81

Анонимен

преди 1 година

Акушерката Лайен пак абортира как не надо... Хахаха...

80

Анонимен

преди 1 година

Всички държави протестираха негласно срещу Меркел , че слага германия над всички, но липсата и се усеща вече и в германия но и в останалите държави които недоволстваха че им краде инициативата.Просто ЕС си стана плячка на големите акули.И като гледам големите акули въобще не ни жалят.

79

Анонимен

преди 1 година

Огромни протести в Чехия. Не веят юропски байраци, ни тези на колониалистите зад океана!

78

Shshshshsh

преди 1 година

Тая баба ще направи ли нещо смислено за ЕС? То не бяха ваксини, то не е щавене на икономиката ...

77

Читател

преди 1 година

Страшни забрани страшно нещо, а какво остана от пазарната икономика в ЕС май вече не се сещам. Всичко случващо се в момента в ЕС ми изглежда почти същото като в края на социализма в България. Повече от 30 години слушам приказки за ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ и свобода, но реалността в държавата ни, а кото гледам напоследък и в ЕС е съвсем различна. Все повече ми заприличва на оглозган социализъм, което поражда въпроса дали България членува в правилните организации след като те само я управляват.

76

777

преди 1 година

Единствените който ще си платят ще бъдем ние!

75

Продължение ком.85

преди 1 година

Сорри но мястото е малко .Само да добавя че направо ми е гузно за тая вещица с 50 К евро заплата на месец как ще си затяга колана .

74

Т.Шак

преди 1 година

Цяла санкция лично срещу Герхард Шрьодер. Ха-ха! Голям майтап ще е ако бившият германски канцлер получи руско гражданство и се откаже от немското.

73

Анонимен

преди 1 година

От тези лицемери вече ми се драйфа, когато бомбандираха Сърбия проблем нямаше, че даже не си спомням референдум за Косово да ли имаше. Ако не беше умряла кралицата въобще нямаше да знам пък тия колко колонии имат (21 век колонии ). А колкото за милярдите не знам видях някакви проекти "къщи за гости" , магистрали за безумни пари - неготови, полагане на канал тръба 10 метра за 1 милион ли беше -незнам . НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗАНАМ - ПРЕЗ 2 МЕСЕЦА СЕ ТЕГЛЯТ МИЛИАРДИ ЗАЕМИ И ЗНАМ КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА.

72

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Е, и ! А , в Ес кой ще плати -бедните, българите или *** в третия свят.Сус, Урсула

71

Анонимен

преди 1 година

И ЕС ще спре да получава от Русия специфични химични вещества, без които не може. Какво ще прави тогава? Но най ми хареса, че се забранява на граждани от ЕС да участват в управлението на руски държавни компании. Какво ще правят руснаците без такова управление?!

70

Щерю

преди 1 година

Избиват се християни и християни, бели мъже и бели мъже, и юдеите, от двата клана, доволни, щастливи...

69

T

преди 1 година

До КориБългария не е получила. Къде са тези пари?! Какво се е подобрило за обществото?! Получили са ги тесен кръг велможи. Да ги връщат те. Отишли са за суперлуксозни джипове, карани от 20 и нещо годишни безделници.

68

до Кори

преди 1 година

И под какви по-точно "различни форми" ги е получила тези пари България? Под форма на грантове за НПО-та, заеми за харчлък и спонсориране на неефективни проекти?

67

Анонимен

преди 1 година

Глупостите на сбърканяците от Вашингтон и Брюксел вече омръзнаха на всички - и по света, и в Европа, пък дори и в САЩ. Кресливата безумна пропаганда няма да помогне. Игнорирането от мисирите на определени събития е по-ефективно засега, но и този ефект ще е до време. А после? После ще започне Голямото шоу. Не очаквах, че ще го доживея, но както изглежда, дори ще мога да взема участие. А това е безценно:)

66

До Кори

преди 1 година

Кори, Кори.... безплатен обяд няма! Безвъзмездно нищо не се дава, България и българите са си ги платили тия 100млрд за които говориш под една или друга форма! За гето държави като нашата е ясно с какво плащаме - ПОСЛУШАНИЕ! Нещо което омразния Орбан отказва да направи, та и поляците и те отказват да играят по свирката на разни бюрократи за които никой не е гласувал.

65

Анонимен

преди 1 година

Тая шмотла кво се церемони. Направо на 20ти пакет да минават, какво ги жалят рашките......

64

Кори

преди 1 година

До Христо Христов, досега България по различни програми е получила от ЕС Е 100 000 000 000 (словом, сто милиарда Евро!). БЕЗВЪЗМЕЗДНО! Връщай 100 млд и излизай от ЕС, за да не им "слугуваш".

63

НЯКОЙ

преди 1 година

Санкции и пак санкции, трябва направо ЕС да обяви , че няма държава с името Русия и готово.

62

Анонимен

преди 1 година

Настъпването на мотики, явно се оформя като любим спорт на Европейската Комисия. Очакваме скоро европейско първенство. Ние имаме шанс да станем шампиони!!!