63

АК-47

преди 1 година

Този мрънкащ и ъ-ъъъкащ плъх казва на българския народ, че първостепенната задача на гнилата му партия е да се обяви Путин за престъпник и България да се определила във войната. Значи не го интересуват въобще хората, бедността, а се загрижил за войната, в която ние не сме страна. Ама много са сладки доларчетата от Америка. А че по-голям престъпник от САЩ няма, този нещодтнис не може да вдене.

62

славянин

преди 1 година

Путин е ''престъпник'', иска да разруши прекрасния им дженд.растки свят!

61

Шефа

преди 1 година

Ицко ,защо Зеленски и Байдън ,които скоро ще бъдат изритани от политиката не ги смяташ за престъпници ,а Путин който спасява руснаците от Донбас бил престъпник?Май не си много далновиден и съответно не ставаш за член на правителство!

60

Нов

преди 1 година

И ти си същия.

59

Анонимен

преди 1 година

тези новолюпещите се садисти говорят каквото си искат и още плюват на страна която им даде чест достоинство да се наричат българи даде им родина свобода и бг език мислете че русия ще ви прости на българия първото аз не искам русия да ви прости защото сте продажни васали на нато роби на ес колония на сащ

58

не разбирам

преди 1 година

Този защо си мисли, че ще влязат в следващото народно събрание? ДБ са слаби политици служещи като подмиващ елемент на крадците от ПП. Този никога не се е интересувал България, а от парите раздавани от НПО (американците). Определено е "политически нечистоплътен"

57

Xaxa

преди 1 година

"... Подигравка с демокрацията ....". Подигравката си ти и твоите бивши партньори от така нареченото правителство. Всички ви видяхме "демокрацията" - зелени сертификати, "ваксини", "тестове", безпричинно вдигане на цената на тока и съответно на всичко останало - все демократични "блага" за народа. 6.o.к-л.y.k.

56

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност голи обвинения в престъпление не са правилния път.

55

Анонимен

преди 1 година

Майка му родена и израснала в Москва . След като се изучава на запад в Германия(макар родена като гражданка на Русия) след ареста и изпращането на баща си в Гулаг тя се връща в България тъкмо когато комунистите изгонват монархистите и взимат властта .До 80 те не прави нищо против арестите , заточенията и убийствата на хора от комунистическата власт .В последните години на 80те незнайно как създава движение Екогласност с което напърво место организира протести срещу ареста на агент на дс ахмед доган

54

Ристо

преди 1 година

Тоя па, нали сучеш от курра на путин бе болшевик!!! Или си фалшив както и маййка ти, другарката бойкикева, родена и израснала в съсъсъръ, дъщеря на комунистическия престъпник недялко бойкикев

53

Дядо Боби

преди 1 година

Да махнем всички предатели и чуждопоклонници с бюлетина 14!!

52

Анонимен

преди 1 година

Ристьо, стига приказва празни приказки. Толкова заплати взе за нищо работа. Я поразгледай нашите престъпници и ни отърви от тях, пък тогава върви да гониш международните. Само едните лафове от теб.

51

Анонимен

преди 1 година

Си отивай да се къпеш !

50

Бесове

преди 1 година

Всички сме престъпници другарю Иванов ! Разликата е, че Путин, Байдън и Си действат, а всички останали мълчат. На 2 октомври нищо няма да се реши.

49

Христо

преди 1 година

Изключително неприятен човек

48

Анонимен

преди 1 година

Pyчaй cи мpaвkитe, бpe!

47

Анонимен

преди 1 година

Некъпаният Ицо пак се изказа неподготвен

46

Чудя се

преди 1 година

Маджо разрешил ли е такьв коментар , все пак освен хотели на черноморието има и в русия така се говори

45

До 6

преди 1 година

"Прав е! Като гушне букета джуджето ще си пусна Страхотен ден на Дони и Нети" Пусни си я. Тя е посветена на наркоманите. Факт, с който със сигурност не си запознат. Но си те влече.

44

Анонимен

преди 1 година

Гаргамел е стабилка