19

Бигот

преди 1 година

Да благодарим на "експертите" които пробутваха ковид ваксините

18

ваксър

преди 1 година

До: хм (номер 12) Не бих казал точно, че задължителните ваксини са животоспасяващи. Например, едно такова масово срещано заболяване като морбили само по себе си протича леко до средно тежко и минава сравнително бързо до пълно оздравяване.Страничните ефекти и усложненията от морбили обаче са в най-добрия случай ужасяващи, и да, може да се стигне и често се стига и до смърт. Затова са задължителни ваксините, още повече морбили вируса е много по-заразен и от коронавируса от 2019 г!

17

Анонимен

преди 1 година

това е градски вирус, на село няма

16

Анонимен

преди 1 година

До българин 4: Точно така. Родителите са ваксинирани. Едно време нямаше искам, не искам. Водеха ни в лекарския кабинет в училище и родителите дори не бяха известявани. Това беше в едни по-стари времена. Когато родих моите деца също ваксинацията вървеше нормално. Сега излезе модата с антиваксърите. Чула жабата, че подковават коня. А от повечето болести, които се предотвратяват с ваксина, ако не се постави, резултатът е инвалидност или смърт. Ходи обяснявай, че от тетанус се умира за десет дни.

15

Анонимен

преди 1 година

Простотията ходи по хората.

14

Анонимен

преди 1 година

Отворете официалната страница на ваксинационния институт в щатите: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&DIED=Yes 35 000 хора ....

13

ваксър

преди 1 година

"Българинът продължава да е скептичен не само към Covid ваксините, а и към задължителните ваксини по имунизационния календар." Не всеки българин. Навремето, когато синът ми беше малък го хвана някаква ротавирусна инфекция, та в инфекциозното отделение с майка му го настаниха на системи за няколко дни докато се оправи.Отделението беше пълно с деца със морбили, и да, бяха от определен малцинствен етнос всичките - неваксинирани.Добре че синът ми е ваксиниран. Мангъров го ваксинира впрочем!

12

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте с лъготене на хората и тормоз! Може пък да ви свърши работа по някое време.

11

Анонимен

преди 1 година

Браво!

10

хм

преди 1 година

До анонимен 6 . Прав сте. Задължителните ваксини са животоспасяващи. Все още не е измислено лечение за тях. При такъв голям емигрантски поток от хора ,които са без ваксини и носят различни вируси и бактерии ,не е чудно да има заразени с отдавна забравени в България болести. А аутизма по последни изследвания е резултат от пръскане с ДДТ. Което пък масово ,незаконно се внася от Турция и се пръска безогледно с него.

9

Анонимен

преди 1 година

Ковид-ваксосганта успешно унищожи довериете в десйтвително работещите ваксини. Замениха наука с Наукизъм, критичната оценка на данни с религиозен евангелизъм, и отворените научни дискусии с инфантилни крясъци. Резулатът е налице.

8

Читател

преди 1 година

До 1. По-скоро са звездобройци. Гледат, гледат, ама в миналото ...

7

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Отказ от поставянето на ваксините от имунизационния календар трябва да се третира като насилие над детето, заплаха за детското здраве и биотероризъм.

6

Анонимен

преди 1 година

Нормално е.Нивото пада.Умните мигрираха.

5

анонимен

преди 1 година

Ще се увеличават случаите с други заболчвания освен ковида, защото много се смесихме сневаксинарани от нищо хора

4

Анонимен

преди 1 година

стотици хиляди хора починаха от ковид ваксините .

3

българин

преди 1 година

А , самите родители са ваксинирани ??!

2

малоумна

преди 1 година

подпалва4ка тва е психодиспансер някои на не яи е дльжен да се заномава сза кво да се запазват ментално издухали

1

Стрелец

преди 1 година

Тези дето измислят зодийте, за по-ефтино да не са ги наели да наименуват новите лабораторни вируси.