23

Анонимен

преди 1 година

да пратят фойерверки от специалните утре на парада, с един удар - много проблеми ще се решат световни при това...

22

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Годината е 2018-та, Сирия! Американски инструктори обучават терористи на ИДИЛ намиращи се в две села в Идлиб да боравят с ПЗРК за сваляне нисколетящи руски вертолети и щурмови самолети. След време е свален един хеликоптер. Щурмана загива на място след като хеликоптера пада, а след кратка съпротива е убит и пилота. Още на следващият ден от Кремъл идва заповед - труповете на авиаторите да се върнат в Русия, селата с терористите и инструкторите да се ликвидират. Селата вече не съществуват !

21

Руска Щаб Квартира

преди 1 година

Спокойнооо друзя! Следващата битка е наша.. готвим 500 000 армия за зимата! Очаквайте ни на линия за защитата на МасквА!!!

20

....

преди 1 година

От Киев ги е яд, че някой се опитва да им отмъкне стендъп комедията, която разиграват повече от половин година.

19

Анонимен

преди 1 година

Хахахахах. Русофилите от тролфермите хейтят и пукат минуси в несвяст! Няма смисъл, другарчета, вече се отичате в канала ахахаххахха!

18

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Подоляк или е тотално изперкал от прекомерната употреба на бело или е умствено недоразвит по рождение. Едва ли схваща че след приемане в Руската фдерация на четирите руски области намиращи се на територията на област Украйна, Русия има правото ( според чл. 106 на Устава на ООН) да стовари цялата си военна мощ върху Киев. Цялата мощ включва и ядрени оръжия !

17

qwerty

преди 1 година

Моето лично предположение е, че след като Русия анексира населените с етнически руснаци територии на Украйна, на нейните военни повече няма да се налага да "пипат внимателно" там където се водят боеве. За съжаление на многото невинни млади мъже мобилизирани в украинската армия, това което ще последва ще бъде меко казано касапница. Русия ще предпочете да има в съседство по-скоро пустиня, отколкото американска марионетка. Ще поживеем, ще видим.

16

Мужик

преди 1 година

Представям си ужаса да те присъединят към държава която всички панически се опитват да напуснат. Само тука някакви откачалки наречени русофили се опитват да ни убедят че това било голяма чест. Предлагам да обявим дарителска сметка за еднопосочни билети за руския рай за българските русофили!

15

Хахахахха

преди 1 година

Следва Николаев и Днепропетровск към Русия

14

Слава на жужака

преди 1 година

Най-кървавият терорист на света

13

Анонимен

преди 1 година

Контраофанзивата си остава с това , че руснаците си тръгнаха от Харков .дали ще се върнат , кой знаае. Останалото е едно нищо, придружено с огромни човешки загуби , унищожени оръжия и техника от страна на Украйна

12

Анонимен

преди 1 година

Народа не иска управление от фашизирани елементи и това го показват резултатите от референдумите. Кой признава, кой не, но сега това е руска територия и тежко на този който и посегне.

11

?!?

преди 1 година

Парад за края на една епоха! Да видим за коя?

10

Натовеца

преди 1 година

Подляк а не Подоляк!

9

Klaus

преди 1 година

Цар бомба и да се свършва вече , писна ми тея сериалчета с украйнски *** .

8

2022

преди 1 година

Русия е в правото си да защити своите граждани.Следва светкавичен удар по украинските сили защото нарушават един от принципите на Русия за ползване на ядрена атака.Жалко но украйнската земя ще е пепел дълго време. Чернобил ще е приказка от това което предстой.

7

препърс

преди 1 година

Утре ще има една две гъби над Украйна,вече всяка бомба или ракета са по руска територия,скоро норвежката тръба,платформите в мексиканския залив,катарските терминали за втечнен газ случайно ще гръмнат.Очаквам нов играч да влезне в гамбита който се очертава,Южен наш съсед,с апетити за възраждане на една империя,интересното е член на НАТО като нападне друг ,по кой член ще го спре колективната сигурност

6

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Украйна ще намалее към !/6 от територията и с почти 10 милиона население. Ако бяха водили...проруска политика,това нямаше да се случи.

5

Диана

преди 1 година

Дезинформацията на Украйна работи денонощно.Те самите знаят,че ще загубят войната /но щели да спечелят информационната война!/, така че тяхното шоу трябва да спре колкото по- бързо, толкова по-добре за всички..Ако така спасят поне един човешки живот ще е много по-голямо постижение ако продължават да се чувстват "много силни" и изгубят и време и всичко вкл. самоуважение на края на пътя..Русия ще ги размаже не защото Западът бил страхлив/което не е така!/,а защото е права и няма да допусне лъжата

4

Зе

преди 1 година

Според мен ще е с около 15% чудатост.