46

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименЩа!

45

подписката

преди 5 месеца

е в интерес на престьпниците от квартала

44

Финансист

преди 5 месеца

За това са виновни Соломончото Паси, жена му Гергана, кактои всичките бълтарски политици през последните 15 г. Честито на политическите лидери, които ще трябва да броят бюлетините. Просто защото на тези от СИК, РИК и ЦИК няма кой да им плаща. Такаива са нещата с финансовита българска действителност. Написано по друг начин, държавата фалира още по време на третото правителство на Борисов. Сега ще си събира стотинките, за да изплаща облигациите.

43

пуйката

преди 5 месеца

Умен е много е умен.

42

Анонимен

преди 5 месеца

България е слабото звено на НАТО и на ЕС ----------- еми с чалгари, пенсиониранифатмаци, кoмуняки и всякакви други близачи на руски *** е така.

41

пуйката

преди 5 месеца

Напротив ние сме най-яките,но никога няма да разберем за кисмет.

40

Правя подписка

преди 5 месеца

Да помогнем на гражданина (и селянин) Костадин Костадинов да излезе от ЕС и НАТО. Да го пратим в Кашлик!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Как ги лъже Копейкин с разни референдуми, които няма как да станат. България няма толкова милиарди по милиарди, за да излиза от където и да било. Те думата неустойки чували ли са я? Виденовата зима ще им се види рай, ако тръгнат да излизат. Ми да излизат поединично, кой ги държи в европейска държава? Всички възрожденци да емигрират в извъневропейска държава, ясон като бял ден. Какво ни занимават с приказки от 1001 нощ. Чудя се как този популистки мошеник е допуснат до избори. Май Радев го държи.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Докато пускаме руснаци тук да гласуват за Копейкин, така ще е

37

Анонимен

преди 5 месеца

*** народ (справка - електоратът на Възраждане) - слаба държава.

36

Анонимен

преди 5 месеца

До Референдум! На Путин си се метнал. Кви референдуми бре? Не щеш ли и калашници до урните като неговите изцепки?

35

Анонимен

преди 5 месеца

Най-слабото звено са *** като Али Агджа Костадинов. Докато има такива мутан-ти, няма да има мир и любов.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Слабото звено са онези комунисти - не всички, но повечето - които помагат на руските агенти да си вършеят коня. Да мобилизират путинистите да се бият за идеите си при Путин, че да кротнем малко.

33

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 42И кой е силното звено - недоносчето Петков така ли? Не думай! Тоя дето без малко не продаде България. Наистина сте смешни. истината е че в България в момента в политическо отношение е пълен хаос. Няма никой като хората но за мен все пак ББ е по - малкото зло. Защото той си е наше момче и гледа от нашата гледна точка. На някой излюпил се от другия край на света и е българин само на книга не може да се има доверие. Петков е точно това.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте, хубаво е че за България нещата не са само черни или бели. И ако това я прави слабо звено - хубаво. Защото не бих казала че всичко което вършат САЩ и ЕС е правилното нещо. Осмелявам се да го твърдя. така би трябвало да разсъждава всеки уважаващ себе си индивид - тоест да мисли със собствената си глава. нали гледаме да се отървем от диктата от това да ни казват какво да мислим. А този продиктуван рев срещу Русия дразни.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Нали платихме милиарди за самолети, за да бъдем силно звено.Къде са парите и самолетите

30

Анонимен

преди 5 месеца

Румен Радеф и Бойко Методиев са Троянския кон на НАТО.Западът не са толкова слепи.Последните събития говорят , че България дори не е спомената като антируска страна в изострящия се конфликт

29

Анонимен

преди 5 месеца

Не България , а Борисоф и ГРОБ да слабото звено .Затрият ли ГРАБ като партия ще станем нормална държава .Тогава и Румен Радеф няма да има зад кого да се прикрива.Защото знаеме ,че ГРАБ са по близки до идейните му проекти от колкото БСП.

28

Референдум!

преди 5 месеца

Ами направете референдум. Защо само Паси, Поптодорова, Неински и подобни ще дават насоки? Ще се разплачат по телевизора за Нато и Ес. Защото направиха кариера и цял живот са на високи постове.

27

Стига Нато

преди 5 месеца

Престанете да се халосвате с това Нато! Дойде ни до гуша от тези перфидни приказки и нищо не значещи изречения! Направете едно допитване, сондаж ли ще е, референдум ли ще е, да има резултат. Една група едни и същи от години морализаторстват. Те са иконите, ние невежите. Не ни подценявайтер моля!