но аз нали съм културен, не си позволих да обидя нейната професия, а направо си тръгнах. А иначе IT професиите ги обиждат по много форуми, но никога не ми се беше случвало на интервю.

162

Копейката

преди 1 година

Слава на Русия, слава на Възраждане! Анексирааааане на Варна и Бургас и нафтата левче.

161

Треперете Джендъри

преди 1 година

Възраждане идва и ще ви рине с лопатата!!

160

Изборът е един

преди 1 година

В момента нещата са зле на международното поле. Задава се буря. Геополитическото ни положение е по-важно от вътрешните ни боричкания., защото ние сме почти изцяло функция на геополитически процеси. Нямам желание др пролет да обявят с фанфари че БГ става като Румъния - с НАТО-вска база и ядрени ракети насочени срещу Москва. Нито искам БГ да участва пряко в есклация на конфликта. А от гледната точка на САЩ ние сме просто съчка която ще хвърлят в огъня по някое време.

159

Е ТЕ ТОА ? МЕ МЪЧИ

преди 1 година

КАК БАТ БОЙКО ПРАТИ БСП ОТ ВТОРО НА ПЕТО МЯСТО? 12 ГОДИНИ *** ДРАСКАХА, ЛЪГАХА, КОЗИЧКИ ГАЛЛИХА, КОСТИНБРОД, ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП, С ДПС СЕ ЦЕЛУВАХА, СЕГА С ДБ СЕ ВЗЕХА, КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИХА ЗА ДА СТАНАТ ПЪРВИ, А СТАНАХА ПЕТИ? ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГИ ПАРТИИ КАТО ТЕЗИ НА ЯНЕ, КУНЕВА, БАРЕКОВ, ВОЛЕН, ВАЛЕРИ, КАРАКАЧАНОВ... ТИЯ ПЪК, ИЗОБЩО ИЗЧЕЗНАХА? А ГЕРБ - ПЪРВИ!

158

Коко

преди 1 година

До АнонименВсъщност професията социолог е най- близко до проституцията. Плащат ти прайш проценти, не ти плащат и прайш пингвин.

157

Анонимен

преди 1 година

Преди години кандидатсвах за работа в Галъп и още на интервюто една лелка се държа много високомерно и обиди професията ми, пред мен и пред неин колега, който беше с моята професия. Това беше първото и единствено интервю в живота ми, в което направо станах и си излезнах след като си позволиха да ме обидят. Никъде другаде не съм виждал токова високомерно отношение към кандидат колегите и собствените си колеги.

156

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Възраждане дават по 100 рубли на глас в Каспичан. Един приятел ми звънна и ми разказа. Пълна трагедия.

155

Анонимен

преди 1 година

Бравос...Буци ,ДПС и *** са новите на власт-честито на скотовете

154

Анонимен

преди 1 година

ас сам учила шес години биологиа и ште гласувам за вазраждане заштото вав ваксинити има чипуве и ште ни чипирват всичките.господин костадинов е нашиат лидер и ние триябва да сме преатели сас росиа

153

aZ-ът

преди 1 година

Изводът: либеракис духакис тапетис под водакис.

152

Анонимен

преди 1 година

Галъп винаги обслужват нечии интереси. От схемата си личи чии интереси обслужват този път.

151

ЕВАЛА 181

преди 1 година

КАКВА ПОЕЗИЯ? КЛАСИКА!